Salonul Auto de la Frankfurt 2017

Kia pregătește un concept care prefigurează noua generație Cee'd

Publicat Miercuri, 30.08.2017
de Daniel Popescu
Comenteaza 6
Kia pregătește un concept care prefigurează noua generație Cee'd - Poza 1
Kia va dezvălui în septembrie un concept despre care afirmă că este un potențial membru al viitoarei generații Cee'd, iar o primă imagine cu acesta evidențiază forma unui break.

Kia va fi prezentă la Salonul Auto de la Frankfurt de la jumătatea lunii septembrie cu un concept al cărui nume nu a fost încă dezvăluit.

Constructorul sud-coreean a precizat însă că noul concept va păstra caracterul sportiv al lui Kia Pro Cee'd și că acesta indică modul în care ar putea arăta următoarea generație a lui Kia Cee'd.

Kia a atașat și un teaser care scoate în evidență că noul concept va avea un nou tip de caroserie, pe care coreenii îl numesc "extended hot hatch" și care seamănă cu cel al break-urilor. De altfel, în cadrul comunicatului, Kia menționează că acest concept reprezintă în același timp și o "viziune îndrăzneață pentru un potențial membru al familiei noii generații Cee'd".

Cu alte cuvinte, ne putem aștepta ca noua generație Kia Cee'd să beneficieze și de o versiune break care să ofere mai mult spațiu pentru portbagaj și să fie astfel mai potrivită pentru familii.

De altfel, dacă aceste sugestii se vor confirma, Kia va urma rețeta partenerilor de la Hyundai, care au extins gama compactei i30 cu o versiune fastback.

Toate detaliile despre conceptul Kia vor fi făcute publice în 12 septembrie.

Via Kia


Comentarii (6)

  • Faina silueta!
    11 1
  • kia are versiunea "break" si pe modele actuale ceed, se numeste SW (sport wagon)
    nu are sedan insa
    3 0
  • Versiunea sedan se numeste Cadenza și se vinde in SUA.
    2 2
  • Rectific, KIA Forte.
    3 1
  • da, asa e, insa in europa, doar 3 variante de caroserie pt ceed.
    1 0
  • Kia face mașini din ce in ce mai bune...iar dacă nouă generație va arăta că acest concept...devine superbă
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru