Biodieselul se plimba pe ocean

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 06.08.2007
Compania americana de croaziere Royal Caribbean a anuntat ca va folosi, din 2008, biodiesel la alimentarea navelor sale.

Linia de croaziera Royal Caribbean a anuntat oficial ca navele sale vor utiliza, incepand cu 2008, combustibil alternativ la alimentare. Este vorba de circa 68 milioane de litri de biodiesel produs de compania Imperium Renewables.

"Vorbim de cel mai mare contract pe termen lung prin care este livrat biodiesel unui client", a declarat unul dintre purtatorii de cuvant ai Royal Caribbean Cruise.

Comentarii (4)

  • AndreiRN
    Treaba serioasa
    Aici treaba serioasa de protejare a mediului. Istoric vapoarele folosesc pacura la motoarele lor imense. Se pornesc cu motorina si dupa incalzirea combustibilui de calitate inferioara se injecteaza motorina/uleiul de calitate inferioara la temperaturi si presiuni ridicate. Trecerea la biodiesel va avea un efect major antipoluant.
    0 0
  • Inca un pas inainte, bravo lor. Ar fi bine ca si alti sa urmeze acest exemplu. Incet incet incep sa functioneze lucrurile :)
    0 0
  • corect
    tot respectul pentru ei
    0 0
  • bravo
    toti trec pe biodiesel dar romanii ce fac???ce facem cu autobuzele in spatele carora nu poti sta din cauza fumului???in romania nu misca nimik???
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru