VW: "Vrem sa depasim profitul Toyota"

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 13.02.2007
Presedintele constructorului german a declarat ca principala tinta a Volkswagen este depasirea profitului atins de Toyota.

Martin Winterkorn, noul presedinte Volkswagen, a declarat de curand ca vrea ca brandul german sa depaseasca Toyota in ceea ce priveste profiturile. Winterkorn a facut declaratia in timpul unui interviu acordat ziarului german "Suddeutschen Zeitung". Tot el a afirmat si ca nu vor mai fi concedieri in cadrul uzinelor sale.

In timpul aceluiasi interviu, Winterkorn a subliniat faptul ca VW intentioneaza sa lanseze noi modele pentru a-si imbogati gama existenta, incluzand aici un compact si un inlocuitor pentru modelul Fox, in urmatorii doi ani.

Mai mult decat atat, boss-ul VW si-a exprimat dorinta de a acoperi toate segmentele pietei cu gama sa de modele, incluzand aici o gama de motorizari hibride si una de diesel-uri moderne. Primele propulsoare hibride vor echipa modelele Polo si Golf.

Comentarii (7)

  • silviu tudor
    VW GOLF
    Buna ziua,
    va rog sa-mi spuneti daca detineti informatia : cand va aparea noul VW GOLF VARIANT ?
    Va multumesc.
    0 0
  • Mircea Mester
    Golf Break
    Uite-aici gasesti info despre ce vrei tu:
    http://www.automarket.ro/stiri/primele-ipoteze-vw-golf-variant-2008-1780.html
    0 0
  • AndreiRN
    Teluri marete
    Planul suna bine dar ...... a trebuit 50 ca sa ajunga Toyota unde sunt si VW erau aproape de falimentare. Toyota a avut $2.3 biliarde profit si VW nu valoreaza nici un sfert din suma asta. A nu se uita ca VW nu permit investitia libera in capitalul lor.
    0 0
  • Popa Natu
    Da nu mai spune , tu !
    Herr Fritz, cu 80% din masinile VW fabricate in Mexic (mana de lucru f. ieftina dar si de proasta calitate) poate ca veti egala profiturile celor de la Toyota. Ce-ar fi insa sa va stabiliti ca obiectiv depasirea calitatii Toyota , Herr Fritz ?
    0 0
  • AndreiRN
    Popa si mexicani
    S-a gasit si cine sa comenteze despre calitatea facuta in mexic. Romani din romania nu mai stiu decat sa invarteasca harti ca la inginerie au cam pus-o in cui. (Mobra, Dacia,....) In mexic se produc masini si camioane cu sutele de mii pe an sub licenta MBZ, VW, Ford, Dodge, GM, Seat, Toyota, ... si ei au de munca si voi doar de vb in vant. Matura ta este de import?
    0 0
  • vw
    prima data sa rezolve problemele de la 100000 de PASSATURI si sa vanda 3000000 de masini ca sa-i ajunga pe japonezi.
    0 0
  • test
    vreau sa stiu si eu cat ma costa un tester la un golf 3 si unde tre sa merg
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru