Comentarii (50)

  • porcul cel scump
    Doamne ce urata poate sa fie "masina" asta. Ce sa zic de pret, sa dai 19 265 de euro pentru o petarda ce o sa stea mai mult prin service cu turbina facutata tzandari si cu zeci de alte defectiuni asa cum patesc toti posesorii de coshciuge marca VW? Cred ca in cativa ani cand sor destepta cumparatorii VW o sa fie acolo unde ii e locu, la concurenta cu Tata, Gaz, Lada, Proton, Gelly si Tofas daca reapare. E uimitor masina asta arata ca o masina proasta din anii 80, plastic mult si prost motoare slabe si defectuase si design de clasa a 2a. Atat.
    14 48
  • aurash
    aurash
    cele mai nefiabile masini care leam vazut eu vriodata. putere canci consum mare si numa si numa nefiabilitate la toate masinile lor. am avut si eu pasat de ala cocosat 19 tdi si eera penale plasticurile inauntu rau de tot schirtia la gropi . am dat cu ia repede
    AC14
    11 46
  • george
    de acord cu alex si aurash
    9 42
  • La pomul "cel" mai laudat
    Cand o sa puna Megane dieselul de pe Koleos ( la mare ) o sa ii dea mucu fierului de calcat cu roti de la VW, si o sa putem si noi sa avem o masina frumoasa rapida economica ieftina si mai ales fiabila, nu ca rapciuga asta. Eu stiu de ce e promovata atat de des marca asta de mana a 5-a pentru ca da de lucru celor cu serviceuri din romanica. Gand iti galgaie hala de tractoare defecte ce o sa faci o sa spui adevarul? Nu, o sa faci reclama ca fraierii sa cumpere si tu sa faci castig.
    PS despre puterea sa reala am indoieli caci cam la toate modelele VW rotunjeste in plus puterea pe hartie si taie din coada la consum.
    8 34
  • Hunter
    Cele doua comment-uri de mai sus par a fi cam deplasate, cel putin legat de fiabilitatea modelelor VW. Eu pun o singura intrebare: De ce oare cand te uiti pe drumurile tarisoarei noastre, cam a 3-a, a 4-a masina e un model VW ?! Oare pentru ca sunt proaste ?! Ca nu isi merita banii si oamenii astia chiar nu au alta optiune in anul de gratie 2009 si doar VW pot cumpara ?! Mai ales ca vorba aia...drumurile din Romania nu sunt ca in Germania, insa mare parte, isi cumpara masini ca PENTRU drumuri de Germania, recte VW.
    Eu mai degraba as fi obiectiv, si as spune ca VW este unul din producatorii care ofera produse al caror pret este direct proportional cu calitatea si fiabilitatea. Nu zice nimeni ca nu se poate mai bine si ca nu sunt altii care le fac mai bine, DAR totusi, multi producatori isi iau ca etalon modelele germane, si in special modelele VW.
    Asa ca hai sa nu mai tot dam din gura ca prostii si sa lasam pe cei care chiar sunt in masura sa dea un verdict unei masini, verdict ce rezulta din anumite teste efectuate, iar cei care sunt doar cititori de presa sau site-uri despre automobile sa taca, sau sa nu traga concluzii pripite.
    E normal ca fiecare are o masina in viata de zi cu zi, si are probleme cu ea, dar pana la urma dupa cum grijesti de ea, asa ai si parte de ea. Si daca cineva cu un anumit model a avut o problema mai serioasa cu masina nu inseamna ca toate sunt la fel. Poate acel cineva pur si simplu si-a batut joc de masina aia !!!
    33 8
  • @ alex, aurah si altii
    Eu am Passat 3C cu motor de 2 litri si cutie DSG in 6 trepte si nu am turbina facuta tandari. Probabil o fac tandari cei care nu exploateaza motorul asa cum trebuie. Habar n-am, eu nu-mi fac griji de subturatii si alte asemenea din cauza cutiei.
    Singurul lucru care ma deranjeaza e intr-adevar tractorasul, dar nu asa de mult. Poate doar pe cei din afara masinii.
    Eu cred ca sunteti rautaciosi cu comentariile voastre sau doar vreti sa creati conflicte ca sa generati trafic.
    Orice masina iti alegi, conteaza cum o folosesti ca sa te tina.
    In rest sunt doar chestiuni de gust.
    Si inainte sa-mi sariti la gat, am avut pana si un Matiz, o masina extraordinara de oras. Toate cele bune!
    36 6
  • Andrei
    Pt. hunter
    Comentariu specifc de sofer de vag obraznic si fara argumente.
    7 33
  • Tractoru'
    Iar articol despre carutapoporului? Nu mai poti sa te uiti undeva ca numai de janghina asta dai. Maina de manelisti saraci cu pretentii de Audi. Sustinatorii ei sunt cam la fel.
    8 35
  • sunt acrii strugurii! cand mergi cu rapandule
    Daca cumva vreti sa descrieti cum se masoara postia rog sa cititi comenturile manelistilor Alex,aurash,andrei,io.Poate cine o sa le citeasca o sa inventeze si o masuratoare in S.I si sa ii puncteze pe fiecare.
    25 6
  • Hey jiji
    antentie
    jiji , vezi cu atentie si iti poti da seama ca Alex,aurash,andrei sunt aceeasi persoana care se completeaza.
    21 4
  • marfa
    prea tare masina asta!!!!!!!!
    19 5
  • VW....
    In primul rand nu poti spune despre o masina ca "ce urata poate fi"; eventual spui ca tie nu iti place (oricum nu parerea ta conteaza).
    Apoi, am auzit multe cazuri in care motoarele "slabe si defectoase" de la VW au atins milionu de km (de renault inca nu am auzit asa ceva)... Intr-adevar se stie faptul ca turbinele de pe VW sunt cam sensibile, insa nu poti sa judeci o marca dupa un astfel de lucru nu foarte important. Pana la urma (vorba lui hunter) cum o grijesti .... asa o ai.
    Cat despre consum, chiar VW sunt recunoscute pt consum rezonabil, chiar mic.
    Asadar, nu vorbiti numa sa va aflati in treaba.
    17 2
  • :-&
    jenibil model
    8 23
  • VW
    Cei care spun despre VW ca e caruta sau nu mai stiu eu ce, cred ca n-au mers decat cu caruta. Am avut Golf 5, nu m-a multumit pe deplin si l-am dat, dar nu pt defecte tehnice sau ca nu era fiabil, pur si simplu mi s-a pus pata si nu l-am mai vrut.

    Cum bine spunea "sak" - e o chestiune de gust si de ce nu si de buget. Pana la urma o masina e buna daca iti faci treaba cu ea si nu trebuie neaparat sa te tina nşpe ani, ca orice merge spre mai bine si piata trebuie sa fie in miscare.
    17 4
  • Hunter
    @Andrei

    Replica de meltean. Nu prea cred ca am lasat de inteles ca as fi sofer de VAG. Nu cred ca am zis "VW e cea mai traznet marca din lume, restul nu exista pentru mine". Daca unii sunt atata de ingusti la minte incat citesc pe sarite si chiar nu judeca inainte de a scoate 3 cuvinte pe gura vis-a-vis de orice problema, mai bine sa nu isi mai chinuie neuronii.
    18 6
  • gurishti
    Iauzi mah! O fi meganu ala mashina atuncia?
    12 2
  • :))))))))))))))))))))
    OPEL ASTRA 1.9CDTI + CIP = bataie la curu gol la golfu asta
    7 33
  • @IDS+
    Clar.....stai pe aici ca baga pui de Crevedia
    27 2
  • LOL
    Genial gogu! Am ras cu lacrimi. =))
    17 2
  • ??
    Nu stiu ce vedeti voi asa tare la masina asta, pe mine ma cam dor ochii....
    4 26
  • Uimire totala
    Prea tare:))))
    Pe unii ii dor ochii: -mergeti domn'lor la doctor

    Unii au sechele din copilarie: s-au plimbat numai cu S.H. din strainatate ,vechi de 10 ani,si acuma nu mai stiu cum este o ADEVARATA masina

    Altii delireaza: -au ramas in trecut ,li s-a taiat filmul de vreo 5-6 ani ,cand motoarele diesel erau adevarate tractoare

    Altii se cred destepti daca tasteaza ca sa produca curent electric:VW are printre cele mai mici consumuri din clasele in care are masini (nu trebuie decat sa te uiti in cartea tehnica a vreunui model sau sa fi condus unul relativ nou,fara probleme),si sunt niste masini f fiabile.
    Uitati-va cazacilor la VW Golf 2 care si acuma zbarnaie prin Romania.

    Va plang de mila !!! Nu credeam ca mai sunt "impatimiti" sau cel putin "cunoscatori" al sfantului domeniu auto care sa nu stie/inteleaga lucruri elementare.!

    La revedere,si alta data abtineti-va.Este spre binele vostru!
    21 3
  • elington
    not bad
    nu e rea chiar mishto dar n-as da atatia bani pe ea. la banii astia se poate si mai bine.
    8 4
  • ntrebare
    Deci e mussai sa iti placa golf, ca alfel ii bai? Ca nu'nteleg!
    6 5
  • nelamurit..
    catre domnii editori.. am o mica dilema.. in pozele publicate de voi mai exact cele cu interiorul... in una vitezometrul are vit max 240 km/h iar in urmatoarea 280 km/h... care e diferenta intre cele doua masini.. ca sunt tare in ceata.. raspuns pls
    0 0
  • Dardaila
    ce ma?
    Scump?? Ce e scump? Un Astra 1.9 150cp (GTC-Enjoy) e 18670 euro fara taxe si un Megane 1.9 130cp e cam 15000 euro . Cred ca uitati ca versiunea GTD nu este una entry level si vine cu multe dotari standard si cu suspensii sport, jenti de 17 scaune sport... plus ca HELLO are 170cp nu are un motor in 3 cilindri de pe Fabia in banii astia. Mie mi se pare geniala masina ( daca iti place dieselul ) si este foarte ieftina pentru ce are pe ea.
    PS. daca nu ai condus o masina anume ( vb in general ) nu te apuca sa comentezi despre ce ai auzit la o samanta in fata blocului despre modelul respectiv, ca te umpli de cacat .
    15 0
  • biofreack
    Porcul
    Porcul cand se satura rastoarna troaca. Asa si romanicii de al de alex si altii. Cum puteti sa fiti asa rai fara motiv cand produsele VW sunt recunoscute pt ingineria exceptionala. Pe langa asta apar niste degenarati de astia cu: am eu un opel si pun un cip sau mai dau o gaura si e mai aerodinamica ca asta. Fascinant de imbecili sunt inca romanii.
    15 1
  • No name
    pentru primii 2 "specialisti"...
    ce frumos este acest site...unda pot sa-si spuna "parerea" tot felul de mucosi(sunt convins ca nu au mai mult de 19-22 ani), carora sigur le-a cumparat taticul masina, nu au dat ei banii...
    Si fara a dori sa-i jignesc pe posesorii de Renault , dar nu prea se pot face comparatii intre marca de mai sus si VW ! Comentariile de prost gust ale primilor 2 pusti nu ma mira foarte mult, pt.ca traim vremuri in care banul conteaza....nu ? Educatia este scumpa, ce mai conteaza scoala(ca are bani taticu") deci ...acesta este nivelul, doar atat puteti....Alex,Aurash si George ? Hai dati-va drumul, improscati cu noroi mai tare la fiecare articol, astept replici !!!
    In ceea ce priveste selectarea comentariilor de catre Automarket....ma indoiesc profund !!
    8 3
  • nu merita
    Mai bine iau un chevy cruze...tot dizelache, motor 2 litri 150 cp, acceleratie 0-100 in 8,3 sec [deci tot aia e...] e mai mare, are portbagaj mai mare...ce-i drept ar trebui o suspensie sport ca sa ai ajunga la nas golfului. Mie golf nu mi-a zis niciodata nimic...imi place mult de la vw phateon si passat cc...in rest....nu m-au impresionat cu nici un model.
    Totusi 20k pe un golf...parca un hyundai coupe imi face cu ochiu' mult mai mult...
    1 13
  • prea scump
    sa dai 23.000 euro pe un golf, e prea mult.
    mai degraba iei un model mai mic + cip = mai ieftin.
    3 11
  • daca nu va place si e scump nu va cumparati loativa logan ieftin si prost :))))))
    7 3
  • Vasile
    Golf
    Buna dimineata fratilor.
    AM o intrebare pentru automarket: "Modelul Golf GTD beneficiaza si de un sistem de spalare al farurilor, iar oglinda pasagerului se rabateaza automat la rularea in marsarier." Oare nu e gresita propozitia asta? E foarte importanta oglinda pasagerului la rularea in marsarier. INdiferent cata vizibilitate ai avea in spate, tot ai nevoie de olginda din partea pasagerului pentru a te orienta. Util ar fi fost sa se plieze oglinzile cand se trage frana de stationare, sau eventual la buton.

    Acuma legat de posturile de mai sus. Aproape in fiecare articol, trebuie sa fie cineva care sa improaste cu noroi o marca sau alta. Sunt parerile lor si trebuie respectate, dar, frumos ar fi sa vina cu argumente solide si nu cu zvonuri si speculatii din curtea blocului. Fiecare marca are probleme, dar de aici pana a o face coaja mai este cale lunga.

    Nu stiu ce preturi stiti voi la compacte, dar, pretul nu mi se pare mare avand in vedere ce ofera. Nu uitati ca are punte independenta spate (masina e foarte stabila si foarte echilibrata), e dotata foarte bine din ceea ce vad si oafera si performante notabile. In plus, de cand au adoptat tehnica common-rail, motoarele TDI sunt mai silentioase, si mai economice. Sunt convins ca nu se mai aude din interior motorul.

    Ce nu-mi place:
    -partea spate. E pre rotunjita (vezi stopurile preluate de la Tuareg cu mici modificari), in contrast cu partea fata cu muchii ascutite si putin agresiva. Din lateral nu se vede dinamica inspirata de acest model. Aici, concurenta si-a facut temele mai bine. AU masini mai dinamice si mai frumoase ca design. Dar, daca ne uitam in curtea si istoria VAG, se vede ca ei merg foarte mult pe traditionalism.

    Ce imi place:
    -interiorul
    -lista de dotari
    -parta frontala
    -motorizarea
    -trenul de rulare
    -calitatea fabricatiei (daca se pastreaza in aceeasi panta ascendenta cu concurenta).

    Nu sunt fan VW si nici golf.
    O zi buna
    10 1
  • Geambasu
    iepurele rade: hahahaha
    Da intr-adevar este o masina foarte scumpa... daca nu ai 20K. Dar daca ai 20K e exact cum trebuie... hmmm. Stai asa ca daca ai sa zicem 200K Golful asta e chiar ieftin. Cate dileme pe capul bietului cumparator, of of of! Dar daca stai sa te gandesti de banii astia ai putea sa iti iei milioane de "Eugenii", sute de metri liniari de carnaciori de plescoi, metri cubi de bere si chiar ai putea sa cumperi o prostituata din moldova sau ciar 2 mai urate. Atunci daca stam sa ne gandim e foarte scumpa masina asta.
    Oare nu merita mai mult sa luam doua masini mai proaste si sa le sudam motoarele si sa facem noi una mai buna? Am citit ce scriu unii mai sus si sunt cazut in admiratie si gandire profunda... oare chiar este asa de scumpa cum zice LEE de exemplu? Probabil ca stie el ceva, altfel nu cred ca ar comenta aiurea despre acest lucru.
    Eu credeam ca ceva e scump in raport cu altceva dar vad ca nu stiam ce vorbesc.
    8 0
  • oglinda
    Eu stiu ca oglinda nu se rabateaza, ci doar isi schimba unghiul automat la rularea in marsarier pentru a vedea obstacolele din imediata apropiere a spatelui masinii (de ex. bordurile). Dar poate ma insel.
    8 0
  • vw sucks
    Am un passat cc 1.8tsi, care e sub orice critica. Numai probleme am avut cu masina. Ambreiaju a venit defect din fabrica, si jegosii de la scorpion galati mi-au schimbat doar volanta ( cand aveam 9000 km dar in scurt timp a inceput sa mearga la fel de prost ). Am fost iar cu ea in service pe la 16.000km si mi-au spus ca nu are nimic, ca merge f bine masina si l-am luat pe mecanicu p...i cu mine in masina, la o tura prin curtea reprezentantei, ii aratam cum face masina, si imi spunea f senin, NU ARE NIMIC, MERGE PERFECT! IMI VENEA SA-L SCUIP!!! Dupa o luna de stat in service, am constatat ca se blocase comutatorul de lumini ( nu se mai stingeau deloc farurile, mergeam mereu cu xenoanele aprinde ). Imi intra apa pe la un cheder cand duc masina la spalatorie. Mi-a crapat ornamentul din jurul manetei de viteze ( cel din zona butoanelor esp, patronic, autohod etc ). Scaunele din fatza, in special cel de la sofer s-a tocit foarte urat si au inceput sa iasa atzele de la cusaturi pe partea exterioara ( am doat 17.000 km cu masina, si am mers doar eu cu masina ). Destul de frecvent da o eroare la pilotul automat si trebuie sa opresc motorul si sa scot cheia din contact pt a se reseta eroarea. Imi apare frecvent defectiune la luminile de viraj ( cu toate ca ele functioneaza corespunzator ). Deci ori nu am eu noroc de ea, ori nu mai fac masini bune...
    7 7
  • corect
    daca e corect, nu se mai fac VW bune :(
    imi pare rau, incearca s-o dai si sa iei altceva..........
    bafta!
    2 10
  • o fi si ghinion
    Sigur nu ai un Opel Astra cu dotarea Cosmo? :)) Glumesc. Ce sa zic, daca chiar asa e cum zici tu e nasol. Eu am Touran 1.9 TDI DSG din 2005 si am 170 000 km si nu am avut nici o problema cu masina in afara ca din cand in cand termina motorina din rezervor. :)
    11 0
  • scepticu'
    o poza face cat 1000 de cuvinte
    Cosmo eu nu zic nimic, nici ca nu ai dreptate nici ca nu... dar pare cam cusut cu ata alba povestea. Ca sa fii un bun samaritean ai putea sa faci o poza doua ( mai ales la scaunele rupte ) sa le pui pe un host si sa ne dai si noua linkul sa vedem. Pana cand o sa vad pozele da-mi voie sa nu cred nimic din ce ai zis tu.
    7 0
  • @cosmo
    Sigur ai passat pt ca la ce ai enumerat tu acolo parca ai avea o chinezarie sau vreo masina frantuzeasca cu inalta tehnologie,Daca vrei iti cumpar eu o laguna sau megan la mana a doua si mi-o dai mie.Ce zici?
    4 0
  • Ma asculta cineva?
    Hello.. am pus si eu o intrebare mai sus despre kilometrajul masinii .. intru-n mod civilizat.. spre deosebire de alti indivizi care isi etaleaza cunostintele vaste despre automobile pe aici ... chiar nu se poate sa primesc si eu un raspuns ? ... am pretentii mai mari de la cei care realizeaza rubricile.. pt ca sunt multumit de fiecare data de informatiile gratis...
    asa ca va rog frumos.. un raspuns daca se poate!!!
    0 0
  • @Soryn
    Banuiesc ca una fiind cu MT are viteza mai mare decat modelul cu AT :)
    de asta si diferenta.
    da?
    1 1
  • Hunter
    @cosmo
    Data viitoare daca vrei sa iti cumperi un model VW ia-l la second din Germania. Asta daca ai bani cash, sau vrei sa o cumperi prin leasing de la nemtzi.
    De ce ?! Iti spun eu. Pentru ca in general pentru Europa de Est componente ale masinilor, si chiar si in cazul VW, nu sunt de aceesi calitate cu cele pentru Vest.
    Un singur exemplu imi vine in minte in acest moment: Golf V - oglinzi exterioare. Modelele pentru Vest au rama aceea interioara, scheletul sa ii zic asa dintr-un metal compozit, cel mai probabil aluminiu si scrie pe ele Made in Germany; modelele pentru Est au acel schelet din plastic (Made in Italy sau Spain). SI atunci, cand cineva iti agata oglinda, si ti-ai cumparat un Golf de la reprezentanta de la noi, o sa iti zboare de tot, facuta tzantadari. La un model pentru piata vestica nu vei pati asa ceva, te dai jos o repozitionezi, oglinda sare in nuca ei la loc, si mai merge km buni ;)
    Cat despre povestea ta....ori ai avut tu ghinion cat China, ori e umflata povestea. (si ma refer la toate problemele aparute dintr-o data, nu la faza cu service-ul ca se stie ca la orice reprezentanta a oricarei marci, la service iti strica mai rau masina nu ti-o repara)
    4 0
  • VAG Dizel
    Hahahaha Gluma Buna
    Ce prost ar dat atata cacalau de bani pe un Golf Dizel :)) ??? Turbo-ul pe modelul asta, tot la Turbomecanica Bucuresti e facut? pana la 100 000 km il schimbi de minim 3 ori. Daca un amarat de 1,9 TDI e mai zgomotos ca un elicopter la decolare, oare, asta cum este? Masina de umplutura. I pity the fool who buys this crap
    3 4
  • @ hunter
    ai descoperit apa calda !
    majoritatea vw, skoda si parca ceva audi pt europa de est sint SIGUR asamblate in Sarajevo, (bosnia) si in zona libera din Ucraina (la granita cu Slovacia). componentele clar nu sint toate aceleasi .
    1 2
  • Hunter
    @Lui

    Eu vad ca nu ai avut altceva de facut decat sa reformulezi ideea mea, spunandu-mi ceva despre care am deja habar. Mai sus am incercat doar sa dau o posibila cauza a unor descrieri legate de un tip care are ceva posibile probleme cu un model VW.
    M-ai vazut pe mine zicand ceva de genu: "Stiati ca multe modele VW au componente facute cine stie pe unde ?!" Adica am parut cumva ca as fi descoperit miezul din gogoasa ?! Am fost destul de clar si bine informat prin afirmatiile facute.
    Data viitoare eu zic sa nu te mai obosesti sa mai scrii ceva fara rost la o ora asa tarzie.
    3 0
  • VW este ff.bun
    DA BINE SCRII / SPUI HUNTER....
    Sunt de parerea ta, si nu te mai obosi cu toti fraierii contra VW...

    Cine are un VW stie ce are indif de vechime etc....
    2 0
  • piese diferite
    Am sunat la reprezentanta sa intreb daca imi pot monta o mufa auxiliara la cdplayer (am rcd300 pentru cunoscatori) si mi-au spus ca trebuie sa ma duc cu masina la ei, sa-l demonteze, sa vada daca are mufa cu pini necesara, pentru ca exista trei producatori ai aceluiasi cd-player si unul din ei nu pune aceasta mufa.
    So.... trageti voi concluzii :)
    3 0
  • becalianu
    @sak
    Si ce ai vrut sa zici ca nu am inteles absolut nimic??Ce concluzii sa tragem ca un al 3-lea producator nu a pus acea intrare auxiliara?Cine e de vina??!@!@!
    1 0
  • @becalianu
    voiam sa zic ca se monteaza aceasi piesa de la diferiti producatori, probabil in functie de piata. Nu bag mana in foc, de-aia am zis sa trageti singuri concluzii.
    Era discutia despre piete si acelasi produs diferit, un pic mai sus. Intrasem in paine :)
    Scuze ca n-am fost mai explicit.
    0 0
  • golf gtd
    glf ggtd
    pentru cosmo: eu cunosc pe cineva (cunostinta din germania, german, nu roman), cu bmw 530xd touring, cu toate optiunile pe ea, masina de peste 60.000 de euro, care a fost de vreo 10 ori in service cu ea, si pentru probleme mecanice, electronice, si pentru chestii de genul "cadeau pur si simplu geamurile fata"...

    si am mai auzit de asemeanea cazuri la bmw, si alte marci...deci e o chestie de bafta...se mai intampla, si daca ai ghinionul sa nimeresti asa ceva, e neplacut...dar asta se intampla la o masina din cateva mii, poate zeci de mii...

    iar referitor la primele comentarii, de la acei "experti" in masini: baieti, ia uitati-va voi, mai ales expertul ala cu opelul astra cdti cu cip, cine a castigat cursa de anduranta de la nurburgring la clasa motoarelor de 2 litri SUPRAALIMENTATE, ADICA TURBO...va spun eu daca nu stiti: VW SCIROCCO DIESEL, locurile 1 si 2...si masinile astea au ocupat locurile 15, respectiv 17, la general, intr-o mare de porsche, audi, bmw, masini mult mai puternice...oare de ce?! pentru ca sunt nefiabile si pentru ca le-a picat turbina facuta tandari, si au stat numai pe la boze sa o repare...

    aaaa, si inca ceva, un mic amanunt, neimportant, super-opelurile astra opc au iesit in spatele vw-urilor, la multe tururi in spate...iar ford, peugeot, renault, honda, nu prea am vazut, decat pe la coada clasamentului...

    hai ca m-am saturat de tot felul de destepti care comenteaza si sunt anti-vw doar pentru ca asa e la moda...dar moda e pentru prosti, doar prostii sunt in pas cu moda si cu trendul si sustin cu imbecilitate niste idei fixe, pentru ca asa au auzit ei de la "un prieten care a avut si el un vw si acum are honda si e mult mai tare"...fiti mai obiectivi, ca va faceti de rahat...

    apropo, am si eu golful asta, doar ca generatia anterioara, golf 5, si se cheama gt sport...in echiparea de top, cu dsg si padele la volan, navigatie, trapa, "piele" alcantara, clima pe 2 zone, incalzire in scaune, scaune sport, geamuri atermice, si multe alte dotari, si pretul de catalog al masinii este de 39.000 de euro...dar cumparata ca jahreswagen, cu 8500 de km parcursi, costa vreo 25.000...

    cine vrea o cumpara, cine nu, nu...care-i problema....
    0 0
  • Ce bini santeti la comentat si naveti o chiftea an stomac vai mama voastra :))))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru