VW sponsorizeaza baschetul romanesc

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 26.04.2007
Volkswagen a semnat un contract de sponsorizare cu Federatia Romana de Baschet.

Marca Volkswagen si Federatia Romana de Baschet au semnat un parteneriat de colaborare prin care compania auto sustine acest sport in Romania. Contractul a fost semnat prin intermediul importatorului VW in tara noastra, Porsche Romania.

Am vrut sa fim mai aproape de un sport pe care il urmarim cu placere, il practicam si care, am constatat, creste puternic in popularitate. Pentru noi acesta sponsorizare este mai mult decat o actiune de promovare, noi intelegem prin sustinerea sportului o activitate de responsabilitate sociala", a explicat Matei Albulescu, brand manager Volkswagen in Romania.

Logo-ul marcii din Wolfsburg va fi inscriptionat pe echipamentul sportiv si in salile in care se desfasoara competitiile de baschet. Acest parteneriat este valabil pentru sezonul 2006-2007 si este valabil atat pentru competitiile de club cat si pentru meciurile echipei nationale.

Ceea ce ne apropie este cautarea continua a performantei. Ma bucur ca o marca atat puternica si apreciata este alaturi de baschetul din Romania”, a declarat Carmen Tocala, presedinte al Federatiei Romane de Baschet.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru