Un nou concept Nissan vine la Frankfurt: Micra Colour +

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 31.08.2007
Nissan a anuntat ca va aduce la salonul german un concept Micra Colour +, vopsit in culori vii si cu un look mai futurist.

Dupa ce ieri va anuntam ca Nissan va debuta la Frankfurt conceptul Mixim, revenim astazi cu o noua premiera anuntata de constructorul japonez. Este vorba de conceptul Micra Colour + care vine sa celebreze noul facelift de care se va bucura minimodelul japonez anul acesta. Noul Micra facelift va fi si el prezentat la Frankfurt alaturi de conceptul Colour +.

Conceptul futurist Nissan se individualizeaza prin culoarea in doua tonuri, un auriu Lichid Metal si un alb perlat pe partile laterale. La interior, conceptul imprumuta look-ul actualei Micra, designerii Nissan avand insa grija sa-l personalizeze intr-un mod aparte. Scaunele si bordul au fost imbracate in piele alba care contrasteaza cu plasticul negru din intregul habitaclul.

Comentarii (2)

  • nebunu
    praf....
    0 0
  • Andrei
    Asta nu-si are locul nici intre machetele mai futuriste de la Hot Wheels. Si un interior alb negru e mult prea monoton. Dupa cum zicea si Jeremy Clarkson, ar trebui sa se puna mai mult accent pe interior.
    http://voiceofsilencenomore.blogspot.com
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru