Limuzina funerara a lui Kennedy, la vanzare pe eBay

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 17.07.2007
Va doriti un dric de lux? Alegerea perfecta ar fi limuzina funerara a fostului presedinte american JF Kennedy: un milion $.

Una dintre cele mai inedite licitatii dintre cele care au loc in aceste zile pe eBay are in centru limuzina funerara in care a fost transportat corpul neinsufletit al lui John F. Kennedy, presedintele Statelor Unite ucis in atentat la Dallas in 22 noiembrie 1963. Masina, un Cadillac Miller-Meteor, a fost scos la licitatie de catre actualul sau proprietar, omul de afaceri Arrdeen Vaughan, pretul de pornire fiind de un milion de dolari.

Vaughan nu este la prima incercare de a vinde piesa de muzeu, tentativa precedenta de vanzare esuand insa. Atunci, acesta cerea 900.000 $.

Modelul este acoperit cu o vopsea speciala de culoare alba, are scaune din piele de aceeasi culoare si un motor V8 de 340 de ca putere cuplat la o cutie de viteze automata HydraMatic.

Comentarii (10)

  • interesant, am cont pe ebay dar nici asa nu o gasesc . sigur nu este un articol doar de umplutura ? un link ceva, poate o cumpar
    0 0
  • vasilica
    crezi ca mort nu poti merge in carutza? :))
    0 0
  • Becali
    nlo
    dabeh ba hahalere pai da cum credeti ca eu cu asta o sa fiu inmormantat! eu nu merg in carutza ba!
    0 0
  • Carcotasul de serviciu
    Nu e suficient cont pe ebay
    Alex, si eu am cont pe ebay, dar mai trebuie sa stii sa si cauti. Licitatia s-a incheiat pe 3 iunie, de asta nu ai mai gasit-o. Dar chiar si asa, daca te pricepi, poti sa o gasesti. Iat-o: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1964-Cadillac-Miller-Meteor-Hearse-that-carried-JFK_W0QQitemZ110130527665QQihZ001QQcategoryZ6152QQrdZ1QQcmdZViewItem
    0 0
  • imi cer scuze, intr-adevar nu m-am gandit sa ma uit la licitatile incheiate.
    deci da, exista. dar nu stiu cine ar dori sa cumpere asa ceva! morbid de-a dreptul
    0 0
  • Limuzina...
    Personal, nu ador masinile break! nici una, indiferent ce marca ar fi! oricum aceasta masina va fi vinduta foarte repede si la preturi foarte mari pentru ca sunt multi excentrici care isi doresc asemenea masini, mai ales cele care au si conotatii isotirce sau politice! credeti ca o masina a lui Ceausescu nu s-ar vinde acum la preturi imense?...
    0 0
  • ursus2
    Pt.Dan
    Care din ele?
    0 0
  • florin_cars
    Limo Ceausila
    pai cele care s-au vandut deja...dk va amintiti salupa lui este undeva prin Spania parca, la restaurare si se va revinde cu un pret de petse 10ori mai mare decat a fost achizitionata din RO.
    0 0
  • Danutzky
    afacere
    cati bani scoti cu asta dk o folosesti dric de barosani megalomani si fitosi si dupa moarte
    0 0
  • dementu
    drick?
    seamana f mult cu un drick ... :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru