Salonul Auto de la Geneva 2013

Kia lansează la Geneva un ”concept urban sportiv”

Publicat Joi, 24.01.2013
de Bogdan Mirică
Comenteaza 3
Kia lansează la Geneva un ”concept urban sportiv” - Poza 1
Kia lansează la Geneva un ”concept urban sportiv” - Poza 2
Kia lansează la Geneva un ”concept urban sportiv” - Poza 3
Kia lansează la Geneva un ”concept urban sportiv” - Poza 4
Kia a prezentat primele imagini ale unui concept gata să atragă atenţia publicului la Salonul Auto de la Geneva. Potrivit informaţiilor preliminare, conceptul anticipează un viitor model sportiv.

Kia lansează la Geneva un concept complet nou, menit să anticipeze un viitor model sportiv. Coreenii nu au vrut să dezvăluie numele surprizei, însă au dat publicităţii mai multe imagini oficiale de tip teaser, care intuiesc liniile de design.

Alături de imagini, Kia a publicat şi un scurt comunicat oficial, în care premiera este descrisă ca un ”concept urban cu spirit sportiv”. Aşa cum era de aşteptat, conceptul va duce mai departe actuala filosofie de design a brandului, gândită de Peter Schreyer şi botezată ”tiger nose”. Proaspăt numit în funcţia de preşedinte al brandului, Schreyer îşi pune amprenta şi asupra acestui produs al laboratorului de creaţie.

”Cu filosofia de design a companiei înscrisă într-o linie prietenoasă, dar agresivă a grilei şi a blocurilor optice frontale, dublată de un caracter puternic ce subliniază atât viteză cât şi energie, noul concept va garanta multă atracţie în cadrul Salonului de la Geneva”, se arată în comunicatul oficial al companiei.

Noul concept urban va străluci la standul Kia alături de versiunile GT ale modelelor Cee'd şi Pro_Cee'd, derivate sportive de peste 200 de cai putere, rivale pentru Volkswagen Golf GTI.

Automarket.ro la Salonul de la Geneva 2013

Automarket va fi prezent în perioada 4-6 martie la Salonul de la Geneva şi vă va prezenta live pe site şi pe pagina de Facebook ultimele noutăţi, informaţii şi imagini de la standurile constructorilor auto prezenţi la evenimentul din Elveţia.

via Kia


Comentarii (3)

  • Sa fie noul Kia Soul?
    1 7
  • Catalin
    este fostul KEE... parerea mea...
    0 6
  • O porcarie !
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru