LIVE FOTO: Spectacol de zile mari in Cupa Logan

De Mircea Meșter
Publicat Duminica, 24.08.2008
Ambitia pilotilor romani participanti in Cupa Dacia Logan a strans lume in tribune si a adus pasiune si show pe circuit.

Ultima cursa din programul Bucharest Challenge s-a terminat cu patru minute inaintea celor 30 regulamentare din cauza faptului ca Roxana Ciuhulescu, vedeta PRO, a lovit unul dintre zidurile de protectie ale circuitului, determinand aparitia steagului rosu.

Pe circuit, lupta a fost foarte stransa, finalul aducandu-i lui Andrei Tentean locul intai. Pe a doua pozitie a podiumului a reusit sa termine olandezul Miki Willebrands, care pe podium a fost reprezentat de steagul Romaniei, gafa organizatorul avand la baza, se pare, faptul ca in cursa din cadrul Cupei Logan au participat, in majoritate, piloti romani. Al treilea a fost Bogdan Nastase.

Foarte interesant este faptul ca podiumul a fost practic identic cu asezarea primelor trei masini pe grila de start, depasirile lipsind in partea din fata a plutonului.

Rezultatele complete ale cursei pot fi consultate AICI .

Comentarii (8)

  • logan
    De stabil ce e sta loganul pe doua roti
    0 0
  • sunshine64sm
    Ce ti-e si cu femeile astea
    Si cind credeam si eu ca este o ocazie rarisima de a dovedi ainca odata ca Logan e cel mai bun (!!), iata ca speranta a fost spulberata de o femeie, si nu orice femeie, ci o "vedeta", si nu de la orice televeiziune, ci de la una care prefer sa nici sa nu-i mai rostesc numele. Asa ca sfatul meu, femeilor lasati Loganul pe mina barbatilor, sau luati alte masini, sau mai bine luati cratitele, dar lasati Loganul pe miini puternice. Nu e pentru voi. Mai ales daca sinteti "vedete". Dar sa privim situatia cu alti ochi, obiectivi: intr-o competitie in care cel mai bun ramine pe piata, iata ca si loganul nostru a facut treaba buna. Asa ca va rog frumos, nu mai criticati Loganu numai pentru ca altceva nu mai aveti ce face !!!
    0 0
  • ???
    nu criticam loganul pentru ca nu avem ce face, il criticam pentru ca merita criticat
    0 0
  • bravo vlade ;)
    si as mai fi curios daca tot le tuneaza dece nu le scade garda de la sol? eu as zice k merita sa o scazi putin macar la cum stau p 2 roti
    0 0
  • Daniel
    Ce cupa?
    Deci introducerea acestei curse, "Cupa Logan" nu este decit o reclama de prost gust! se baga si dacia in seama asa tam nesam la masa masinilor de curse! o rusine! chiar nationala! faceti ma cupa asta in alte zile si in alta parte, nu pe linga monstri aia! cuiros cum o gramada de vedete si politicieni s-au ingramadit sa faca curse cu Loganul! culmea, nici unul din ei nu poseda Dacia Logan! deci ce sa intelegem?
    0 0
  • ba chiar deloc
    nu e deloc o aberatie. AI idee cat costa o masina preparat apentru traseu? Dar una pentru raliu, pt macadam sau pentru tarmac? Dacia Logan Cup e o idee foarte buna, cu toata critica la adresa loganului. E cea mai ieftina masina pentru competitii si cand spun ieftina e chiar ieftina, Da nu se ridica la nivelul altora, de asta are si o cupa separata. E o idee foarte buna pentru debutanti. Nu trebuie sa ai sute de mii de euro ca sa participi, iti poti face mana in cupa logan si te poti face remarcat, poate doar asa sa avem si noi piloti de talie internationala.
    Nu ma intelege gresit loganul e o masina proasta, nu as cumpara asa ceva pt viata de zi cu zi veci, dar pentru competitie de debutanyi e cu totul alta mancare de peste.
    0 0
  • GSXReaper
    Bv. Enache!
    Felicitari lui Cristi Enache! Si cat despre respectiva proasta....vai de ea... ce o fi "facut" ea sa o bage lumea atat in seama !!! Pe cati i-o fi "omenit" pentru a participa la cursa asta!?
    0 0
  • Andrei Tentean fura Cupa
    Rusine d-lui Tentean sa fure cursa. A avut chiulasa planata, orice modificare a motorului fiind interzisa. Sper ca a fost descalificat si accesul interzis pe viitor in orice cursa oprit. Asa ceva nu se face. Rusine!! Romanul tot romana ramane.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru