Acesta va fi Logan hatchback!

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 11.09.2007
Sandero este versiunea hatchback a Loganului. Este produs in Brazilia si va fi vandut si in Europa sub marca Dacia.

Renault a prezentat primul sau model proiectat si fabricat in America de Sud. Denumit Renault Sandero, noul model este un hatchback construit pe platforma lui Logan care imprumuta elemente de la modelul Clio.

Sandero va fi produs in aceasta toamna in fabrica Curitiba, in Brazilia. Modelul prezentat la Frankfurt este primul proiectat de francezii de la Renault in afara Europei. In iarna acestui an, Sandero va intra in vanzare pe pietele din Argentina si Brazilia.

Noul model, hatchback cu 5 usi, va beneficia de un interior mai spatios decat cel al actualului sedan Logan. Conform oficialilor francezi, printre care si Carlos Ghosn, noul model este construit pentru America de Sud, dar fi comercializat si in Europa din primavara anului viitor. Patrick Pelata, unul dintre directorii Renault, a declarat ca Sandero va fi vandut pe Batranul Continent sub marca Dacia.

Inca nu se stie ce nume va purta acesta si nici pretul lui. Sandero vine cu un motor de 1.6 litri 16 valve, are o lungime de 4.020 mm si un portbagaj cu o capacitate de 320 litri.

Comentarii (56)

  • ovidiu
    nu este rau
    arata binisor in comparatie cu hidosenia de logan in cinci usi pe care l-am vazut acum cateva luni si sper sa nu fie prea scump
    0 1
  • Iulian
    Arata ca un Renault
    In afara de usile laterale, arata binisor... daca intra cu niste motorizari decente, s-ar putea sa aiba mai mult succes decat se asteapta Renault.
    1 0
  • cool cool`
    arata bine `...daca si dotarile sunt pe masura...va fi un succes ...bv Dacia ! =D> ..
    1 0
  • naspa
    ce bashina de mashina
    0 1
  • Mai ieftin decat berlina?
    Design ieftin, dar tot spre practic bate chiar daca nu e in 3 volume, asta e bine, dar va fi mai ieftina decat berlina? ...asa ar trebui ...macar pretul sa inceapa de la 5800 euro ..iar versiunea full sa nu depaseasca 10000 euro! Se poate dezvolta un break normal (nu ca MCV-u)
    0 1
  • De ce nu se abtine Flo sa comenteze..
    Pentru ca-n tara asta rau facuta
    rahatii scriu in loc sa puta...
    1 0
  • nu-i tot aia
    Of, dar e Renault Sandero, nu Renault Logan hatchback. Punem pariu ca Logan hatchback va arata exact ca Logan-ul de azi, dar in 2 volume in loc de 3 (ca doar e hatch)?
    0 0
  • raultm
    @flo
    Daca tu esti director de banca e si normal sa comentezi , dar pt altii care vor o masina noua si ieftina e numa buna . Sau tu esti unu d-ala shmeker cu un treiar de prin 90 care se incoarda si se rupe in figuri ca iti manca 20/100?
    0 0
  • Logan Hatch
    Deja imi imaginez vreo cateva parcate pe langa bloc. Bleaaah!
    0 1
  • piticu
    model nou....
    nu e logan...decat la platforma si putin la bord,mai bine sa fie prezentat ca un model nou de cei de la DACIA...
    trecutul il cunoastem, vrem insa un viitor mai bun
    0 0
  • mmmm
    Daca are sigla Renault nu mai e Logan..............
    In rest , masina e fumusica si pare f. utila.
    1 0
  • mie mi se pare un symbol hatchback cu aceleasi portiere mari, poate de la loganul actual
    0 0
  • L-am vazut
    Salut! Am vazut masina asta cam acum juma' de an. A fost o prezentare facuta de Dacia in secret la Romexpo si trebuia sa o comparam cu alte masini din categoria ei. Mie unul mi-a placut. E clar una din cele mai mari si pretul cica nu va depasi 10.000. E un pas inainte..
    0 0
  • nu prea aduce a logan
    nu prea are nimik din identitatea logan.
    chiar daca platforma [care e modus, nu clio sau logan], bordul asemanator, usile asemanatoare.
    chestia asta ma duce cu gandul la faptul ca exista masini, dar nu si marci. hai s-o lasam mai moale cu loganul ca nu inseamna nimik. e doar un nume la anumite variante si preturi ale unei corporatii. PUNCT!
    0 0
  • Gabriel
    Merge
    Este o masina care cred ca o sa prinda pe piata , in segmentul low-cost , este posibil ca partea frontala sa prefigureze un viitor face-lift al loganului actual .
    0 0
  • ,
    nu o sa mai existe logan hatch.
    o sa existe un nou model dacia poate nu se va numi chiar sandero dar o sa arate asemanator daca nu chiar identic.
    0 0
  • misto
    Imi place. Daca va fi si ieftina va fi super. Sa bage si ei un benzinar mai cu putere.
    0 0
  • florin
    betooooon
    cea mai misto masina facuta de dacia, de la Burebista incoace
    0 0
  • jazzboy
    hai sa nu fim rai
    renault incearca sa mai spele din rusine cu dacia...nu putea sa faca o dezvoltare foarte rapida....eu cred ca in 10, 15 ani, dacia va concura cu multe masini, exct cum a facut si skoda...dar nu poti scoate un prototip din dacia solentza, care sa concureze cu phaeton... mi dati-le timp...iar mashina de mai sus e chiar frumoasa..inghite multe hyundai si multe alte kalos-uri si daewoo...
    0 0
  • oare
    de ce renault nu inceteaza odata cu proiectele astea de kkt si nu vine ceva de calitate si pe piata din ro asa cum fac alte marci serioase
    ?????????????
    0 0
  • parere personala
    mie numi place... Deloc
    0 0
  • un Clio caraghios si parca ii lipseste ceva la spate
    0 0
  • dementu
    .......
    foarte....foarte urata..un design nedemn de secolul 21 ... chiar ma face sa vomit ! reno SUX !
    0 0
  • sandero
    e un clio cu stopuri de C3
    0 0
  • de mihai
    parerea personala
    e o masina de kkt ca toate masinile frantuzesti=))
    0 0
  • ......
    Ce sa zic..destul de urata..mai ales spatele..cred ca putea fi modelat un pic mai mult..parca e facut din topor
    0 0
  • e un pas inainte
    parerea mea ca e un inceput , tot ce e un pas iainte merita de aplaudat , cu timpul o sa avem si noi dacii sport cu vreo 200-250 de cai si sa arate destul de decent.....rabdare
    0 0
  • BRAVO
    De acord cu ce a zis Julio.Eu unu am incredere in DACIA.
    0 0
  • tot Yo
    ADEVARATUL LOGAN HATCHBACK
    Vi se pare urita masina de mai sus? Ei bine, inca nu ati vazut adevaratul Logan hatchback:

    http://www.hotnews.ro/zoom.php?i=85695
    0 0
  • :D
    ce sa zic botul imi place, dar spatele zici ca a intrat un tir in ea, si o sa mai scoata si un pret de peste 10 000 si bagati si voi dracu in motor pe benzinache mai puternic ca tragi de asta de acuma cu dinti
    0 0
  • Dacia isi merita totzi bani... dar versiunea cea mai slab dotata...(logan-6400e, spark-5800e, poi nu mai bine logan pt 600e ?!?!?!) daca vrei o masina cu clima, abs, motor, atunci cumparatzi alceva... Asa o sa fie si cu hatchul asta, ala eftin merita, daca vrei mai mult pui ceva euro in plus (~3-4000)si iei alceva, ca ai de unde alege hatchbackuri din marcile de renume, char daca mai mergi cu trenul un an pana strangi diferenta!
    0 0
  • asta e masina???
    sincer partea frontala arata foarte frumos ... dar se pare ca designerul francez a luat prea multa palinca la bord cand a desenat restul masinii.
    o fi masina mai "frumoasa" decat chinezariile din romania, dar asta nu inseamna ca ar fi bine sa o si produca, chiar daca multi o s-o cumpere (not!)
    0 0
  • razvan
    dacia
    nu este logan, este altceva, nu este foste atractiva dar este altceva decat logan, nu va mai cacati pe voi, renault face masini bune, poate nu ati vazut ultima varianta de laguna, cel putin la design bate porche la cur.
    0 0
  • Dacia?
    Ce tot vorbiti de Dacia, dacia nu mai exista, vorbim de Renault si rahaturile pe care ni le baga pe gat francezii si le cumpara prostimea, ca m-am saturat de cacaturile astea de loganuri care incurca circulatia si fraierii care le tot lauda
    0 0
  • stanica
    Pentru KOSS!!!
    Te salut si vreau sa-ti vin in ajutor!
    Ai pus o intrebare corecta:de ce Renault nu vine cu ceva SERIOS???
    Pai din pacate ti-ai dat singur raspunsul;intr-o tara de cacao cum suntem noi,ce fel de modele vrei sa ne bage pe gat altii,decat caricaturi din acestea,care pe langa ca sunt urate cu spume,nu au nici macar o rezistenta la tamponari!!!???
    Urmareste atent in ce tari gasesti aceste modele ca au succes;numai acolo unde cetatenii acelei tarii au o personalitate si mandrie ca la noi.
    Probabil ca de aici si expresia specifica noua:CA LA NOI LA NIMENI si ne mai miram de ce guvernantii nostri ,ca si parlamentarii de altfel,ne trateaza ca pe niste sclavi.
    Din pacate asta-i realitatea,crunta dar e!!!
    Salut si numai bine tuturor de pe forum!
    URA!
    0 0
  • stanica
    Pentru Aurel la fel ca si pentru Koss!!!
    Confirm cele expuse de voi !!!
    URA!!!
    0 0
  • me me me
    RABDARE
    NU VA MAI ...PE VOI ATAT (CEI CU CRITICILE)!!!
    MAH ATI VAZUT-O IN REALITATE???
    VOI CREDETI K DE LA 1300 SE POATE AJUNGE LA MYBACH SAU ROLLS?
    DE CE IN OCCIDENT LOGANUL ESTE APRECIAT???
    PENTRU K ESTE PROST FACUT???
    IN PRIMUL RAND LOGANUL NUI UN BOLID CI O MASINA ,,LOW-COST" DE FAMILIE....
    VOI LUATI-VA MASINI SECOND-HANDSI PLATITI DUPA ELE DE CATEVA ORI DE CAT ATI DAT PE EA.......PAREREA MEA........SPOR LA CUMPARATURI.........
    0 0
  • ****
    mai pui 2000 euro si iti iei masina.
    0 0
  • mai pui...
    mai pui 200 de euro si iti iei masina. Asta daca ii ai. Daca nu, iti iei Logan sau vreo germana sh, pe care neavand destui bani sa o repari alergi dupa piese de la fier vechi (a se citi targurile de dezmembrari). Eu am Logan de 2 ani, am strabatut 2 continente cu el, fara nici o problema, mergand deseori cu peste 160km/h. Lighenasul meu merge perfect, asa ca mucles cartitiorilor ( si bineinteles, toate cele bune!)
    0 0
  • laurro
    bai fratilor !
    hai sa ne vedem lungul nasului! ce ne certam atata pt o saracie de masina, gandita de francezi pt lumea a 2-a europeana. cineva mai sus spunea sa avem rabdara, ca si Dacia o sa faca masini mai bune !! pai avem rabdare de vreo 40 de ani, si tot nimic ca lunea nu scoate. iar acum, noul patron, adica renault, nu prea are de gand sa faca ceva in sensul asta. noul logan facut sub sigla dacia,de fapt vandut sub sigla dacia si construit in brazilia, arata mai bine decat containerele astea pe roti, facute la pitesti. deci daca aveau de gand sa faca ceva mai bun, il produceau aici nu in america de sud! noi o sa punem sigla pe ea si gata! banii incasati din vanzari,o sa fie tot asa de multi, cat pt o sigla !! care vor fi si impozitati, bineinteles! de pretul viitorului logan facut in brazilia, ce sa mai vorbim. fiind costruit in afara U.E. taxele de import vor fi uriase, plus transportul din brazilia, plus pretul ei de fabricatie..oho, se aduna..asa ca luati-va gandul baieti !! la banii care va ajunge la vanzare, iti poti lua o masina ca lumea !! daca ne mai gandim si la piesele de schimb, aduse tot din america de sud, in aceleasi conditii de pret, pai chiar ca ti-se taie de noul logan. dar poate avem noroc cu Ford si poate si cu Opel, si atunci nu are rost sa ne mai facem griji.( detin un logan 1,4 din 2005, si daca voi sustine-ti ca loganul e masina o sa zic si eu la fel !! sotia mea are o fabie din 2004 1,2 cu aer, abs si multe altele, pe care eu nu le am, si daca nu are aerul in functiune, la semafor pleaca prima si ma vede in oglinda retovizoare pana la urmatorul semafor !! si eu dau in logan de-i sar pistoanele prin capota!!!)
    0 0
  • Fumusica
    Mie imi place, e frumusica, bate loganul... si daca o sa aibe pretul sub 10.000 cum am auzit ca se estimeaza o sa fie OK si o sa se vanda. Nu ii inteleg pe cei care critica... fratilor la banii astia ce vreti? M3 RS4? e normal sa nu fie extraordinara... dar sa fim fericiti ca romanii care nu isi permit masini nemtzesti sau japoneze au ce sa aleaga ... ca nu toata lumea are 10mii cash sa isi aduca masina second si in plus ... masina noua tot noua ramane... poate o sa scapam n urmatoarele decenii de batrana dacie berlina care ink se zareste pe strazi...
    0 0
  • Sandero nu se adreseaza romanilor
    Ar fi bine ca masina sa fie identica cu cea din pozele prezentate dar sa difere doar emblema.
    Cred, ca din pacate iar va iesi ceva frumos.
    Cand vine vorba de design suntem low.
    0 0
  • Sandero nu se adreseaza romanilor
    Ar fi bine ca masina sa fie identica cu cea din pozele prezentate dar sa difere doar emblema.
    Cred, ca din pacate iar va iesi ceva urat.
    Cand vine vorba de design suntem low.
    Ups!
    0 0
  • Dragos
    Logan
    Cred ca Sandero va fi un model reusit. Sa vedem daca Dacia va pastra designul actual al hatchback-ului. Fac apel la critici- Mai aveti rabdare cu marca Dacia in privinta noilor modele. Vor reusi ei pana la urma sa scoata un model care sa va multumesca pe voi. In concluzie: Sandero arata bine!!!Astept noile motorizari!
    0 0
  • Logan Ion
    obiectiv
    E un baiat aici care spune ca loganurile incurca circulatia:)) va dati seama cat e de prost????
    Fiecare poate avea o parere , ma intreb daca "fraierii cu loganuri" aveau BMW zicea la fel??? mare prost - cred ca e cel mai prost de pe forum :))) pe bune chiar prost
    0 0
  • gili005
    poate iese ceva
    Sper sa concureze cu CLIO, daca nu....... tot DACIA ramane !
    0 0
  • marian
    dacia sandero
    ba, voi acestia care comentati si tot criticati tot ce se face in romania(logan de ex.) puneti-va si voi mintea la contributie pt a scoate ceva mai nou , mai frumos, mai puternic, mai ieftin ca braga,ca cei care au idei sunt sprijiniti si platiti, dar snobismul si prostis din voi nu face decat sa vb aiurea si sa fabuleze.
    Domnilor, dacia nu e volvo sau mercedes(diferenta de pret o reflecta)dar apropos, ce venituri aveti de aveti asa mari pretentii?
    Suntem amarati din romania unde cu 500 de euro esti tatic, vb de marae masa de muncitori care isi iau o masina amarata in care nu isi permit sa mai bage bani ca in una sh cu pretentii(cat costa doar intretinerea?)Dar ramane sa digere fiecare ce am vrut eu sa spun aici...Sanatate ca e mai buna ca toate!
    0 0
  • ...
    da bine..poate ai si tu marian dreptate..da parca fabulezi putin :). si o sa o repet..cum am mai spus-o .. dacia NU e o masina romaneasca..e UNA frantuzeasca..ca si skoda..care e nemteasca da? skoda are bordu pasatului..nu aud pe nimeni sa se planga si sa injure nemtii ca si-au batut joc de skoda..de marka de traditie..si nu au facut ceva original :))..hai k am dreptate....daca nu va convine logan..sau noua varianta care o sa arate ceva asemanator imaginilor [care nu arata rau deloc ;)..si o sa fie destul de ieftina] sa isi ia o dacia pur sange..un 1310 .. si sa ii fie de bine.
    0 0
  • Napster
    nume
    Abia astept sa vad taranoii cum zic "frate... am reno sandero... nu e logan ma"
    0 0
  • fain... numai sa'l scota asa...au mai prezentat cei de la Dacia loganul MCV ... si a iesit mai naspa decat in poze.
    0 0
  • daca asta e urat...
    atunci ce zice'ti de alte masini, ale unor marci celebre si cu pretentii, care au iesit urate cu spume... sa nu fim rai numai pentru faptul ca va fi comercializata sub denumirea DACIA.
    0 0
  • VIZITIUL
    logan sandero
    Arata ca un hatchbach!Ce vreti de la ea?Chiar imi place.Sper ca se va face si la noi si sa ne permita puterea de cumparare sa o luam!!!
    0 0
  • E copie
    pare un Citroen C3 tras la xerox....niste versiuni de berline dar k forme mai rotunde mai suple nu ca Loganul nu se pot face pe la uzina asta???
    0 0
  • bl3nch3
    laogan hatchback
    DA, IMI PLACE E FRUMOasa spatele cere putine reparatii in rest cred ca va avea succes in(germany):))
    0 0
  • dan gligor
    in sfarsit o masina care satisface placerea de a o avea.
    0 0
  • placut
    un motor mai puternic si promit sa cumpar una
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru