Galerie foto: Interiorul conceptului Seat Tribu

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 07.09.2007
Automarket revine cu noi imagini ale conceptului Seat Tribu. De aceasta data va dezvaluim interiorul modelului.

Seat mentine embargoul asupra SUV-ul Tribu. Dupa ce zilele trecute v-am prezentat trei imagini cu exteriorul conceptului spaniol revenim astazi cu o mini galerie foto care ilustreaza interiorul noului Tribu. La fel de futurist ca si exteriorul, interiorul conceptului Seat reprezinta o noua tendinta de design pe care ramane de vazut daca constructorul spaniol o va pastra.

Automarket va va tine la curent cu informatii proaspete despre Tribu atunci cand Seat le va publica.

Comentarii (7)

  • comment
    un interior foarte fain. iar exterioru proportionat misto :)
    0 0
  • alt SUV ...
    Cei ce vor sa-si ascunda frustrarile freudiene vor avea o 9 posibilitate d a alege o masina suficient d mare k sa-i "rupa" pe ceilalti participanti la trafic si cu un consum destul d mare k sa distrugem Terra mai rapid :o(
    0 0
  • marian
    fanseat
    1.pt gogu:sunt 100%sigur ca tu conduci o dacie,de aceea nici nu are rost sa vorbim.Dar daca totusi doresti nu iti iei un suv ca sa "ii rupi pe ceilalti",iti iei un suv pentru confort si siguranta.....un suv nu implica neaparat un consum mare(tucson si alte modele care consuma in jur de 6 mediu)
    2.conduc o altea de 2 ani...nici o problema.....intretinerea extrem de ieftina .... o revizie in jur de 100-150 de euro..cu tot cu manopera si piese.Seat sunt masinic foarte fiabile si care la revanzare sunt foarte ok,asa ca nu vad de ce nu ar fi ok un suv seat.....dar bineinteles ca intotdeauna trebuie sa fie cineva gica contra care blameaza investitiile,cercetarile unor constructori cu zeci de ani de experienta(vw)
    0 0
  • si eu stiu ca seat fac masini bune, dar asta arata oribil... sau poate e prea revolutionara pentru vremea ei..:))
    0 0
  • piticu
    design classic::))
    fata de audi si spate volvo c30...nimik special
    0 0
  • foarte tare
    0 0
  • iulianul
    seat tribu
    tribu la capitolul design e de departe cea mai reusita lucratura , felicitari echipei de designeri, au reusit sa dea clasa intregii bresle....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru