GENEVA 2012 LIVE: Lamborghini Aventador J, vedeta italienilor şi a salonului

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 06.03.2012
Lamborghini s-a ăntrecut din nou pe sine. A adus la Geneva un model unicat, Aventador J, echipat cu 700 de cai putere şi tracţiune integrală.

Lamborghini a acordat o atenţie deosebită ediţiei de anul acesta a Salonului de la Geneva. Italienii au expus un model unicat, ce ar putea deveni foarte uşor vedeta expoziţiei elveţiene. Se numeşte Aventador J şi a fost adus la salon într-o culoare roşie, care a atras toate aparatele foto în momentul dezvăluirii.

Pentru senzaţii tari, Aventador J foloseşte motorul V12 de 6.5 litri şi 700 CP. Puterea este transmisă către toate cele patru roţi, iar viteza maximă anunţată este de peste 300 km/h. Şi pentru ca totul să capete conotaţii excentrice, Aventador J nu mai are nici plafon, nici parbriz. Au dispărut şi sistemul de climatizare şi navigaţia electronică.

Comentarii (3)

  • O bestie adevarata intradevar
    BRAVO LAMBORGHINI---BRAVO AUDI,ati facut o treaba buna impreuna!
    15 1
  • Genul de masina care scoate copilul din orice barbat. L-as pune poster in baie, mi-as da un rinichi pentru o saptamana si o gonada pentru un an cu ea. Sunt sigur ca imi va creste inapoi, la cat testosteron va mulge masina asta din mine.
    8 1
  • zarnesteanu
    Cand vezi Sesto Elemento prima data
    ramai cu respiratia taiata. Sincer, nu am crezut ca voi vedea prea curand un Lamborghini mai frumos, mai bine proportionat, mai futurist samd. Si totusi, iata, la mai putin de o luna designerii din Sant'Agata ne demonstreaza inca odata ca visele umane cele mai indraznete pot fi materializate dincolo de imaginatia multora dintre noi. Arta, sub orice forma, va inspira si va ridica umanitatea dincolo de problemele cotidiene, va darui libertate si frumusete iar cel mai important dintre toate, o va duce omul un pic mai aproape de menirea lui pe pamant.

    Singurul lucru pe care il regret in clipa asta este faptul ca nu pot vedea bijuteria asta live.
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru