X5 Alpine: audiwow!

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 27.07.2006
Cand imaginatia trece peste limitele prezentului, rezultatul futuristic nu lasa loc de interpretari. Acesta este si cazul noului X5 preparat de Alpine.

Cum vor arata SUV-urile in 2020? Alpine s-a gandit la acest lucru si a pus in aplicare planul de fortare a viitorului prin noul X5 Alpine.

Rezultatul este grandios. Caroseria monumentala, arhitectura usilor a caror miscare de deschidere devine brusc opera de arta si scaunul culisant al soferului sunt primele indicii ca modelul modificat face parte dintr-un deceniu care va urma. Spoilerele se inspira din cele ale conceptului X5 Le Mans iar aripile ample ascund jantele enorme.

Habitaclul este insa curiozitatea principala, cu finisajele sale in carbon de o finete rara.Locul celui de la volan este practic incojurat de o consola imensa curbata care se prelungeste in tot interiorul si gazduieste un impresionant sistem multimedia. Fiecare centimetru cub din interior este utilizat pentru ca sistemul audio sa fie pus in valoare la maximum.

Dar sa lasam fotografiile sa vorbeasca...

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru