Zece benzinarii pe Autostrada Soarelui

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 28.02.2008
Un numar de zece benzinarii vor functiona pe Autostrada Soarelui incepand cu luna iunie.

Compania de Autostrazi va incheia in luna aprilie contractul de concesiune pentru terenurile rezervate spatiilor de servicii de pe Autostrada Soarelui, urmand ca in luna iunie pe A2 sa functioneze zece benzinarii, a anuntat directorul general al companiei, Mihai Grecu.

"Saptamana viitoare vom lansa anuntul de licitatie, urmand ca la sfarsitul lunii aprilie sa semnam contractul, iar in luna iunie utilizatorii vor putea cumpara benzina de pe autostrada Bucuresti-Constanta", a spus Grecu, citat de Mediafax.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va concesiona o suprafata de 3.000 metri patrati din zona spatiilor de servicii pentru constructia a zece benzinarii, cate cinci pe fiecare sens, de la kilometrul 49 si pana la kilometrul 139.

Licitatia va fi atribuita pentru cate o pereche de benzinarii, cate una pe fiecare sens, astfel incat ar putea exista maxim cinci operatori. Potrivit lui Grecu, Petrom, Rompetrol, OMV, Mol si Lukoil si-au anuntat deja intentia de a participa la licitatie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru