100% real: Audi TT Pick-up

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 25.09.2007
Pentru a dribla taxele enorme din Danemarca, o firma nordica vinde Audi TT transformat in... pick-up.

Industria auto ne rezerva destule surprize interesante, incepand cu crossovere ale caror forme pareau imposibile acum doi ani pana la concepte ale caror linii inspira viitorul. Si totusi, surprizele adevarate vin din alte parti ale lumii. Danemarca este cunoscuta in lumea auto exclusiv prin faptul ca taxele pe care cumparatorii masinilor noi trebuie sa le plateasca sunt incredibil de mari. Astfel, un Peugeot 207 in echipare de baza ajunge sa coste in tara lui Hamlet, cu tot cu taxe, peste 20.000 de euro, desi suma CIP este de circa 9500 de euro. In aceste conditii, nu ne mai mira nimic cand este vorba de fenomenul auto danez.

Insa ultima aparitie pe frontispiciul tarii nordice este cel putin curajoasa. Se numeste Audi TT El Camino si este versiunea pick-up a cunoscutului coupe al germanilor. A fost creat de compania Eurobiler, care il prezinta ca pe un adevarat vehicul utilitar, numai bun de carat o intreaga gama de obiecte necesare la oras sau la fermele de la tara. Scopul conversiei inedite este simplu: evitarea taxelor enorme, care in cazul lui Audi TT duc pretul la 85.500 de euro (TT 2.0 TFSI) sau chiar la 108.000 de euro daca vorbim de 3.2 V6 FSI.

Insa, in cazul in care cumpara pick-up-uri sau modele utilitare, taxele danezilor scad vertiginos.

INTRATI AICI pentru a vedea intregul PDF de prezentare a modelului TT in versiune pick-up. Comentariile cunoscatorilor limbii daneze sunt binevenite.

Comentarii (40)

  • arata hidos, dar e bine de stiut ca sunt oameni cu idei geniale pe afara, da, nu e frumos dar macar acum e practica.
    0 0
  • e tare
    e o gluma proasta facuta bine! omu', cand n-are de lucru isi cauta!
    0 0
  • X(
    doaaamneee multi nebuni\nebune in curtea ta. k ce chestie sa faci un tt pick up????:-? astia nu mai au ce face cu banii
    0 0
  • nebuni
    Oameni sariti de pe fix nu e pacat de masinuta aia in loc sa faca curse ca doar e sport i-a ce fac cu el :((
    0 0
  • emilio
    uite niste oameni dastepti...
    Uite niste oameni destepti, care au transformat o masina fara rost (eventual de aspirator de curve), in ceva absolut util. Bravo lor.
    0 0
  • idioti
    De ce sa-ti iei un TT ca sa-l faci camioneta?! Idioti
    0 0
  • Adandu
    tot arata bine
    Chiar si pick-up si tot arata bine TT-ul... Asteptam versiunea Monster Truck :))
    0 0
  • johny BOY
    in atentia majoritatii...
    Oameni buni, cititi comentariul ala mai bine! Postati de parca va uitati doar la poze!! Sunt niste chestii pe langa poze...negre, mici...se numesc litere...combinate formeaza cuvinte..care insiruite, ma credeti sau nu, alcatuiesc propozitiile!! Din care este facut COMENTARIUL!!! Pe care va rog sa il cititi... O sa gasiti un sens la imaginile prezentate...
    0 0
  • incultilor
    complet de acord cu "johny BOY"... intai cititi, si abia apoi comentati
    0 0
  • Andy77
    ok...
    Ok... bun exemplu... acum trebuie sa ne gandim cum scapam noi de faimoasa taxa? Ce trebuie sa modificam? :)
    0 0
  • nu
    Numai prostii se scriu pe aici..............
    0 0
  • julian
    :))
    am fost pe acolo in vizita la un prieten, omu' saliva cind ne-a vazut intr-un A3, ta-su milionar in euro ii cumparase un fiat panda, mai aveam putin si ma cracanam de ris... stati linistiti ca nu am A3, era inchiriat ;)
    taxele pe masini la danezi sunt enorme, dar merita, au autostrazi ca-n palma si gratis
    0 0
  • he
    mai,masina nu arata rau si dak chestia asta ii reduce si pretu la danezii aia,cu atat mai bine.ce nu imi place este argintiul ala.pe langa culoarea neagra a masinii sta aiurea rau de tot.

    P.S.legat de comentariile de mai sus,dak aveti nelamuriri de ce a aparut masina asta...cititi ce au scris cei de la Automarket despre ea.dak nu stiti sa cititi...eee,asta nu ma priveste :P
    0 0
  • nemti astia nu au stiut niciodata sa faca masini calumea.
    0 0
  • nu imi place
    nu imi place
    0 0
  • fRiNgE
    tt
    Ma intreb cand ploua c mai fac cu ea:))))??
    0 0
  • bai bbb...abalaule!!!
    i-auzi perla!!! nemtii n-au stiut niciodata sa faca masini calumea?!?! :)))) mai bn stai in banca ta ma :))))
    0 0
  • Super tare
    Oare aia care vor S-klasse cum fac, astept si alte ciudatenii.
    0 0
  • hahaha
    daca nu sunt sanatopsi :))..ce sa faca si ei
    0 0
  • BlueDice
    Prelata
    daca adauga si o prelata (neagra sau in culoarea masinii), cre' ca se reface TT-ul... oricum, cea mai inteligenta modalitate de reducere a taxelor. bravo lor!
    0 0
  • Cristi
    Daca au masina nationala de protejat!!!!!
    Bai fratilor, inteleg taxe enorme cand ai ceva de protejat autohton. Sunt curios in afara de biciclete si rulote (sub licenta) ce vehicule mai fac danezii?
    0 0
  • Suntei dusi
    bha asta e un pretext ca sa scape de taxe...vorba aia daca isi pune si o prelata cum e la decapotabile nici nu se cunoaste...plus ca in fata masina nu e modificata deloc...si vorba aia..ai TT te doaren pix.....credeti ca daia nu mai trage masina ca e gaura aia in spate?sa vedeti ce vanzare or sa aiba........
    0 0
  • Anonymus
    ce torogoata....
    0 0
  • Anonymus
    Offf
    Ba nene voi nu ati mai vazut un tt fara hayon si scaune spate???
    Daca vreti pot sa va arat si io tt pick-up(modelu' vechi) a lu' varumiu, care i-a scos scaunele din spate si cara cu el adidasi din afara, nu s-a descoperit apa calda cu stirea asta...
    0 0
  • lol..
    mi se pare o bataie de joc..poate chiar o gluma proasta!!
    0 0
  • taxe
    E totusi o masura ciudata de a evita plata unor taxe foarte mari. Strici masina ... mai degeaba .. parerea mea.
    0 0
  • tampenie
    o prostie,poate o sa ii vedem si pe astia de la ferrari ca scot un papuc sau un mercedes slr ca sa poate concura cu papucu de la audi:)) asta e tare,nu avea audii papuc cum au alte marci si au zis si ei sa scoata tt papuc,bine ca nu a bagat r8
    0 0
  • andrei
    :))
    citind comentariile unora dintre voi,realizez de ce tara noastra e in halul in care e acuma.Va credeti atotstiutori si va dati cu parerea fara sa va documentati.Mai degraba v-ati vedea de oile voastre.Daca ati fi citit cu atentie articolul,v-ati fi putut da seama ca danezii,au facut artificiul asta tehnic care de altfel nu a modificat cu mult bijuteria pe nume TT,doar din simplul fapt ca li se reduc taxele foarte mult.Daca ati plati si voi 20000 de euro pe un peugeot 207,cind pretul lui cip e in jur de 9500,v-ati da seama.Facind un calcul simplu ,va puteti da seama ca pretul unei masini e aproape dublu in Danemarca si din cite stiu eu un Audi TT,e mult mai scump decit un 207.
    0 0
  • adic95
    cititi si ganditi
    pai daca cel mai ieftin TT ca sa-l cumperi acolo, te duce la 85k euro, in conditiile in care pe ea dai vreo 40, restu sunt taxe, ce va mira ca si ei fac tot felul de artificii sa nu plateasca acele taxe? ca arata nasol e una, dar cum a zis cineva mai sus, ii pui o prelata si gata, de restu de 40k euro taxe, bagi gaz si te plimbi.
    0 0
  • Sp3Kta
    Multi vad si putin vb la subiect
    Oameni buni...vad ca sunt multi care posteaza replici de adreptul idioate.......aici era vorba de transformarea unui autoturism sport ( la care se plateau o carca de bani degeaba) intrun auto la fel de sportiv dar pe care sa si-l poata permite mai multa lume....nu e vorba de uratenie, de blablabla....este o evitaere a taxelor enorme....si ce daca are o bena in spate...prefer sa o cumpar asa la jumate de pret...este o idee geniala...asa ca voi aia desteptii numa sa bagati de vina stiti......(scuze pt greseluile de ortografie...eram prea nervos pe " desteptii" care vb aiurea)
    0 0
  • m3lcool
    :))
    aduce mai degraba cu un dric pentru nou nascutzi :)))
    0 0
  • pentru toti desteptii care comenteaza aiurea: sunt taxe enorme pe masini in Danemarca, atat de mari incat producatorii scad din pretul de fabrica atunci cand livreaza spre aceasta tara. am fost in timpul liceului la un schimb de experienta pe acolo. si un danez mi-a recomandat sa ma duc sa imi cumpar masina de acolo, pentru ca la iesire din tara ti se returneaza banii dati pe taxele lor aiurea si ramai doar cu pretul de fabrica (despre care el mi-a spus ca este mai mic decat pentru restul europei). asa ca mai bine cascati ochii inainte sa spuneti prostii. taxele din danemarca nu sunt o gluma
    0 0
  • gogu73
    super tare frate!
    Trebuie sa recunosc, ca cei care au facut modificarile sunt geniali, de asemenea si cel care a gandit sedinta foto. Cu siguranta niciun fermier sau constructor nu va cumpara acel TT ptr. al folosi la muncile prezentate in fotografii, dar cei din Danemarca vor fi fericiti isi pot permite un TT, distribuitorul de asemenea va avea super vanzari si super profit, masina va arata oricum bestial cu ceva mici retusuri gen prelata ptr. bena si bena vopsita in culoarea caroseriei sau o culoare de contrast. Oricum ... SUPER TARE FRATE!
    0 0
  • Claudiu
    pt ce aveti internet?
    vad ca unii...sunt cam afoni,de ceea ce reprezinta industria auto..cititi si va documentati mai bine si de alte precedente,poate nu stiati,dar ferrari a construit si un model break,asa ca ce mare chestie ca o firma din danemarca a modificat un tt intr-un tt-pick up...important este ca au gasit o solutie de compromis, pentru cei care isi doresc o masina sport,dar din cauza taxelor mari nu si-o pot permite...mie mi se pare foarte ingenioasa solutia si oricum,faptul ca au renuntat la scaunele din spate,o solutie foarte buna,nu foloseau la nimic,poate doar sa isi tina geanta prietena sau sotia,asa ca in final felicitari lor pentru modificari si felicitari automarket ca ne tine la curent.
    0 0
  • me me me
    ..............
    tot citesc p forum si ma minunez de ce cetesc........mah fratilor lumea are fel si chip de idei...si ii foarte bine...si ce dak audi au tt pick-up??...bv lor...in ceea ce priveste pe cei care scriu p forum...tot asha k pot rade dup o zi stresanta de scoala......bv audi ink odata
    0 0
  • tare
    frateeeeeeeeeeeeeeeee masina asta este cel mai tare masine pe care am vazut eu teare tare ea una si vezi cum este este nr 1 audi si atat
    0 0
  • rody____ rody_rody
    rody______ audi
    atat spun este cel mai tare masina pe care am vazut
    0 0
  • Atentie
    Ba oameni (ne)buni voi chiar credeti tot ce scriu hahalerele astea in articolele lor? Cum dracu sa coste o taxa 100 000 de euro? Ei arunca o chiftea in aer si voi sariti ca fraierii sa o haliti... Mai bine faceti-va o prietena. Cat despre TT, in mod sigur dupa ce o inscrii poti sa ii montezi hayonul la loc si sa arunci mizeria aia de aluminiu. Nu aveti deloc imaginatie...
    0 0
  • rody_ audi
    audi______ rody
    mie im place ca masina da si atat
    0 0
  • Dorthy34Shelton
    answer
    Every one admits that today's life seems to be very expensive, but we require cash for different things and not every one earns big sums money. So to receive quick loans or collateral loan will be a proper solution.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru