GENEVA 2012 LIVE: Standul Nissan ascunde conceptele Invitation şi Hi-Cross

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 05.03.2012
Nissan expune la Geneva conceptele Invitation şi Hi-Cross, pagini extrem de importante din istoria viitoarei game a constructorului japonez. Noi am reuşit să le vedem încă de astăzi, înainte de debutul mondial.

Nissan s-a mobilizat în efectiv complet pentru Salonul Auto de la Geneva. Japonezii au în grilă două lansări extrem de importante pentru viitorul companiei, mai exact două concepte, ascunse bine sub prelatele standului.

Vedeta standului va fi Invitation, un concept care anticipează un viitor model de segment mic al asiaticilor, cu trăsături sportive, extrem de atrăgător. Alături de el va fi şi Hi-Cross, prototipul care pregăteşte un nou crossover, felie pe care Nissan a devenit specialist în ultimii ani.

Standul va fi animat şi de modelele actuale ale gamei, dar şi de extensiile sportive ale brandului japonez. Nissan GT-R facelift şi micul, dar nebunul Juke R vor fi de asemenea la Geneva.

Comentarii (2)

  • love japan
    hmmmm ce de surprize ne pregateste Nissan ! intra in forta vad...
    17 1
  • bogdanxb3
    Standul skoda?
    Treceti va rog si pe la standul skoda sa vedeti daca este pe acolo noul skoda rapid :D(acoperit)
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru