Lionel Messi este imaginea chinezilor de la Chery in Europa

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 23.04.2010
Nu e gluma de 1 aprilie. Chery a anuntat astazi ca Lionel Messi a devenit abasadorul brandului din China, cel mai bun fotbalist al lumii urmand sa promoveze gama premium Riich.

Constructorul chinez Chery a dat astazi startul uneia dintre cele mai interesante colaborari din istoria auto. Brandul de lux Riich, lansat de chinezi in cursul anului trecut, va fi promovat de acum de nimeni altul decat Lionel Messi, cel mai bun fotbalist din lume in 2009 si favoritul din 2010 la aceeasi distinctie.

Anuntul colaborarii a fost facut astazi, in prima zi de presa a Salonului Auto de la Beijing, acolo unde producatorul chinez a expus 29 de modele, inclusiv patru care se bazeaza pe propulsie alternativa. Lionel Messi nu va promova brandul din China doar pe piata natala, ci si in toate tarile vest-europene, acolo unde Messi este cunoscut si apreciat pentru cariera sa.

"Messi este cel mai bun jucator de fotbal din lume, devenind astfel cel mai bun ambasador care poate sa reprezinte brandul nostru premium Riich", a declarat Jin Yibo, purtatorul de cuvant al companiei Chery. Primul model din gama Chery Riich, denumit G5,  a fost lansat in China in decembrie 2009.

via | AFP | Yahoo

Comentarii (10)

  • schumi
    ...
    Ce fac banii din om...
    8 2
  • valentin
    bravo
    bine "pretene" ! asta e dovada ca oricat de mare fotbalist ai fi , VEI face orice pentru BAni, mai ales daca nu iti folosesti "creierul" si nu realizezi ca pe termen lung o scurt si mediu toata lumea va vedea "calitatea " masinilor promovate de tine , bravo nea MESSI esti roman de-al nostru
    9 4
  • Preotul
    Messi este un sarlatan la fel ca chinezii! Sa ii fie rusine argentianului ca in loc sa joace fotbal semneaza contracte cu chinezii cand ai atat de puti timp ca forbalist.
    9 7
  • Preotul
    Vreau doar sa adaug ca am pierdut bani seriosi la pariu Loto pt ca Messi nu a jucat nimica in meciurile alea! Acum stiu!
    8 6
  • @Preotul
    Stiam eu ca esti un looser care umbla toata ziua pe la pariuri sportive. Inca mai astepti potul cel mare? :)) Tu n-ai bani sa treci strada si comentezi aiurea de Renault. Hai mars!
    8 1
  • fny.ro
    Sigla
    Mi se pare mie sau sigla brandului este copie fidela dupa sigla Bentley?! :)
    3 1
  • myrules
    @toti
    Hai sa fim seriosi......de parca voi n-ati face la fel!! Macar Messi are un mare talent spre deosebire de noi si sunt convins ca a facut mai multe donatii intr-un an decat ati facut voi toti la un loc intr-o viata.
    Nu sunt un fin cunoscator al marcii Chery dar totusi observ ca promoveaza gama premium Rich....cu altel cuvinte, varful de gama, care totusi nu cred ca este atat de slabut pe cat il considerati
    6 1
  • helifax
    China copy-paste
    preaaa tare..curand o sa copieze chinezii si oamenii : Vrei sa arati ca un european? sau ca un american? ca un african? sau poate ca un oltean! nici o problema! Firma noastra cu sediul in Xui hui peng zang, cu numele "copy paste dupe altii" iti da orice infatisare doresti! Pentru mai multe informatii si programari domnisoara XEI PENG HUANG CHANG LE va sta la dispozitie la e-mailul :xeipenghuangchangle@copy-paste.ch
    Spor la copiat..err la fabricat idei "noi".
    0 3
  • cherry
    HABAR NU AVEM CUM SUNT MASINILE ASTEA.DACA SUNT CHINEZESTI NU INSEAMNA CA SUNT SI DE PROASTA CALITATE . PARIEZ PE CAT VRETI VOI CA SUNT MAI DE CALITATE CA LOGANURILE VOASTRE . RAMANE SA SE VADA
    2 1
  • Ipocrizia la romani, sau vezi comentariile de mai sus. Sunteti de o moralitate ireprosabila cand vine vorba de altii. Cand sa ne uitam la noi... s-a terminat netul si n-am avut timp sa mai scriem. Cei mai multi ati fi dispusi sa faceti reclama si la cocaiana pe 50 de euro. Cat despre China, ignoranta este cuvantul care va caracterizeaza. Habar nu aveti despre ce vorbiti. Probabil ca va imaginat ca mai este tara lui Mao. Este o superputere a ora asta, iar cine nu tine cont de ea e un mare gogoman.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru