Salonul Auto de la Paris 2018

Primele imagini cu interiorul lui Skoda Kodiaq RS: scaune sport și inserții de Alcantara

Publicat Marti, 25.09.2018
de Daniel Popescu
Comenteaza 4
Primele imagini cu interiorul lui Skoda Kodiaq RS: scaune sport și inserții de Alcantara - Poza 1
Primele imagini cu interiorul lui Skoda Kodiaq RS: scaune sport și inserții de Alcantara - Poza 2
Primele imagini cu interiorul lui Skoda Kodiaq RS: scaune sport și inserții de Alcantara - Poza 3
Skoda a publicat primele imagini cu interiorul lui Kodiaq RS, care va beneficia de scaune sport și numeroase inserții de Alcantara. Prezentarea oficială a SUV-ului de performanță va avea loc la începutul lunii octombrie.

Skoda face ultimele pregătiri pentru lansarea lui Kodiaq RS, primul său SUV de performanță. După ce săptămână trecută am admirat câteva schițe cu designul exterior, constructorul de la Mlada Boleslav a publicat marți primele imagini cu interiorul noului model.

Printre puținele amănunte menționate de Skoda se numără prezența scaunelor sport care vor avea tetiere integrate în echiparea standard, în timp ce șezutul și spătarul sunt îmbrăcate în Alcantara. De asemenea, părțile laterale ale scaunelor și zona pentru mâini dintre scaune sunt acoperite de un material cu cusătură roșie pe care cehii îl numesc "piele de carbon".

Aceeași cusătură roșie, dar și noul logo RS, sunt vizibile și pe volanul multifuncțional, iar Skoda menționează că spațiul interior este generos inclusiv pentru versiunea cu 7 locuri. În plus, producătorul promite un "portbagaj voluminos" fără să ofere indicii despre capacitatea acestuia.

Conform unor detalii dezvăluite anterior, instrumentarul digital de bord (Virtual Cockpit) va fi disponibil inclusiv în echiparea standard, împreună cu jantele de 20 de inch, suspensia adaptivă, transmisia automată sau sistemul de tracțiune integrală. Nu în ultimul rând, o altă premieră este posibilitatea de a comanda modelul de performanță în nuanța de caroserie Race Blue.

Prezentarea oficială a lui Skoda Kodiaq RS va avea loc la începutul săptămânii viitoare cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

Via Skoda


Comentarii (4)

  • Octavian
    SUV cat un vapor cu 7 locuri/portbagaj voluminos + Jante 20 + Diesel + cusaturi rosii si logo RS + brand care se vrea teoretic mai low cost...

    Ma scuzati dar toate astea la un loc nu prea se pupa.
    7 4
  • Anonim
    Nu conteaza amalgamul esenta este sa se vanda ori asta au ca scop producatorii . Daca piata exista atunci de ce nu ! Sigur suv RS este o utopie dar.......in ziua de astazi cine mai are ceva in comun cu normalitatea ?
    7 1
  • In curând se va lansa si prima bicicleta RS!
    7 1
  • hazard
    inainte sa comentati va rog sa va asigurati ca aveti bani de buzunar.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru