Salonul Auto de la Geneva 2013

Facelift pentru aproape toată gama Volvo: S60, V60, XC60, V70, XC70 şi S80

Publicat Marti, 19.02.2013
de Bogdan Mirică
Comenteaza 24
Facelift pentru aproape toată gama Volvo: S60, V60, XC60, V70, XC70 şi S80 - Poza 1
Facelift pentru aproape toată gama Volvo: S60, V60, XC60, V70, XC70 şi S80 - Poza 2
Facelift pentru aproape toată gama Volvo: S60, V60, XC60, V70, XC70 şi S80 - Poza 3
Facelift pentru aproape toată gama Volvo: S60, V60, XC60, V70, XC70 şi S80 - Poza 4
Facelift pentru aproape toată gama Volvo: S60, V60, XC60, V70, XC70 şi S80 - Poza 5
Facelift pentru aproape toată gama Volvo: S60, V60, XC60, V70, XC70 şi S80 - Poza 6
Facelift pentru aproape toată gama Volvo: S60, V60, XC60, V70, XC70 şi S80 - Poza 7
Facelift pentru aproape toată gama Volvo: S60, V60, XC60, V70, XC70 şi S80 - Poza 8
Facelift pentru aproape toată gama Volvo: S60, V60, XC60, V70, XC70 şi S80 - Poza 9
Facelift pentru aproape toată gama Volvo: S60, V60, XC60, V70, XC70 şi S80 - Poza 10
Facelift pentru aproape toată gama Volvo: S60, V60, XC60, V70, XC70 şi S80 - Poza 11
Volvo a decis să ofere un aer proaspăt gamei sale şi a pregătit un facelift pentru aproape toate modelele. Scapă de revizuire doar XC90 şi V40.

Urmareste Automarket
Volvo se pregăteşte pentru o reinventare completă a gamei sale de produse. Noul V40 şi V40 Cross Country anunţă o nouă filosofie şi o listă de produse energice. Totuşi, până când suedezii vor reuşi să-şi reînnoiască complet oferta cu generaţii noi, atenţia publicului este întreţinută cu un facelift major, aplicat pe aproape toate modelele din gamă.

Volvo a decis să opereze modificări estetice, şi nu numai, pe multe dintre produsele sale: printre ele se numără: crossover-ul XC60, vârful de gamă S80, sedanul S60 şi varianta sa break V60, V70 şi XC70.

Rămân neatinse actualele modelele V40 despre care vă vorbeam mai devreme şi SUV-ul XC90, programat să primească un înlocuitor.

Faceliftul aduce cu sine un look frontal uşor revizuit, cu o grilă a radiatorului nouă, cu o capotă ce primeşte alte nervuri, cu blocuri optice modificate şi cu un spoiler frontal diferit. Dacă îl privim pe noul S60 se pare că liniile sportive şi provocatoare cu care ne obişnuisem au fost abandonate în favoarea unora mai colţuroase, pătrăţoase şi mult mai conservatoare. Modificări şi în partea posterioară, unde aspectul proaspăt este sugerat de un nou set de lămpi pentru stopuri, cu lumini LED, şi de spoilerul uşor redesenat.

Modificările estetice ar urma să fie însoţite şi de câteva îmbunătăţiri aduse gamei de propulsoare diesel şi benzină. Unităţile ar urma să ofere ceva mai multă putere şi să consume mai puţin carburant. De asemenea, nivelurile de echipare vor fi şi ele îmbunătăţite.

Automarket.ro la Salonul de la Geneva 2013

Automarket va fi prezent în perioada 4-6 martie la Salonul de la Geneva şi vă va prezenta live pe site şi pe pagina de Facebook ultimele noutăţi, informaţii şi imagini de la standurile constructorilor auto prezenţi la evenimentul din Elveţia.

via carscoop


Comentarii (24)

  • ma ia un fior cand vad masinile volvo
    21 3
  • Cam devreme face-lift pt S60, dar nu arata rau, la XC60 nu mi se par mai frumoase farurile decat pana acum, in schimb cand aud de "varful de lance" S80 care este batran rau....mi se pare mai degraba varf de lance un V40 sau S60 decat S80.
    15 9
  • eu cel mic si smecher
    Cred ca Volvo tocmai a scos cea mai frumoasa masina a lor vreodata, cu acest facelift la S60. Mi-as lua una fara sa ma gandesc de 2 ori, daca as avea bani:D
    17 11
  • S60 si V60 arata absolut oribil. Parca au incercat sa copieze Pegeot 508.
    Spun asta ca si mare amator de Volvo: arata a chinezisme.
    25 26
  • face-lifting
    in sfarsit! design-ul volvo incepe sa se simplifice si sa devina mai curat.

    DARRRRR...parca toate modelele imi aduc aminte de modelele din curtea VAG.
    Din pacate!
    11 12
  • Cat de bine aratau S60 si XC60!
    Acum s-au transformat intr-un mod nefericit in niste masini anonime.
    Chinezii astia cu faceliftul lor...!!!
    17 6
  • sincer... arata mai bine actualele modele...
    14 6
  • probabil in realitate arata mai bine.
    8 3
  • sunt de aceeasi parere. e mult mai frumos S60 actual, cu acele doua limbi LED langa faruri. spoilerul la fel.
    11 4
  • koss-tell
    Ma bucur sa vad un design mai curat.Excelenta ideea.
    6 8
  • Desi e marca mea preferata, probabil ca-mi va lua ceva timp sa ma obisnuiesc cu noul look al modelelor. XC60 arata mai bine inainte.....si parca si duetul S/V 60. S80 a primit mici retusuri de-a lungul carierei sale, astfel incat parca a devenit ceva obisnuit aceasta schimbare.

    Sper ca "pe viu" retusurile sa arate mai bine decat in poze. Asa a fost si cu V40: arata mult mai bine in realitate decat in fotografii.

    Dar cu toate acestea......imi vor lipsi acele doua blocuri LED de langa grila. Eu cred ca ar fi trebuit sa faca din cele doua limbi LED un semn distinctiv Volvo, asa cum a facut Audi cu LED-urile pentru luminile de zi. Acum, sa fim sinceri: recunosti un Audi de la maaaare distanta, dupa forma LED-urilor. Asa ar fi trebuit sa faca si VOLVO. Si Mercedes a avut incercari de genul asta: cei patru ochi (rotunzi, alungiti, rectangulari sau imbinati - la fost clasa C). Simplitatea, pentru Volvo, este cuvantul de ordine insa cred ca ar trebui sa lucreze un pic si la imaginea de marca.
    12 2
  • arogantul
    JALNIC

    exact cum au spus deja ztele si face-lifting,
    S60 actual are probabil cea mai reusita fata a unui sedan volvo , practic mutarea lor seamana cu ce a facut VAG cu noul passat, oribil, absolut oribil, seamana mai mult cu vechea generatie S60.
    se pare ca incepe sa se vada deciziile sefilor chinezi.
    10 7
  • Modelele anterioare erau cu muuuuuuuuuuult mai frumoase. Este parerea mea umila!!!!!!
    8 4
  • Batranu'
    Arata foarte bine,dupa parerea mea,un salt mare,arata mai matur,mai ales S60.Volvo a fost intodeauna o companie "matura" in privinta designului,fara briz-brizuri inutile,iar S60 continua traditia.Bravo Volvo!
    6 7
  • Andrei
    Din pacate si eu sunt de parere ca Volvo a facut un pas inapoi cu design-ul, insa sper ca la interior si siguranta sa adopte tehnologii de la V40. Speram ca ledurile pentru luminile de zi de pe modelele actuale S60, V60 si XC60 sa fie ceva reprezentativ Volvo, ceva dupa care sa recunosti aceste modele cu usurinta. Din pacate XC60 cred ca s-a transformat cel mai mult "in rau".
    6 1
  • S80 si V70 aveau intr-adevar nevoie de o revizuire, celelalte insa erau mai ok inainte.
    6 0
  • Adrian
    @ztele Citez ,,arata a chinezisme''. Asa este..pana la urma sunt chinezisme. Si mie mi se par urate S60 si V60. Restu sunt ok. Oricum incet incet chinezii isi pun amprenta pe Volvo la orice capitol si se mai stinge o marca buna.
    2 3
  • ChuckNorris
    Au distrus S60!
    4 5
  • tot_eu
    așa mai venim de acasă. :) e un facelift nici prea vulgar nici prea banal. perfect
    3 1
  • Cata impertinenta sa dai atatia bani pe un Volvo,cand cu banii de pe Volvo iti poti cumpara un Renault Latitude care este dotat cu scaune cu masaj la sofer,iar sotiei ii poti cumpara cu banii ramasi un Fluence elegant.
    1 11
  • Nu mi se pare neaparat ca arata rau, pana la urma cred ca evorba si de obisnuita. Totusi regret ca S60 nu mai are cele doua linii oblice de leduri pa langa faruri. Puteau fi ceva distinctiv pentru Volvo. Dar probabil ca unul din motivele pentru care s-a renuntat la ele este ca viitorul XC90 a fost proiectat fara ele. In plus nici S80, nici C70 si nici V40 nu le are.
    6 1
  • Cristi
    La inceput cand m-am uitat la poze am fost si eu de aceeasi parere cu majoritatea, dar dupa ce m-am uitat mai mult la ele, ochiul meu s-a obisnuit cu noua fata a modedelor, si nu arata deloc rau defapt.@ Jhon, nu compara Volvo cu Renault, sincer."Renault Latitude care este dotat cu scaune cu masaj la sofer" E unica masina asta, totusi are mai multe scaune pentru sofer.Si zi tu, daca sa dai atatia bani pe un VOLVO e impertinenta, sa dai si mai multi bani pe o nemtoaica din triada ce e ?
    7 1
  • Multi tampiti comenteaza aiurea pe aici.Despre ce chinezisme vorbiti.Cred ca nu ati vazut in realitate un S60.Nu cred ca este cineva care sa nu-si doreasca o asemenea masina.Calitatea materialelor, pozitia la volan si dotarile sunt deosebite. Cei care vad in fata numai VW si BMW nu vor aprecia ceea ce spun eu.
    Chiar daca acest facelift pare conservator, masina arata tot foarte bine.Sa nu uitam ca modificarile sunt si la interior, unde s-au pus instrumentele de pe V40, care in realitate sunt extraordinare. Parca te-ai afla in naveta Enterprise - in sensul bun.
    Inainte de a scrie prostii, urcati-va intr-un S60 si mai documentati-va.
    3 1
  • matrix77
    se vede cocalarismul din romania pe toti peretii...bai romanilor habar nu aveti ce reprezinta volvo si ce poate o asemenea masina.daca pe multi va intereseaza sa va dati mari sau cu arata la exterior nu meritati nici sa pronuntati cuvintul volvo.putini dintre voi stiu ce poate un volvo si ce dotari de siguranta are.am sa va spun doar de pedestrial detection ,cea mai noua inventie a lor.sa nu mai zic ca ei au inventat si safe city daca stiti ce e ala.cu alte cuvinte nu mai mancati daca nu stiti ca va pute gura
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru