Salonul Auto de la Geneva 2017

În căutarea lui Qashqai și Tiguan: Mitsubishi ne prezintă prima imagine a viitorului său SUV compact

Publicat Marti, 24.01.2017
de Mircea Meşter
Comenteaza 6
În căutarea lui Qashqai și Tiguan: Mitsubishi ne prezintă prima imagine a viitorului său SUV compact - Poza 1
În căutarea lui Qashqai și Tiguan: Mitsubishi ne prezintă prima imagine a viitorului său SUV compact - Poza 2
Primăvara anului 2017 va aduce un nou model în gama mărcii Mitsubishi: un SUV compact care se va încadra în gamă între ASX și Outlander.

Mitsubishi va lansa la Salonul Auto de la Geneva un SUV compact care se va încadra ca dimensiuni între actualele ASX și Outlander și care va reprezenta speranța mărcii japoneze în încercarea de a ataca un segment extrem de popular la nivel european. 

Dacă până acum acesta a fost anunțat pe ascuns de surse din cadrul companiei nipone, noul SUV compact este de acum anunț oficial și a fost prezentat sub forma unei imagini-teaser care ne face cunoștință cu o parte din profilul mașinii. Printr-o prelucrare ușoară a fotografiei, putem observa însă mult mai multe detalii de design specifice acestui model.

Noul SUV Mitsubishi se va încadra în segmentul compact european și va încerca să se lupte de la egal la egal cu modele precum Nissan Qashqai, Volkswagen Tiguan sau Peugeot 3008, cele mai vândute mașini din această clasă. Pentru a reuși să se ridice la nivelul acestora, modelul Mitsubishi va miza, spun japonezii, pe o mașină "mai agresivă decât un coupe convențional", ale cărei linii vor fi inspirate masiv de conceptul XR-PHEV, prezentat acum doi ani.

Automarket vă va oferi mai multe informații despre SUV-ul compact Mitsubishi pe măsură ce acestea vor deveni disponibile.


Comentarii (6)

  • Bine ar fi ca Mitsu sa reuseasca trezirea, fiindca vanzarile [slabe] nu tin cont de trecutul glorios al marcii, incluzind dominarea raliului Paris-Dakar cu Pajero ori a WRC cu Lancer Evo.
    ...Sau amintirea unor modele de exceptie gen 3000 GT, Eclipse, Starion ori chiar a solidului sedan Galant, de care era plina pina si Germania in anii '90.

    P.S. Si "dinozaurul" Pajero / Shogun trebuie neaparat innoit impreuna cu 3.2 D-ul sau gurmand, si-nca repede!
    6 0
  • "Nissan Qashqai, Volkswagen Tiguan sau Peugeot 3008, cele mai vândute mașini din această clasă"
    Parcă n-am văzut Peugeot 3008 în top 10 din articolul precedent. De unde până unde e una din cele mai vândute mașini din clasă? E drept, Peugeot 3008 nu arată rău, dar hai să lăsăm profețiile deoparte.
    Conform articolului precedent, cele mai vândute SUV-uri compacte sunt Qashqai, Tiguan și Tucson. În Europa.
    3 2
  • Si cam asta e cu adn-ul si traditia Mitsu, modelele viitoare, vor avea platforme de dacie....deci inca o marca de prestigiu s-a mai dus....cel mai probabil ca si eu renunt la acest brand ....cred ca ma trec la subaru, chiar daca e mai scump.
    2 2
  • @verde

    Pentru Ca era vorba despre peugeot 2008, AM a confundat cifrele
    2 1
  • @vianu 2008 e clasa mica, 3008 clasa compacta, la fel ca acest Mitsu. AM nu a incurcat clasele, doar a supralicitat vanzarile 3008-ului pentru 2016 (abia au fost livrate primele exemplare la sfarsitul anului respectiv). Sunt sigur ca in 2017 3008-ul va ajunge in top 10 in Europa.
    2 1
  • @andy

    n-am spus ca a incurcat clasele ci cifrele (trebuia 2008 si nu 3008), motiv pentru care verde a fost bagat in ceata

    articolul precedent fiind depre un top al SUV-urilor, indifrent de clasa
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru