Satul Maranello

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 27.11.2006
Ferrari a construit, special pentru angajatii sai, un complex de locuinte superluxoase aflat in apropierea sediului de la Maranello.

Italienii de la Ferrari au avut ideea de a construi un complex rezidential destinat exclusiv angajatilor. Inaugurat cu mare fast de Jean Todt, noul presedinte al celor de la Ferrari, Maranello Village se prezinta sub forma unei zone rezidentiale aflate la patru kilometri de centrul de comanda al constructorului italian de la Maranello.

Din punct de vedere arhitectural, Ferrari a respectat codul de urbanism local, adaugand insa o idee personala (in principal peretii exteriori de culoare rosie)si enormele bannere care evoca curse importante din istoria Ferrari, cum sunt Le Mans 1966, Daytona 1967, Monza 1975 sau Suzuka 2004. Noua zona rezidentiala a celor de la Ferrari este compusa din 120 de apartamente cu suprafete cuprinse intre 30 si 70 de metri patrati echipate complet si mobilate flexibil.

In ceea ce priveste calitatea vietii in noile apartamente, cei de la Ferrari afirma ca apartamentele sunt pline de plante verzi si ca in complex este disponibila o sala de sport de 770 mp, receptie, un restaurant, un bar, un serviciu self-service cu livrare, o parcare exterioara si una subterana cu o capacitate de 150 de locuri.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru