NFS Carbon: demential!

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 14.08.2006
Cel mai cunoscut simulator auto din toate timpurile, Need for Speed, a ajuns la un nou episod: Carbon.

EA Sports va lansa la sfarsitul anului ultimul episod din lunga serie Need For Speed (NFS pentru prieteni). Botezat Need for Speed Carbon, acesta ii urmeaza succesului de piata numit NFS Most Wanted.

Veti avea posibilitatea sa va tunati masina favorita, sa va angrenati in curse de urmarire cu Politia, sa il provocati pe cel mai bun amic la o cursa de drift sau sa conduceti pur si simplu, pe monitor, unul dintre modelele voastre preferate. Printre noutatile din noua serie NFS se regasesc si Dodge Charger, Dodge Viper, Ford Mustang Shelby GT-500, viitorul Dodge Challenger, Lamborghini Gallardo, Mazda RX-7, Mazda RX-8, Porsche Carrera GT sau Subaru Impreza WRX STi.

NFS Carbon va fi disponibil pe toate platformele existente acum sau care vor aparea in viitoarea perioada: Xbox, Xbox 360, PS2, PS3, Wii, GameCube, DS, GameBoy Advance, PSP si, evident, PC.

Filmul jocului: esti Nikki, un baiat revenit in orasul natal pentru a-si regasi trecutul misterios. Evident, asa cum ii sta bine unui personaj principal din Need for Speed, Nikki va avea si o prietena care va face deliciul iubitorilor seriei, in persoana lui Emmanuelle Vaugier, care in viata reala este actrita de cinema si prezentatoare de stiri la CBS. Filmele de prezentare si animatiile au fost produse de David Footman, cel care a creat animatiile celebrelor productii cinematografice X-Men, X-Men 3, iRobot si Fantastic Four.

Comentarii (1)

  • Bogdan
    Mai citeste
    auzi mai se vede ca n-ai jucat jocu, pe tine nu te cheama nikki, ci pe tipa. pe tine te cheama cum vrei tu. asa ca nu mai comenta daca nu te pricepi
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru