OFICIAL: Smart eScooter - informaţii şi imagini noi

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 22.09.2010
Smart a publicat astăzi un set de imagini oficiale ale scuterului electric aşteptat să debuteze la Salonul de la Paris. Botezat eScooter, vehiculul pe două roţi redefineşte mobilitatea urbană.

Esential

45 de km/h este viteza maximă a scuterului pregătit de Smart.
100 de kilometri este autonomia maximă a noului Smart eScooter.

Aşa cum a promis, Smart va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Paris o creaţie neobişnuită pentru gama sa de modele. Este vorba despre un scuter electric, botezat eScooter, care se vrea a fi o revoluţie pe segmentul mobilităţii urbane.

Echipat cu un motor electric de 5 cai putere, ascuns în roata anterioară, vehiculul poate atinge o viteză maximă de 45 de km/h, mulţumită energiei înmagazinate într-un pachet de baterii de 48v. Autonomia maximă anunţată de oficiali este de 100 de kilometri, bateriile având nevoie de o perioadă de încărcare de cinci ore. Poziţionarea motorului oferă spaţiu şi echilibrează şasiul, pus în mişcare de un set de roţi R13 cu dimensiuni de 130/60 pe faţă şi 140/65 pe spate.

Nu lipsesc spaţiile de depozitare generoase şi nici inovaţiile tehnologice în materie de siguranţă. Vorbim despre un sistem de frânare dublu, cu sistem ABS şi despre un airbag de mici dimensiuni, existent în prezent şi pe Honda Goldwing.

Annette Winkler, director Smart, a declarat: "Atunci când clienţii noştri vorbesc despre Smart-ul lor se arată mulţumiţi de manevrabilitate, siguranţă, dinamică şi chiar spaţiu.

Mulţi dintre ei se aşteaptă la o soluţie de mobilitate cu emisii zero. Acum visele lor pot deveni realitate cu ajutorul noului eScooter."

Comentarii (5)

  • 100 km/h
    mai baieti io stiu ca automomia se masoara in km nu km/h!
    1 0
  • Foarte dragut! Un scooter sau o masina electrica e ideala pt. oras.
    0 0
  • Octavian
    superbe amandoua. Perfecte pentru scopul lor
    0 0
  • ???
    Eu zic ca e motorul in roata posterioara.Mai e cineva de acord?
    0 0
  • BINE...
    X5 E BAZA..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru