Jaguar, in topul satisfactiei pe pietele importante

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 01.08.2007
Britanicii de la Jaguar fac masini care isi multumesc clientii din intreaga lume. Topurile dovedesc acest lucru.

Desi face obiectul stirilor din categoria "industrie" in aceste zile, Grupul Ford cautand sa vanda marca, Jaguar continua sa uimeasca in topurile mondiale care masoara calitatea produselor si satisfactia cumparatorilor. Ultimul studiu J.D.Power privind gradul de multumire a clientilor marcilor din intreaga lume arata ca Jaguar a reusit sa se claseze pe locul intai la nivel mondial. Marca britanica a reusit, aproape incredibil, sa detroneze in Statele Unite suprematia Lexus. Mai mult decat atat, in alte cateva piete importante ale Europei, Germania si Marea Britanie, Jaguar a reusit sa se impuna in topuri asemanatoare.

Daca nemtii i-au dat marcii britanice un premiu care vizeaza tot satisfactia clientilor, acordat de Universitatea Bamberg, in tara natala Jaguar se poate lauda cu dealerul "Jaguar Hatfields", care a primit recent premiul de cel mai bun concesionar britanic al anului.

Comentarii (2)

  • cred ca este cea mai frumoasa masina facuta de e
    0 0
  • da
    Jaguar , ce vis...... Mi-ar place !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru