Nissan Juke Nismo Concept, precursorul noii divizii sportive

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 06.03.2012
Pachetul de accesorii Nismo pentru Juke, prezentat inițial la Salonul Auto de la Tokyo, a venit la Geneva sub forma unui concept care prefigurează o nouă gamă de modele sport.

Japonezii de la Nissan au adus la Geneva conceptul Juke Nismo, un model care prefigurează viitoarea divizie de performanță a mărcii. Gama Nismo va include mai multe modele, iar acestea vor fi mai puternice și mai manevrabile decât echivalentele lor standard. Totodată, modelele Nismo vor avea un interior mai sportiv și vor fi vopsite în nuante speciale.

Juke Nismo Concept prefigurează un model de producție care va fi oferit pe piață în cel de-al treilea sfert al anului curent. Clienții vor putea alege între două șasiuri speciale, unul cu tracțiune față și altul cu tracțiune integrală. Ambele șasiuri se mândresc cu o suspensie revizuită. Pentru moment, japonezii nu au publicat specificațiile tehnice ale acestui model.

Sportivitatea va fi asigurată de un motor supraalimentat pe benzină, iar toate elementele modelului vor reflecta spiritul diviziei Nismo. Conceptul Juke Nismo a fost prezentat inițial la Salonul Auto de la Tokyo, în decembrie 2011, dar destinația acestui model nu a fost confirmată oficial până acum.

Via | Nissan

Comentarii (3)

  • zarnesteanu
    Daca Autoshow-ul de la Geneva a relevat ceva,
    printre multe alte lucruri, a aratat prin contrast, cat de oribila poate fi masina asta.
    1 14
  • Nissan Juke e un succes de piata. Nu mai conteaza nimic din ce spun altii.
    13 5
  • Sper ca divizia sportiva sa vina cat mai repede. Ar pune la respect pe multi. Nissan Juke 1.6 dig-t chiar e o masinuta de life-style pe care mi-as dori s-o cumpar.
    11 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru