VIDEO: Loeb, amendat pentru viteza in Suedia

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 13.02.2008
Campionul Mondial de Raliuri a fost amendat de politia suedeza in timp ce isi conducea masina de raliu intr-o proba de lagatura.

Comentarii (5)

  • campion
    cand e sa se aleag prafu...se alege oricum...nu prea mai conteaza cine esti!
    0 0
  • dan_ch
    proba de lagatura!?
    Nu va suparati, eu nu ma prea pricep, ce este "proba de lagatura"?Face cumva parte din raliu efectiv, ca atunci mi se pare penibilca in timpul unui concurs sa iei amenda mai ales ca drumul este inchis pentru raliu..Am prins o fractiuen la eurosport dar nu am inteles exact cand a luat amenda in timpul concursului sau nu?
    0 0
  • mai scurt daca se poate
    auzi da un clip ceva mai scurt voi nu gaseati? se intelege...nimic din clipul asta :)...oricum nu pare sa fie pe bune, trebuie sa fie ceva la mijloc.
    0 0
  • E pe bune
    E pe bune, si nu e prima oara, "proba de lagatura" este legatura intre 2 etape de raliu si este o proba necronometrata, care de multe ori este in zona de circulatie normala (nerestrictionata) si unde esti supus regulilor de circulatie locale
    0 0
  • wrc fan
    raspuns pt dan_ch
    proba de legatura este acea portiune intre probele speciale(unde se cronometreaza), si pe aceste "portiuni" de legatura trebuie sa respecti codul rutier. s-a mai intamplat in wrc chestii din astea.acum doi ani in australia grondholm a fost amendat tot pt viteza
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru