Premiera la Venetia: Lancia Musa

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 30.08.2007
Italienii au dezvaluit cu acesta ocazie si noul logo al companiei.

Debutul celebrului Festival de Film de la Venetia a adus si o noutate in lumea auto. Italienii de la Lancia au folosit acest moment pentru a lansa noul model Lancia Musa. Modelul va fi prezentat de italieni si la Salonul Auto de la Frankfurt.

Infatisarea monovolumului compact data din anul 2004, astfel incat italienii au recurs la un facelift, care sa aduca mai mult caracter si mai multa eleganta designului existent pana in prezent. Partea frontala a fost substantial modificata, prin implementarea unei noi grile cromate, mai mare decat cea de pana acum. De asemenea, noutatea absoluta adusa de Lancia pe modelul Musa este noul logo al companiei. Si partea din spate a fost restilizata, iar noile blocuri optice beneficiaza de tehnologia LED.

Versiunea 2007 Musa este cu patru centimetri mai lunga si are un spatiu de bagaje cu 70 de litri mai mare. Partile laterale ale compactului Musa prezinta insertii cromate.

Gama de motorizari vine cu doua versiuni pe benzina: motorul de 1.4 litri in varianta de 77 CP si in varianta de 95 CP.

Gama propulsoarelor diesel prezinta trei variantiuni: motorul 1.3 jtd de 70 respectiv 90 CP si motorul 1.9 jtd de 100 CP.

Comentarii (3)

  • prudentul
    logo-ul
    Chiar asa...unde este ?
    0 0
  • Ypsilon
    pare un Ypsilon mai mare ...
    0 0
  • mult prea "fashion" designul lor si oarecum invechit. Scapa din vedere ce se face in design astazi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru