Salonul Auto de la Frankfurt 2015

Volkswagen MultiVan PanAmericana Concept, o utilitară dedicată motocicliștilor

Publicat Marti, 15.09.2015
de Sebastian Toma
Comenteaza 1
Volkswagen MultiVan PanAmericana Concept, o utilitară dedicată motocicliștilor - Poza 1
Volkswagen MultiVan PanAmericana Concept, o utilitară dedicată motocicliștilor - Poza 2
Volkswagen MultiVan PanAmericana Concept, o utilitară dedicată motocicliștilor - Poza 3
Volkswagen a prezentat la Frankfurt conceptul MultiVan PanAmericana. Acesta este o variantă modificată a utilitarei din oferta producătorului german și este capabilă să primească o motocicletă în portbagaj.

Volkswagen Multivan PanAmericana Concept este o variantă modificată a noii generații a utilitarei pentru a acomoda transportul unei motociclete în portbagaj. Spre deosebire de generația nouă a lui Multivan, prezentată la Salonul Auto de la Frankfurt alături de acest concept, exponatul numit PanAmericana Concept nu este încă aprobat pentru producție. Modelul nu este foarte îndepărtat de utilitara de serie pe care este bazat, singura modificare majoră fiind adaptarea unei rampe de motocicletă pentru portbagaj, pe care a fost strecurat un Ducati Panigale.

La nivelul caroseriei, conceptul Volkswagen Multivan PanAmericana are o caroserie vopsită în nuanța Onyx White și cu accente "flash red" și cu anumite ornamente vopsite în negru. Bosajele aripilor sunt umflate, iar lateralul modelului are ornamente din plastic. Remarcăm și un set de jante din aliaj cu un design diferit și un scut implementat la nivelul părții frontale.

În portbagajul lui MultiVan PanAmericana încape o motocicletă Ducati Panigale.

Urmareste Automarket
Conceptul Multivan PanAmericana este echipat cu un motor 2.0 TDI de 204 CP și 400 Nm, cuplat unei transmisii DSG și a unui sistem de tracțiune integrală 4Motion.
Diferențialul spate poate fi blocat pentru a asigura un plus de aderență pe suprafețe alunecoase.
Habitaclul se bucură de o tapițerie ”Clip”, optimizată pentru a rezistență în timp și este cusută cu fir de culoare albă și cu benzi decorative care imită carbonul. În locul covorașelor clasice, Volkswagen a echipat conceptul cu covoare din aluminiu.

Via Volkswagen


Comentarii (1)

  • rotila
    cu multi ani in urma am transportat o motocicleta intr-o duba. nu avea loc culcata era intuneric bezna ca n-avea geamuri si zdruncina ingrozitor .eu sedeam pe motocicleta ca n-avea cric si ma fortam din rasputeri s-o tin verticala. a fost un calvar.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru