Ce masini conduc vedetele de la Hollywood?

De Mircea Meșter
Publicat Sambata, 07.02.2009
Automarket va ofera o lista a masinilor pe care actorii si actritele de la Hollywood le utilizeaza in viata de zi cu zi.

Stim deja ca personajul de legenda James Bond, eroul filmelor din seria cu aceeasi nume, are sansa de a conduce (si, eventual, de a distruge) cate un model care inca nu a aparut pe piata sau care este foarte putin accesibil muritorilor de rand. Este si cazul lui Daniel Craig, cel care s-a aflat in rolul lui Bond in ultimele doua episoade ale seriei, Casino Royale si Quantum of Solace. Dupa ce acesta a demonstrat lumii intregi ca distrugerea unor exemplare Aston Martin este doar o chestiune de vointa, toata presa il asocia cu acesta cu aceeasi marca auto. Craig nu detine insa in viata reala niciun exemplar Aston, masina sa de zi cu zi fiind un model care, totusi, nu sufera la capitolul sportivitate: Audi S6.

Ceilalti actori de la Hollywood fac si ei parte din randurile iubitorilor de masini. Astfel, Ewan McGregor are in garaj doua masini, un Toyota Prius si un Land Rover Defender, pe care le utilizeaza alternativ, in functie de necesitati.

Miley Cyrus, actrita si cantareata de la Hollywood cunoscuta pentru un rol in recentul film de animatie Bolt, conduce un Porsche Cayenne GTS, desi a implinit abia recent 16 ani si a primit la fel de recent permisul de conducere.

Familia in devenire Pitt-Jolie dispune de un garaj plin, insa Brad Pitt adora sa isi conduca chopperul tunat si personalizat atunci cand are nevoie de o plimbare.

Jennifer Garner, cunoscuta pentru rolul din serialul Alias, conduce un Mercedes S63 AMG, iar Britney Spears, care nu are nevoie de foarte multe prezentari, face cu schimbul intre Mini Cooper, Mercedes CL si noul sau GLK.

Rapperul 50 Cent se ridica la dimensiunea numelui pe care si l-a facut, conducand un Pontiac G8 "50 Cent Special Edition".

Eddie Murphy se mentine la un nivel inalt, fiind fericitul posesor al unui Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe.

Al Pacino, unul dintre clasicii de la Hollywood, este una dintre cele mai elegante vedete, afisandu-se deseori intr-un SUV Lexus LX. La polul opus se afla Paris Hilton, care conduce un Bentley vopsit in culoarea roz.

Comentarii (19)

  • lol
    o, da, un lexus e mai elegant ca un bentley. LOL ce revista de cacat =))
    1 0
  • burghila
    lol2u2
    Ioane... "doua cuvinte" am de zis... "roz?!?".
    0 0
  • masini sau motociclete???
    Parca era vorba de masini nu de motociclete?????? Sau ati vrut sa spuneti "masinarii"????
    0 0
  • ba si craig asta e cocalar ma ?? fuck that!
    0 0
  • ioane
    Ion tu stii ce inseamna elegant?! cauta in DEX si o sa-ti dai seama ca Lexusul in cauza e mai elegant decat un Bentley ROZ!
    0 0
  • daniel craig nu e de la hollywood si k sa vedeti k dak dai banu ai ce cuoare vrei si desi se jeneaza putin baietii de la bentley tot nu zik nik ;)
    0 0
  • ion sufera
    ai vazut cum arata bentleyu roz?orice,numai elegant nu e.daca pt tine rozul inseamna eleganta,inseamna ca ai mari probleme.plm si bicicleta sora-mii e roz.si e foarte eleganta. se potriveste cu coditele ei si ochelarii de soare roz si cu stickeru' cu barbie.e eleganta domne'.
    0 0
  • Hollywood si nu prea
    Primii doi actori din lista, Daniel Craig si Ewan McGregor, nu prea sunt de la Hollywood. Cei doi sunt britanici si locuiesc la Londra.

    Filmul "James Bond" nu este realizat la Hollywood, fiind o productie suta la suta britanica, iar Ewan joaca in ultima perioada in filme independente, care nu au legatura cu casele de productie din capitala filmului american.

    Asa ca mai multa documentare n-ar strica, asa cum n-ar strica si mai putin tabloidizare.
    0 0
  • lexion
    and so on....
    de ce nu l-ati inclus si pe Jay Leno, Seinfeld si Jamiroquai :P ? Ar fi fost o galerie foto de un server intreg.

    BTW, Simon Cowell are un Veyron : http://www.ridelust.com/wp-content/uploads/cowell-bugatti1.jpg
    0 0
  • Daca mergeau cu renault mai ziceam stire asa........nu e nimic senzational
    0 0
  • pt ala cu nume de parfum ....ce te face sa spui ca daniel craig e cocalar ,pt ca,conduce o masina germana....yo zic ca ma ibine isi lua o honda..chiar daca arata ca un cur da macar nu e cocalar asa'i
    0 0
  • Redactia,
    Scoateti poza Phantom roz ca vomit!
    0 0
  • "una dintre CEI mai elegante vedete" ??
    0 0
  • craig...are aston...
    Din cate imi aduc bine aminte, Daniel Craig are un contract de imagine cu Aston Martin, care ii permite sa conduca oricand orice model Aston...asta in urma reprezentatiei din cele doua Serii Bond...s-ar putea sa gresesc, dar cred ca-mi aduc destul de bine aminte...
    0 0
  • @radu
    Are un contract de imagine, dar nu foloseste modelele Aston pentru ca nu vrea el!

    uite aici http://www.automarket.ro/stiri/aston-martin-ii-ofera-masini-pe-viata-lui-daniel-craig-15740.html
    0 0
  • andrei
    haha
    Paris Hilton Bentley roz, daca as lucra la bentley mi-ar fi rusine, sper ca nu l-a luat in culoarea asta , doar nu a facut bentley prostia sa faca unul roz :-))
    0 0
  • julian
    cit de vechi poate fi articolul?
    daca scrieti asa: "Familia in devenire Pitt-Jolie dis"... pai daca si asta mai este familie in devenire cu 6 copii deja...
    ce dracu' copiati ca prostii articolele din alte parti? chiar va e lene sa dati dovada de un pic de imaginatie si bun simt si sa le mai aduceti la zi?
    doamne fereste mai aveti si redactori... aia nu va citesc articolele? ce ai vrut sa spui guritza cu asta: "il asocia cu acesta cu aceeasi marca auto"?
    0 0
  • pharmacepticacom
    erectile therapy jordan https://pharmaceptica.com/
    0 0
  • pharmaceptica.com
    hydroxichloraquine https://www.pharmaceptica.com/
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru