Nissan Hi-Cross Concept anunţă fratele mai mare al lui Qashqai

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 27.02.2012
Nissan îşi ia în serios rolul de marcă specialistă în crossovere. După Juke, Qashqai şi Murano, conceptul Hi-Cross anunţă un al patrulea astfel de model în gama niponilor.

După succesul de piaţă pe care l-a avut cu gama de crossovere, Nissan va folosi Salonul Auto de la Geneva ca prilej pentru a prezenta în faţa jurnaliştilor conceptului unui al patrulea astfel de model. Denumit Nissan Hi-Cross, conceptul anunţă un al patrulea crossover care va completa gama Nissan, situându-se între Juke, Qashqai şi Murano.

Deşi nu există niciun fel de informaţii legate de noul concept în afara unui teaser video pe care japonezii l-au prezentat astăzi, crossover-ul nipon pare să aibă dimensiuni generoase, ceea ce ne duce cu gândul la un model care se va încadra în gamă deasupra lui Qashqai. Formele sale vor fi "prietenoase", rotunde, lăsând în urmă ideea unor modele grave, pătrăţoase, off-road, pe care Nissan a promovat-o până în urmă cu patru ani.

Nissan va publica mai mutle detalii despre noul său concept în apropierea startului Salonului Auto elveţian, iar Automarket va fi prezent la standul japonezilor pentru a vă prezenta primele informaţii şi primele imagini ale acestui nou concept.

via | Nissan

Comentarii (1)

  • f interesant
    De abia astept !
    10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru