Declaratie socanta a Sulfinei Barbu

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 23.03.2007
Sulfina Barbu, ministrul Mediului, a declarat ca taxa auto este una fiscala si nu una de protectie a mediului.

Sulfina Barbu, ministrul Mediului, a declarat ca taxa de prima inmatriculare este o masura fiscala si nu una de protectie a mediului.

Considerata a fi responsabila cu intocmirea acestei taxe, Sulfina Barbu sustine ca toata responsabilitatea ii apartine ministrului de Finante, Sebastian Vladescu. Ministrul Mediului a mai afirmat ca nivelul taxei este exagerat ca sa se poata vorbi despre o masura de protectie a mediului.

Dupa ce in urma cu o luna Sulfina Barbu sustinea alaturi de Sebastian Vladescu importanta taxei auto pentru mediul inconjurator, acum ministrul PD sustine ca toata responsabilitatea apartine PNL-ului si ministerului de Finante.

Iata ce declara Sulfina Barbu acum o luna:” Scopul taxei este protectia mediului. In Romania, 70% din poluarea chimica a aerului provine de la noxe. Peste jumatate dintre masinile din Romania sunt mai vechi de 15-16 ani”.

Ministerul Finantelor a refuzat sa comenteze declaratiile actuale ale Sulfinei Barbu, sustine Cotidianul.

Comentarii (53)

  • Florin
    Minciuna
    M-am saturat sa tot pasati vina de la unul la altul.Singurul lucru pe care il mai astept acum este sa va dati demisia si sa raspundeti de ce ati facut pana acum in privinta taxei si nu numai.
    0 0
  • Silviu
    .....
    mda... inca odata ne batem joc uni de altii... Traim in ROmania si asta ne ocupa tot timpu condusi de Ratati si ratate
    0 0
  • ...
    Scoateti odata taxa - indiferent responsabilitatea cui este!
    0 0
  • gheorghe
    nu este prima taxa aplicata in mod abuziv
    0 0
  • giulliano
    taxa auto
    Pacat,mare pacat ca ati fost alesi. Nu aveti nimic romanesc cand ajungeti in varf.Nu serviti decat interesele voastre de grup si personale.Iorga,Madgearu,Titulescu se rasucesc in mormant de ce faceti voi. Sa va fie rusine .
    0 0
  • petros
    aberanta taxa
    is atat de batuti in cap incat nu realizeaza ca nu au nici o sansa sa mai tina aceasta taxa....dar asa-i politicianu roman se crede cu uniunea europeana ca la piata.
    0 0
  • bedros
    taxa
    Dlor. chiar nu vedeti ca cei mai prosti,ipocriti si anti populari sunt ministrii din PD sau mai bine zis oamenii marinelului.Toti impreuna cu seful lor sunt o apa si-un pamant la fel si cu cei care i-au votat !!!!!
    0 0
  • marele io
    Asa e!
    Are dreptate bedros! Declaratia Sulfinei este exclusiv una politica, ca ea e memebru PD, iar Vladescu - PNL. Credeti ca facea o astfel de declaratie absolut aberanta daca erau din acelasi partid? Uitati-va cine sunt patronii importatorilor auto (hint: mai sunt si altii in afara de Tariceanu), apoi trageti singuri concluziile despre motivul introducerii acestei taxe aberante ;)
    0 0
  • jardel
    tariceanule,lasa-ne frate ca imbecil mai mare ca tine nu exista frate!desi daca stau sa ma gandesc mai bine nici cu boula ala de vladescu nu mi-e rusine...
    0 0
  • SANDRU
    taxa prima inmatriculare
    Bataie de joc!Nu sunteti in stare de a da tarii un sistem legal de import masini second-hand si va incurcati in tot felul de minciuni,asa cum ne-ati obisnuit de optsprezece ani incoace.Problema o plimbati cu nerusinare de la unii la altii.
    0 0
  • Presedinte si guvern de import UE
    Ne place sau nu ne place, nu prea ai pe cine vota cand vin alegerile, asa ca singura solutie e sa importam un guvern si un presedinte la mana a doua dintr-un stat european (ca tot suntem scutiti de taxe vamale) si sunt convins ca-si vor face treaba fara sa ne polueze cu atatea minciuni de cate ori o dau in bara cum fac "rablele" noastre de politicieni , consuma mult si randament deloc.
    Si daca credeti ca e o idee rea priviti la Sibiu, cine il stie cum era si cum s-a transormat azi ma va intelege.
    0 0
  • Primul Ministru si interesele lui
    Aruncarea cu gaina morta, in curtea vecinului, este o practica foarte des intalnita in mediul nostru politic.Sulfinica noastra este in plus pe acolo prin guvern, ca de altfel si ministrul invatamantului se pare ca face numai teste pa elevi. Tot interesul se pare ca este al Primului Ministru si "asociati acestuia", vezi doamne ca Romania ajunge groapa de gunoi a europei, dar cine vinde masini noi impreuna cu Tiriac?.
    Asa zise, mai plimbati ursul domnilor politicieni, ca interesele sunt mai presus de mediu.
    0 0
  • AlterEgo
    Dezgust total
    Acum cativa ani cand era CDR la guvernare au zis ca au 10000 de specialisti.Specialistii lui peste! S-a demonstrat ca erau niste prosti incompetenti.Rezultatul: PNTCD nu a mai intrat in parlament.
    Asa o sa pateasca si vitele astea!
    Si prosti si incompetenti si lacomi!
    Niste cretini!
    0 0
  • TOT ALA...
    Puteti sa o suciti si sa dati vina unu pe altu pina vo veni spume ca lumea va citit ca sinteti niste nenorociti toti ADICA IO SA MA UIT TOATA VIATA MEA LA O MASINA STREINA SI SA RAMIN CU UITATU
    0 0
  • Un roman care inghite
    RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    0 0
  • ANTI PNL
    SACALII DIN P.N.L. !!!!!
    P.N.L. , TARICEANU SI VLADESCU VOR CADEA IN SONDAJE DACA SE VOR DEPASI DE P.D. PENTRU CA TOATA TARA II URASTE PENTRU INTRODUCEREA TAXEI DE PRIMA INMATRICULARE , PENTRU CRESTEREA IMPOZITELOR DE TOATE TIPURILE ALE PERSOANELOR FIZICE SI PENTRU CRESTEREA FOARTE INCEATA A SALARIULUI MINIM PE ECONOMIE !!! ACESTEA SUNT PUNCTELE IMPORTANTE SI CAPITALE PENTRU CARE TOATA TARA NU VA MAI VOTA NICIODATA P.N.L. !!!!! SPER SA VINA DIN NOU P.S.D.+P.D.+P.N.G. SI SA-I TRIMITA PE TARICEANU SI VLADESCU LA D.N.A. !!! DOAMNE AJUTALE !!!!!
    0 0
  • Nu mai votati
    Nu mai mergeti la vot
    SOLUTIA E SA NU MAI VOTAM
    0 0
  • si totusi , ce facem ?
    Vedem inca odata ca toti cei bagati in politica, dar absolut toti , indiferent de partid, sint condusi de cu totul alte interese decat cele ale tarii . Practic sa fim realisti si sa recunoastem ca nu avem ce vota, deci nu merita sa mergem la vot. Noi am mers la votare mai mult pentru satisfactia noastra, dupa 50 de ani de regim totalitar bucurandu-ne si noi de libertate.Deci singura solutie (pe care eu o si aplic la firma mea, dealer auto) este sa cauti sa ocolesti aceste taxe,prein diverse metode, pentru a da citi mai puti bani la acest STAT ticalosit care de fapt nici nu ne reprezinta .
    0 0
  • vasile
    taxa auto
    sa va fiie rusine ca de doi ani si jumatate ne tineti numai in taxe si impozite si inca near mai trebui otaxa cea de respirat air si avem tot ce ne trebuie
    0 0
  • fane cibuc
    Taxa
    La canal cu eiiiiiiiii! Prieteni, daca ar fi dupa mine asi lua toti guvernantii din '89 incoace, de la primul parlamentar si terminand cu ultimul consilier si asi rezolva problema drumurilor, santurilor, iar dupa ce asi termina toate astea asi mai face vreo 2 canale cu ei ca merita. Credeti ca Odiosu' era asa de prost?!
    0 0
  • tot eu
    completare
    Sau as face cum zicea Eminescu: " Sa-i strang pe toti si dupa aia sa dau foc la casa de nebuni" adica la adunatura asta de hoti si incompententi care ne guverneaza, si "sug sangele acestui popor"
    0 0
  • Pardaillan
    E mai buna dacia de 30 de ani????
    Am o scirba profunda fata de acest ministru si de taxa lui imputita. Am o dacie de 30 de ANI si am sa poluez cu ea, chiar daca nu ies din parcare, numai asa de-al dracu...
    0 0
  • VyruSU
    Poluare
    Toata faza asta cu poluarea e un mare kkt!! Sunt masini second-hand aduse din afara care emit mai putine noxe decat orice masina noua fabricata la noi!!
    0 0
  • Daniel Walker
    Bani pt guvern ...
    Domnilor guvernanti ,

    Vreti bani la bugetul tarii ?

    Stiu ca trebuiesc bani pt totii bugetarii care in majoritate nu fac nimic ... Doctori care cer spagi , datorita salariilor mici , politistilor care asigura ordinea , acolo unde au ei interese , guvernanti care au salarii uriase dar tot mai vor bani , profesori care (nu) invata generatia care ne va conduce maine , functionari publici care s-au saturat de primit spagi mici , vamesi care agonizeaza la gindul ca am intrat in UE ....

    FACETI ORDINE IN COMERTUL CU VICII de orice fel ... Alcool , cafea , tutun , prostitutie .

    Vreti sa protejati mediul ?
    Stabiliti si mai ales respectati un pgogram gradual de reducere a noxelor emise de autovehicole prin improspatatrea parcului auto !!!
    A nu se intelege ca improspatare inseamna neaparat masini "NOI" ! Lasati liber importul de Second Hand-uri , oamenii i-si vor aduce citeva masini euro 2 , mai multe euro 3 , si poate euro 4 .In acest fel ve-ti constata ca vechile dacii , olcituri , lada , si alte masini mai vechi de 10-12 ani vor disparea .
    Oricum din occident nu au cum sa importe masini mai vechi de 8 maxim 10 ani deoarece nici acolo nu mai exista .
    Este cunoscut faptul , ca o Dacie fabricata pina in anul 2005 polueaza de 10-30 ori mai mult decit o masina Germana fabricata la nivelul anilor 2000 !
    Daca tot doriti o taxa de mediu , stabiliti-o modica , crescatoare in functie de anul de fabricatie al masinii , gradul de poluare si puterea motorului .
    Stabiliti tot-odata si posibilitatea ca posesorul sa plateasca impozitul si asigurarea pt masina doar pentru perioada in care circula cu aceasta . Nerespectarea acestor norme si legi , pedepsitile drastic , cu amenzi de zeci de ori mai mari decit valoarea de asigurare si impozitare , in acest fel constientizind la respectarea legilor !

    Exact asa au procedat nemtii dupa razboi , si uite unde au ajuns ! La o tara curata si o industrie super-dezvoltata .
    Apreciez comentariile ante-vorbitorilor mei cu privire la o conducere SECOND HAND pentru Romania . O asemenea solutie ar putea sa prinda viata exact asa cum a prins si la Sibiu .

    Va multumesc pentru timpul acordat .
    0 0
  • ADRIAN
    Populatia ajunge ratata pentruca lasa sa se ia o astfel de hotarare de o anemica mintal dupa cum au mai luat si altii astfel de hotarari in alte domenii dupa cum se vede ca a ajuns in Romania ca nicaeri in lumea asta ca ti este rusine sa spui ca esti roman.
    0 0
  • TAXA
    Oricum Uniunea europeana ne va amenda, si ne va obliga sa platim pentru aceasta aberatie! oricum pe guvern si pe restul nu+i intereseaya prea mult pentru ca "amenda" va fi paltita din datoria publica, o vor plati toti contribuabili! ar trebuie sa fie obligati sa plateasca toti politicienii si tot guvernul si presedintele care au aprobat acesta taxa! poate asa nu se vor mai pune impotriva legilor UE! altfel nu stiu de ce am tras atit de mult sa intram in UE!
    0 0
  • Gaina ministru
    Mai oameni buni cum naiba sa traim noi bine cand toate toapele ,gainile curcile si alte oratanii caraie in guvern si in parlament?De unde sa stie toapa de Sulfina ce e bun si necesar pt. romani?In curand sper ca vremea gainilor va trece
    0 0
  • consens !
    CE FRUMOS PRIETENI CA SINTETI UNITI, CA GINDITI APROXIMATIV LA FEL, CA INTELEGETI EXACT CE SE INTIMPLA ! DIN NEFERICIRE UNDEVA IN TARA ASTA EXISTA SI ASA-ZISA POPULATIE CARE TRAIESTE CU VOALUL NEGRU PE OCHI. ACESTIA VOR MERGE LA VOT PUNIND IN VIATA MINCIUNILE STUPIDE ALE GUVERNANTILOR. ATIT TIMP CIT VOI EXISTATI MAI E O SPERANTA.
    0 0
  • un om politic are orice dar responsabilitate deloc...
    nu stiu ce vor sa demonstreze cacanarii astia din guvern oricum se v-a face ordine mai repede sau mai tarziu dar nu de la bucuresti,scriu intentionat cu litera mica,pentru ca pe noi nu ne represzinta niciunul dintre asa zisii alesi ai neamului pentru ca nu vad nicio hotarare luata de acolo care sa mai salte nivelul nostru de trai.Parca e un loc bantuit de spirite malefice,interese de grup,personale,lupta pentru ciolan si pra putin pentru cei multi.V-a veni si ziua scadentei cand aceste partide vor urma calea defunctului pntcd.eu as vrea sa treaca cei de acolo la munca dar alta si sa mutam birourile de guvern si ministere la sediul U.E.ma gandesc ca cei de acolo mai au si ceva discernamant si responsabilitate total lipsa la politicianul roman.Eu sigur nu ma mai voi duce la vot pana nu se schimba aceasta generatie de papagali politici,eventual sa se introduca votul uninominal.Si sant extrem de curios reactia partidelor la aceasta declaratie a sulfinei,cu s mic...
    0 0
  • Blackfire
    oare nu va scapa ceva?
    toate ca toate... taxa foarte probabil va disparea sau va fi modificata, asa cum este si normal; banii platiti vor fi restituiti, dar, cu toate astea, cineva tot va avea de castigat:comerciantii de automobile noi, care in aceasta perioada au fost tinta consumatorilor - nimeni n-o sa poata da inapoi Citroenul nou si sa-si ia o "rabla" Ford din 2000 si ceva... asa ca toate au rost si socoteala, fiecare zi cu taxa, insemnand canalizarea cererilor catre un anume segment de comercianti auto... nu credeti?
    0 0
  • fratilor ,cumparativa masini noi,nu mai luati toate rablele din occident.sant destule masini noi,pentru totii.nu mai incurajati specula cu masin de mana doua din occident,de care profita toti mafiotii.
    0 0
  • anonim
    taxa de prima inmatriculare
    ducetiva la spinzuratoare cu tot cu taxele voastre nemernici nenorociti
    0 0
  • taxele
    bani de la taxa auto sant in buzunarele firmelor care au fost iertate de datoriile avute la stat "prietenii{lui tariceanu}stiu de ce"
    0 0
  • taxe pe taxe
    Mi se pare aberant faptul ca s-a inventat asa o taxa. Este absurda, daca nu chiar ilegala. O masina de 60 de ani ce sta in garaj si o 'plimbi' odata pe saptamana va polua mai putin decat una euro 4 ce face 3000 km pe luna. Pe langa impozitul exagerat se omite din vedere faptul ca o masina ce sta nu polueaza. Pretul carburantului in schimb este suficient de "umflat" incat sa se perceapa de acolo taxele de mediu. Cu cat consumi mai mult, cu atat poluezi mai mult....simplu!
    0 0
  • taxa
    chiar avem pe cine vota? tot pe ei........
    0 0
  • don juan
    TAXA TAMPITA
    SCOATETI ODATA DRACULUI TAXA AIA TAMPITA INVENTATA DE VOI MAHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si integrati-va in UE cu dreptul, mincinosilor!!! o sa fiti obligati de UE sa o eliminati curand, ha ha ha.....mergem sa luam masini cu non euro...ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    0 0
  • pentru gogu
    Poate imi dai tu bani sa imi iau masina noua, daca tot tii asa de mult.Sau poate esti fan logan si o consideri "masina".Nu mai vorbi tu de masini noi , ca nu au toti bani de masini noi.
    0 0
  • nu vedeti ca toti nu au ce face decat sa bage bani in buzunar!!!!!!!!!
    Astia tot ce fac...fac numai sa le fie lor bine si cu taxele alea pe autostrada ce este si cu ele? noi nu platim in taxele masinii si bani pt dezvoltarea si intretinerea drumurilor....unde sunt banii aia? cand te duci undeva la tara dai de niste gropi de intri cu masina cu tot in ele si noi platim taxe EU ZIC SA ALEGEM PE UN NOU TEPES IN TARA SA BAGE TEAPA IN TOTI SAU SA II TRAGA IN TEAPA PE TOTI MAGARII ASTIA CARE NE CONDUC....SCUZE PT CEI CE SE SIMT DAR CRED CA SI NOI SUNTEM O NATIUNE DE TAMPITI CA PERMITEM ASA CEVA... PAI ASTIA NE BAGA MANA IN BUZUNAR SI NE STORC BUZUNARELE IAR NOI STAM CA PROSTII SI NE UITAM CU SCUZE MULTE PT NATIUNE DAR SPUN NUMAI ADEVARUL SICRED CA NOI TREBUIE SA BLOCAM CATEVA ORASE CU MASINILE NOASTRE SA SPARGEM FRONTIERELE SI SA ADUCEM NOI MASINILE CARE NE CONVINBINE INTELES NU MAI VECHI DE OPT ANI CARE AU DREPTATE CA POLUEAZA DAR SA IMI PUN SI EU BMW DE 12-14 MII DE EURO DIN2005 IN CURTE SA VEZI CE BINE MA VOI SIMTII LA FEL SI VOI CAND AJUNGETI IN PARADISUL MASINILOR DIN GERMANIA....DAR NOI SUNTEM ATAT DE PACALITI INCAT AM AJUNS SA FIM OBLIGATI SA CUMPARAM LOGANUL CARE NU ESTE CHIAR F PROST DAR ESTE DEPARTE DE MASINILE NEMTESTI. BAFTA SI HAI LA RASCOALA...
    0 0
  • minciuna de taxa
    Acum a avut sulfina revelatia.Nu stia ca taxa o incaseaza ministerul de finante ?Deci era impozit si nu taxa de mediu.Impozit pe dorinta noastra de a avea masini mai bune.Propun ca pentru Euro 3 si Euro 4 sa nu se plateasca taxe sau impozite pe import.Asa vor fi mai multe masini care nu polueaza.Va urez mai putine taxe si impozite !
    0 0
  • Ce facem?
    Toti stam confortabil la calculator si ii injuram printre dinti pe guvernanti. Noi i-am ales (eu unul n-am fost la vot, dar sa zicem). Dar daca tot noi i-am ales noi trebuie sa-i dam si jos! Hai fratilor sa facem si noi ca ungurii, poate le este dor guvernantilor de o noua revolutie! Ce este asa greu?
    0 0
  • LUCIAN
    MAGARI SI HOTI
    exact asa sint;cersetori dar nu ca cei de la semafor cu tupeu de a baga mina in buzunarul propriu 'nu va e deloc RUSINE SA INTRODUCETI UN NOU BIR PE CAPUL oamenilor?avem cele mai multe forme de taxe si inpozite din lume chiar nu stiti sa va opriti odata;nu cunoasteti limita; lasati oameni sa ia masina ce o doreste de unde vrea nu mai introduceti voi visele voastre aberante de bonlavi cu capul.voi aveti masini de servici;apoi va permiteti una noua din tara ca doar noi va platim;pe noi ne stoarceti prin chesti din astea. citeodata mie rusine din cauza tupeului vostru de cersatori sa spun ca sint cetatean romin .toata lumea din afara stie ce MAGARII CERSETORI NE CUNDUC ' asta e furt bai tinpitilor' ordinari dracului cu legile voastre de tot kkka da var lua CEAUSESCU linga el sa-i tineti de urit . RUSINE e mult prea blind sa spun si voi nici nu stiti ce-i asta puscaria sa va manince MIZERABILILOR.
    0 0
  • E FOAME DE BANI !
    pai dk e foame d bani nu ma mir...or sa puna taxa pe respirat si trait.bineinteles ei nu o vor plati.
    0 0
  • Somodi Krisztian
    Hotarati-va mai guvernanti
    Deci astia s-or tampit de tot.
    Vineri am vazut o emisiune la relaitatea in care ministrul Vladescu declara ca taxa nu este o taxa fiscala, ci UNA DE MEDIU. Acuma staimata doamna ministru spune ca este una fiscala. Astia nu stiu cate prune au in straitza. Nici macar nu stiu ce fel detaxa este, si de ce au pus-o.....IDIOTI
    0 0
  • Vladescu SENIOR CITROEN
    SOLUTIA ESTE LA TINE!
    BOICOTATI CITROEN PRIN TOATE MIJLOACELE. SA NU MAI CUMPERE NIMENI CITROEN PANA CAND TAXA DE PRIMA INMATRICULARE NU VA FI ANULATA. SA FACEM O MANIFESTATIE LA GUVERN CU LOZINCI SI POZE ANTI-CITROEN!!
    0 0
  • miknicol
    ce facem de eu
    Eu mai spui ca nu ai fost la vot deci nu i-ai votat pe cei de acum.
    Asa crezi tu ca esti cel mai bun ca nu te duci la vot si te mao lauzi cu asta.
    Nici macar sa nu iti mai deschizi gura sau sa mai scrii ceva ca nu ai nici un drept.
    Dreptul pe care l-ai avut nu l-ai folosit asa ca vezi -ti de treaba ta.
    0 0
  • MAFIOTUxxl
    Vrajeala !!!!!!!
    Inainte sa puneti taxa asta aiurea,mai bine v-ati uita la camioanele noastre ROMAN de acu 20 de ani si mai bine,care polueaza cat 100 de VW GOLF la un loc si nu numai.Asta cu poluarea e un pretext pentru Tariceanu si ceilalti politicieni care sunt importatori de masini noi.In concluzie ar trebui sa isi de-a demisia duduia Barbu si domnu Vladescu.
    0 0
  • AndreiRN
    Taxarea si poporul
    Taxa a fost de la inceput menita sa acopere golul financiar datorat abolirei taxelor de import. Multi vamesi si-au pierdut painea si multi din ministri se tem pt salariile lor si ale rudelor lor pe care le-a plasat in poziti profitabile.
    Cat despre calitatea guvernului pot spune ca reprezinta poporul cu ff mare fidelitate. Majoritatea romanilor cu care am avut de-a face s-au dovedit indivizi ce urmareau DOAR interesele proprii si fara niciun fel de scrupule sau valori morale. Multi si-ar vinde si parinti din mormant pt un pumn de galbeni. O astfel de majoritate este perfect reprezentata de o mana de camatari care stiu ca nu or sa mai stea la conducere si de fapt nu si-au dorit pozitiile actuale pt a conduce ci pt asi umple buzunarele cat mai mult ca sa petreaca zile la soare in viitor.
    0 0
  • myriokefalon
    re: taxarea si poporul
    Subscriu 110% parerii lui AndreiRN. Intr-adevar, chiar si lupta pt. taxa asta nu priveste decat interesele unora ce au bani sa dea o fuga pana in Germania, dar nu au bani sau din spirit de fronda nu o fac, sa cumpere de la mafiotii autohtoni, gen Tariceanu si Tiriac si altii ca ei. E un razboi intre doua tipuri de rapitoare ale lantului trofic, cam ca intre caini africani si hiene, asa ca, in privinta acestei taxe nu am ce comenta. In ce ma priveste am tot ce-mi trebuie, inclusiv trei masini, una noua, una din import la SH si o rabla pe care o bag in programul asta de schimb, dar nu pot sa nu am o linie morala si sa nu ma abtin de la a vrea sa ma dau mare schimbandu-mi tel mobil si masina la fiecare an, numa' sa fac impresie-n cartier, cu toate insistentele vecinilor mei... nu ma pot opri sa nu ma indignez ca cetatenii se gandesc numai la ei, neluand in seama cum ar fi sa dai bani pt. un sistem de educatie liber, de gen danez, alternativ celui inchistat de stat, ar aduce mult mai multe beneficii. Toate statuile din Bucuresti, mai vechi, ce-ti farmeca rar ochii sunt ridicate din subscriptiune publica, nu din schimbare borduri. O alta parere de mai sus e buna: sa se puna taxa de poluare in pretul benzinei, caci intr-adevar cine cumpara consuma si polueaza. Oricum, orasele mari sunt sufocate, burtile sunt tot mai mari, pe biciclisti ii aruncati de pe drum pt rablele voastre, sa va lafaiti, sport nu faceti, oras curat vreti ! Da' o sa aveti ce doriti, asa cum fiecare pasare pe limba ei piere, veti muri inecati in cancerul provocat de toate noxele de CO, SO2, NOx, Hg, Pb si alte substante ce va fericesc sanatatea, stimate doamne si stimati domni ai societatii comode de consum ! Bafta la atacul unei taxe ce si-ar pierde orice valoare daca n-ati mai folosi prea mult masina si ati avea morala ! Altfel, nu va ingrijiti de copiii vostri, lasati-i sa se dezbine de familii, sa nu stie decat sa silabiseasca si sa ajunga drogati ! Votati in continuare ! Felicitari !
    0 0
  • Pardaillan
    Extraordinar !!!
    Extraordinar !!!! Nu mai poti de grija burtii mele, nu mai poti ca nu nu fac eu sport. Oare biciclistii sunt goniti numa' de rable sau si de limuzinele luxoasa. Mi se pare mie ca tu scrii aici pentru a sublinia ca ai trei masini !!!
    0 0
  • myriokefalon
    pardaillan
    da, fratele meu, ai dreptate... ce mai stai de vorba cu noi, complexatule, scapa de noi, du-te, lasa-ne, esti prea destept, e plina lumea de clone ca tine... chiar de burta ta nu-mi pasa, pardaillane, nici ca nu faci sport, da eu mor de nesimtirea ta, de faptul ca la biciclisti nu te poti gandi... da' la taranii de oras, cam ca tine, nu poate incapea un gand mai curat... te doare tare, umflatule, ca te demasc, ca si pe alti buni-de-nimic la fel cu tine... pacat ca mai poluati atmosfera cu rasuflarea mintii voastre goale...
    0 0
  • Pardaillan
    Nemaipomenit !!!!!!!!!!
    Eu nu sunt frate cu toti cocalarii !!! Ciinele moare de drum lung si tu de grija nesimtirii mele. Stai in garaj, admira-ti masinile si fa pe filozoful. Putin imi pasa de noxe si de ce crezi tu sau ca vei muri de cancer sau turbare. Pina atunci am sa-mi folosesc masina cind si cum creed eu. Ete-asa sa moara lumea !!!
    0 0
  • si-acum?
    Si acum, ce e de facut?
    Sulfina Barbu nu mai e (asa cum ati vrut), Vladescu nu mai e (asa cum ati vrut) DAR TAXA A RAMAS!! ceea ce demonstreaza ca cei 2 au fost un fel de pioni de sacrificiu, care sa ia perdaful din partea populatiei. V-ati descarcat nervii pe ei, au disparut din prima linie DAR TAXA A RAMAS!
    Am o vaga impresie ca trebuie miscari de strada pentru sensibilizarea guvernului si modificarea taxei, altfel va aparea taxa de a 2-a inmatriculare, de a 3-a ...etc, poate taxa de radiere (sunt cam sadic, recunosc), dar trebuie facut ceva. Stam si plangem pe net
    0 0
  • si-acum?
    Dupa Revolutie am dus-o prost datorita grelei mosteniri ceausiste.
    Dupa aia am dus-o prost datorita tranzitiei, care tranzitie continua de la un guvern la altul.
    Ulterior am dus-o prost ca trebuia sa ne aliniem cerintelor UE.
    Cand in final ne-am integrat in UE si sa simtim si noi ceva pozitiv de 18 ani, ni se arunca praf in ochi cu protejarea mediului si iar o ducem prost PENTRU CA SUNTEM PROSTI si suntem condusi de prosti
    Of!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru