Salonul Auto de la Frankfurt 2015

Skoda Superb Sportline, o versiune sportivă a navei amiral

Publicat Vineri, 04.09.2015
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Skoda Superb Sportline, o versiune sportivă a navei amiral - Poza 1
Skoda a anunțat că va expune la Salonul Auto de la Frankfurt o versiune sportivă a actualului Superb. Ea se va numi simplu Sportline și va beneficia de o serie de accesorii estetice.

Skoda continuă să extindă gama actulului Superb cu o nouă versiune, botezată Sportline și programată să debuteze oficial în cadrul Salonului Auto de la Frnakfurt. Disponibilă pe ambele variante de caroserie ale modelului, sedan și break, noua versiune Sportline încearcă să aducă o notă ceva mai agresivă modelului ceh.

Nava amiral primește jante de 18 și 19 inch, geamuri fumurii pentru locurile din spate și o suspensie nouă care coboară garda la sol cu 15 mm.

La interior, pasagerii vor fi răsfățați cu un volan sportiv cu trei spițe, îmbrăcat în piele ca și levierul transmisiei. Pedalele au primit inserții din aluminiu, scaune sportive cu finisaj creat special și o serie de detalii care imită fibra de carbon.

Esential 15 mm este valoarea cu care se reduce garda la sol a noului Superb Sportline.
Skoda anunță că versiunea sportivă va fi disponibilă cu toate motorizările din gamă, exceptându-le pe cele entry-level, adică dieselul de 1.6 litri și benzinarul de 1.4 litri TSI.

Noul Skoda Superb Sportline va fi prezent la standul constructorului ceh alături de versiunea Superb Greenline, capabilă să ofere o autonomie record de 1780 de kilometri cu un singur plin.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru