Seria 3 Coupe: primele imagini

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 19.04.2006
Primele poze oficiale cu noul Seria 3 Coupe au transpirat prin zidurile groase ale constructorului german. Iata o avampremiera a modelului bavarez.

Seria 3 Coupe are dificicultati mari in incercarea de a ramane ascunsa de ochii vigilenti ai presei. Altfel spus, data lansarii sale oficiale este aproape. Daca ieri v-am prezentat cateva imagini suprinse de un fan BMW, astazi va aratam primele imagini semi-oficiale ale modelului german.

Leftlane News, un site specializat pe stirile auto, prezinta astazi primele fotografii care par preluate din bancul de poze pe care BMW le va prezenta oficial in cateva zile. Ok, nu mai era mult de descoperit in privinta masinii, insa este foarte clar ca, dupa versiunile de fotografii mai mult sau mai putin camuflate, noul Seria 3 Coupe este un model foarte elegant si cuminte. In plus, diferentele fata de berlina cu patru usi sunt evidente, ceea ce il individualizeaza mai mult.

Se vorbeste de trei versiuni pe benzina pentru viitorul coupe (325i, 330i si 335i) si de un diesel (330d) de 231 de cai putere. 335i, un biturbo cu sase cilindri in linie, nu lasa foarte mult de lucru inginerilor germani pentru dezvoltarea viitoarei generatii a lui M3.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru