LIVE FOTO: A doua cursa din Formula 3 Britanica

De Mircea Meșter
Publicat Duminica, 24.08.2008
Accidente, viteza si senzatii intense in oras cu monoposturile. Acestea au fost ingredientele cursei finale British F3.

Formula 3 Britanica reprezinta cea mai spectaculoasa competitie din programul Bucharest Challenge. Motivul: numarul accidentelor este foarte ridicat, circuitul stradal de la Bucuresti oferindu-le celor din tribune adrenalina si monoposturi sfaramate de peretii din beton care delimiteaza pista.

Etapa de astazi s-a desfasurat sub aceleasi auspicii, cele 30 de minute in care monoposturile din British F3 au rulat pe pista aducand cinci accidente majore soldate cu abandonuri. Cursa de duminica, care s-a desfasurat in concurenta cu etapa de Formula 1 de la Valencia, eveniment ce a acaparat atentia multor jurnalisti aflati in centrul de presa, a fost castigata de spaniolul Jaime Alguersuari, care a terminat cele 20 de tururi in 30:43.123.

Desi a fost cel mai constant pilot astazi, cel mai rapid tur de circuit a fost realizat de catre Brendon Hartley, castigatorul primei curse (desfasurate sambata), care astazi a venit pe trei. A doua pozitie a podiumului a fost ocupata de britanicul Oliver Turvey.

Rezultatele complete ale cursei de astazi pot fi vizualizate AICI .

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru