Salonul Auto de la Frankfurt 2017

Mercedes-Benz și gama de electrice: teaser video cu viitorul hatchback EQ A Concept

Publicat Marti, 05.09.2017
de Cornel Șocariciu
Comenteaza 0
Mercedes-Benz și gama de electrice: teaser video cu viitorul hatchback EQ A Concept - Poza 1
Mercedes-Benz a publicat și primul clip teaser cu viitorul EQ A Concept. Prototipul electric anunță un viitor hatchback, iar toate detaliile le vom afla după debutul din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Mercedes-Benz este unul dintre constructorii care au anunțat premierele pregătite pentru Salonul Auto de la Frankfurt. AMG Project One, Clasa S Cabrio facelift, Clasa S Coupe facelift, GLC F-Cell și EQ A Concept sunt noutățile pregătite de nemți.

Conceptul electric EQ A ocupă un loc special în familia Mercedes-Benz, iar astăzi putem urmări un prim clip teaser cu acesta. Prototipul va folosi arhitectura MEA, va avea 5 locuri și va miza pe o caroserie de hatchback.

Surse apropiate producătorului german spun că sub capotă vom găsi un singur motor electric. Cu toate acestea, o versiune de performanță cu două motoare electrice apare în planurile nemților. Varianta de serie a lui EQ A ar urma să aibă un preț cuprins între 35.000 și 40.000 de euro.

Gama EQ a constructorului german va include 10 modele până în 2025, iar primul membru al familiei va fi un SUV. Acesta a fost anticipat de conceptul Generation EQ, prototip pe care l-am putut admira în cadrul Salonului Auto de la Paris din 2016.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru