Lista bogatilor

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 06.04.2006
In fiecare an, Monaco gazduieste Salonul Marcilor de Top, o expozitie exclusiva dedicata celor mai scumpe modele auto din lume si implicit celor mai bogati oameni de pe planeta.

Timpul este foarte pretios pentru cei bogati. Intre doua zboruri cu aeronava privata si trei sedinte de administratie, acestia au foarte putin timp pe care il pot acorda alegerii viitoarei masini care sa completeze parcul auto personal. Daca saloanele auto organizate in capitalele mondiale ale automobilului le permit acestora sa faca un tur rapid al constructorilor, abundenta marcilor si modelelor nu ii ajuta deloc sa isi aleaga masina visata (da, si Dacia Logan incurca in acest caz!).

Din fericire, cineva s-a gandit la saracii bogati si la problemele lor. Astfel, pentru ei se organizeaza Salonul Marcilor de Top. Singurul salon prin care acestia pot trece cu topul celor mai scumpe modele auto din lume sub brat pentru a-si gasi masina care sa-l faca invidios pe vecinul si concurentul de afaceri care locuieste alaturi. Salonul Marcilor de Top se organizeaza anual la Monaco (unde altundeva?), mai exact la Forumul Grimaldi, unde se aduna cei mai scumpi constructori ai planetei.

Pe langa “banalele” BMW, Mercedes, Audi, Lexus, Jaguar si Porsche, la Monaco vor fi expuse exclusivele Ferrari, Maserati.

Lamborghini, Bentley, Lotus si Aston Martin, sau marci rare cum sunt Bugatti, Rolls Royce, Pagani si Maybach. Daca ii mai punem in calcul exclusiv de originalele Donkervoort, Koenigsegg, Venturi si altele de acest gen, taboul incepe sa se completeze.

Salonul va avea loc intre 20 si 23 aprilie, iar daca o sedinta foarte importanta va impiedica sa ajungeti la Monaco in aceste zile, nu e nici o problema: Expozitia va fi reluata de inca doua ori in 2006: la Shanghai (11-14 octombrie) si la Dubai (22-24 noiembrie).

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru