VIDEO: Prima reclama pentru supercarul danez Zenvo ST-1

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 22.03.2010
Constructorul de nisa danez a publicat primul clip de promovare al supercarului sau ST-1, echipat cu un motor V8 de 1104 cai putere. Doar 15 exemplare vor fi produse, toate la un pret de peste un milion de euro.

Comentarii (4)

  • BORING
    2 2
  • Yes
    Clipu da e boring dar masina e mortala:>
    8 0
  • Firestarter
    Pentru o masina de un milion de euro pare stupida promovare printr-un filmult produs de niste amatori. Masina este spectaculoasa dar filmulteul de fata este departe de a fi un mijloc potrivit de marketing.
    7 1
  • Firestarter
    15 exemplare produse, 1 milion de euro fiecare, angajati, spatiu de productie, asamblare, studii, etc... fratele meu vrei si reclama ca la Opel si Renault eventual Dacia (ca si-asa e obsesie romaneasca sa tii jaf in parcare si sa spui ca-i masina)??? Unde mai e profitul dintr-un business al carui scop este producerea a 15 masini??? Gandeste inainte sa judeci ce fac altii! Marketingul e arhisuficient avand in vedere ca scopul este prospectarea pietei pentru 15 clienti!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru