VIDEO: Un Lamborghini şi un Koenigsegg, cu roţile blocate în Londra

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 28.07.2010
La alţii se poate. Un exemplar Lamborghini LP670-4 SV şi un Koenigsegg CCXR au fost blocate de poliţia din Londra fără discuţii din cauză că au parcat în loc nepermis.

Comentarii (7)

  • Lexus-ul?
    Si Lexus-ul din spate era pe loc permis? De fapt toate masinile care erau mai in spate? Si nu se vede daca masinile care erau parcate in fata lor erau blocate. Mie mi se pare mai mult un angajat frustrat carere a blocat selectiv masini.
    2 5
  • politie ca la noi numa pajiste si B#O#I
    LA noi SLUGILE (militieni transformati in politisti), si-ar pierde pe langa cei 25%din salar oferit cadou in 2010 de guvern si painea dela gura.
    PS: se stie ca organizatiile militare sunt cladite pe sistemul executantilor fara creier.
    3 1
  • Acolo este un loc de parcare legal, dar nu ai voie sa depasesti linia de parcare...daca urmaresti atent se vede linia pana unde au voie sa parcheze masinile...di pacate cele doua sunt prea late ca sa incapa...
    4 1
  • Ogelinho
    .
    hehe :)) La noi nu ai sa vezi asa ceva . La noi politistul sta ca un catelus langa masina asteptand ca proprietarul sa se intoarca , poate iese ceva :))
    3 0
  • ce culoare de cacao pe ambele masini.. :p eh, tot e mai bine decat... roz sa zicem.
    5 4
  • @Gigi
    Ai dreptate, m-am gandit si eu la asta, dar initial nu am vazut linia pe care calca cu roata spate Murcielago.

    Dar chiar si asa, si Lexus-ul din spate o depaseste.

    Eu tot cred ca au fost blocate preferential, probabil de un rroman. :P
    0 2
  • mi se pare o tampenie chestia cu linia..at ar trebui sa nu mai permita accesul masinilor mai late in oras.. daca chiar era loc de parcare, nu e vina lui ca masinile sunt late. Si sunt parcate corect, nu oblic sau la 2 m de bordura ca la noi :( ceea ce nu inteleg e dc s-a dus cu 2 masini supersport la shopping. Le conducea pe amandoua sau nu-i ajungea portbagajul :))
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru