Top 10: masini pentru sex

De Mircea Meșter
Publicat Duminica, 08.10.2006
V-ati intrebat vreodata care este cea mai confortabila masina pentru sex? Un sondaj britanic ne da raspunsul.

Este oficial. Versiunile break ale lui V50 si V70, doua modele cunoscute scoase de suedezii de la Volvo, sunt cele mai confortabile masini in cazul unui raport sexual. Acesta este rezultatul unui sondaj cat se poate de serios comandat de o importanta casa britanica de asigurari.

Pe de alta parte, rezultatele sondajului arata faptul ca nu mai putin de 81% din cei 4000 de subiecti interogati au facut macar o data sex in masina lor. Mai mult decat atat, un sofer din zece a admis ca a facut sex in timpul mersului iar 50% au practicat diferite jocuri erotice in timp ce conduceau masina.

La intrebarea pricnipala, "Care este cea mai confortabila masina pentru sex?", versiunile Estate ale celor de la Volvo si-au adjudecat prima pozitie in fata lui Mercedes Sprinter si a lui Volkswagen Camper.

"Breakurile si monovolumele se afla in top cand este vorba de preferintele celor care adora sa faca sex in masina proprie. O chestiune de spatiu, pana la urma", concluzioneaza institutul britanic.

In final, cateva curiozitati.

6% dintre subiecti au admis ca si-au avariat masina in timp ce incercau diferite pozitii in habitaclu si doar 1% au avut curajul sa apeleze pentru acest lucru la asigurator, din cauza imposibilitatii unei justificari logice. Cele mai frecvente defectiuni survin la nivelul scaunelor, al oglinzii retrovizoare interioare si al franei de mana.


TOP 10 AL CELOR MAI CONFORTABILE MASINI PENTRU SEX:

1. Volvo Estate (V50/V70)
2. Mercedes Sprinter
3. Volkswagen Camper
4. BMW Seria 3
5. Ford Escort
6. Audi TT
7. Land Rover Discovery
8. Porsche Carrera
9. Volkswagen Golf
10. Ford Focus

 

Comentarii (17)

  • Tattae
    top 10 masini pt sex
    Daca porsche carrera e confortabil pt sex inseamna ca RABA noastra romaneasca e ca Intercontinentalul sau Hiltonul???? Sunt si eu un pic curios.
    0 0
  • Al mik
    top 10 masini pt sex
    Porsche sigur e confortabila pt cei care nu au nevoie de partenere si sunt mai 'egoisti'.
    S-o fi asezat careva pe maneru' schimbatorului de viteze...
    0 0
  • tattae
    top 10 masini pt sex
    Cred ca porsche-le este intradevar confortabil dar poate pt cineva ca Adi de Vito:))
    1 0
  • top 10 masini pt sex
    sunteti pur si simplu invidiosi ca n-aveti si voi un porsche... not that i do... da dak as avea.. as incerca sa vad daca e sau nu confortabil!
    0 0
  • :)
    ma duc sa l intreb pe tata:D
    0 0
  • :)
    ma duc sa l intreb pe tata:D
    0 0
  • Vrajeala
    In primul rand versiune Estate e de la RENAULT nu de la VOLVO... asa ca cel care o fi scris asta a scriso numai ca sa apara pe rima pagina
    1 0
  • Dragoste in masina
    Fostul meu prieten avea Golf si cateva Sprintere.........f interesant va spun eu....de fapt a face dragoste in masina......doar mamaitzele, incuiatii si obezii n-au incercat....e interesant oricum si "o data-n viata" vorba aia tot se intampla........sau bine de mai multe ori dupa ce incepe sa-ti placa si plus de asta ai si niste hormoni zapaciti......doar ca dupa parerea mea cu cat e masina mai mare cu atat e mai interesant (mai ales knd masina are si geamuri fumurii si "danseaza" in mijlocul zilei in mijlocul orasului). :)
    1 0
  • pt dyana
    ce zici daca vrei sa o facem in bmw seria 3
    0 1
  • trebuie probat
    eu miam tras un golf...care ma ajuta sa vad daca este "cum zice dyana"?
    1 0
  • stou
    cred k TT este potrivit........ dar chiar trebuie in masina?:p ...... chiar asa de rau am ajuns?:p.... este mai bine in parc:)))))))))))))
    0 0
  • Razvan
    Intrebare
    Daca nu ma inseala memoria Mercedes Sprinter este autoutilitara,si intrebarea este,de ce nu e pe primul loc ca,la cat loc are in spate poti sa faci sex lejer in 2,4,6 persoane.
    0 0
  • wtf
    1. Volvo Estate (V50/V70) ?? asta e masina de familisti .. probabil ca s-au plictisit si ei si au inceput sa caute locuri mai ciudate si de aia asa multi au votat aceasta optiune :P
    0 0
  • sharky
    bora
    eu am un bora break si tre sa va zic ca e foarte incitant in masina... plus ca poti lasa banchetele din spate si iti faci loc mai mult decat necesar... :D
    0 0
  • rodica
    masina mea preferata
    masina mea preferata de facut...este ferari fiindca fostul meu prieten a avut aceasta masina si imi este foarte dor de el si de pupacelile lui in masina sa
    0 1
  • E misto` in bmw seria 3:X:x
    0 1
  • sprinter 4x4
    ...intr-o proba de macadam , sub "dictarea" unui copilot de sex opus si cu tuning de tip "bady kit"...
    eeeeeeeeeeeee , tot timpul e mai bun ce nu avem!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru