Wrangler 4x4 usi

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 12.04.2006
Primul Wrangler cu patru usi a fost lansat astazi, in prima zi a Salonului Auto de la New York. De acum, puteti porni in expeditie cu toata familia fara probleme!

Dupa ce acum cateva zile au facut publice primele fotografii si informatii al caror rol principal era ocupat de modelul Patriot, cei de la Jeep continua pe aceeasi linie prin prezentarea in premiera a noului Jeep Wrangler cu ampatament marit. Ambele modele au fost lansate astazi, in deschiderea Salonului de la New York.

Centimetrii in plus pentru Wrangler se traduc, de fapt, prin dublarea numarului de usi. Este primul membru al familiei Wrangler care ofera patru usi, un motor diesel si spatiu interior suficient pentru cinci adulti. Noul venit se alatura astfel versiunii cu doua usi a modelul american, lansata in ianuarie la Detroit. Noul Wrangler se diferentiaza de restul membrilor familiei, pe langa elementele evidente de care am vorbit mai sus, prin aerodinamica imbunatatita, prin nivelul redus al zgomotelor in habitaclu si, evident, prin mai mult spatiu interior – rezultatul direct al celor cativa centimetri adaugati ampatamentului. Abilitatile off-road au fost si ele revizuite, modelul in patru usi fiind mai capabil datorita garzii la sol marite si a imbunatatirilor aduse axelor.

“Wrangler este, cu infatisarea sa clasica si cu abilitatile sale off-road incredibile, o masina destinata mai ales iubitorilor marcii Jeep. Din 2007 vom putea sa oferim si o versiune cu patru usi care se va simti mai bine pe asfalt, care va beneficia de un nou propulsor diesel si va avea un interior destul de voluminos pentru o familie si bagajele aferente. Va fi modelul care ne va ajuta sa devenim mult mai eficienti fara a compromite spiritul Jeep al acestei masini”, spune directorul de marketing al Grupului Chrysler, Steve Gray.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru