Jaguar XF Sportbrake - primele imagini neoficiale

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 27.02.2012
Versiunea Sportbrake a lui Jaguar XF este gata de debut. Primele imagini ale modelului au fost publicate pe internet înainte de prezentarea oficială de la Salonul Auto de la Geneva.

Primele imagini ale lui Jaguar XF Sportbrake au fost publicate pe internet în urma scanării unei broşuri. Modelul are o formă elegantă şi prezintă un montant C inspirat din forma celui prezent pe Jaguar XJ. La nivelul blocurilor optice spate, Jaguar XF Sportbrake preia elementele optice de la versiunea berlină, iar partea frontală a modelului pare să fie identică pentru ambele versiuni de caroserie ale modelului britanic de clasă medie.

Noul model de la Jaguar se luptă pe segmentul lui Audi A6 Avant şi BMW Seria 5 Touring. Având în vedere faptul că Jaguar a păstrat ampatamentul lui XF şi nu a extins partea posterioară a caroseriei, XF Sportbrake nu va avea un portbagaj mai spaţios decât cel al lui E-Klasse Estate, după cum estimează cei de la Autocar. Din broşura scanată de englezii de la Autocar, a fost publicată şi o imagine cu scaunele din spate pliate complet, iar portbagajul ascunde un spaţiu de depozitare suplimentar.

Versiunea Sportbrake a lui Jaguar XF va împrumuta gama de motorizări a berlinei englezeşti.

Printre motorizările oferite se numără un diesel de 2.2 litri şi 190 CP, un V8 supraalimentat de 510 CP, un diesel V6 de 3.0 litri şi 240 CP şi alte derivate ale acestor motoare. Ian Callum, şeful de design al Jaguar, a confirmat deja versiunea de performanţă a lui XF Sportbrake, care va fi echipată cu o unitate V8 de 510 CP.

Via | Autocar

Comentarii (3)

  • jaguar
    un jaguar e un jaguar nu masina de carat cumparaturi.
    11 4
  • Salut
    Foarte frumos, acum Audi A6Avant, Bmw seria 5 Touring si Mercedes Clasa E Estate vor avea un nou rival.

    O zi buna.
    14 1
  • La cat de bine arata Jaguar XF sedan, sincer sa fiu ma asteptam la mai mult.

    Oricum, astept imaginile oficiale inainte sa ma pronunt.
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru