Salonul Auto de la Geneva 2015

Skoda Fabia, Rapid, Octavia şi Yeti primesc versiunea specială Edition

Publicat Luni, 23.02.2015
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Skoda Fabia, Rapid, Octavia şi Yeti primesc versiunea specială Edition - Poza 1
Skoda Fabia, Rapid, Octavia şi Yeti primesc versiunea specială Edition - Poza 2
Skoda Fabia, Rapid, Octavia şi Yeti primesc versiunea specială Edition - Poza 3
Skoda va lansa versiunea specială Edition pentru modelele Fabia, Rapid, Octavia şi Yeti în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Cehii sărbătoresc astfel 120 de ani de la înfiinţare.

Skoda are un dublu motiv de sărbătoare anul acesta. Constructorul ceh sărbătoreşte 120 de ani de la înfiinţare şi 110 ani de când primul automobil Laurin & Klement ieşea de pe poarta uzinei din Mlada Boleslav.

Cu această ocazie, constructorul ceh va lansa o versiune specială pentru Fabia, Octavia, Rapid şi Yeti. Versiunea se numeşte Edition şi adaugă o serie de elemente de personalizare.

La nivel exterior, toate cele patru modele Skoda primesc carcase ale oglinzilor vopsite în culoarea caroseriei, jante din aliaj vopsite în două nuanţe, proiectoare integrate în spoilerul frontal şi geamuri posterioare fumurii. De asemenea, pentru un look distinct apar şi faruri pe fundal negru.

La interior, versiunea Edition aduce volan cu trei spiţe îmbrăcat în piele. Levierul frânei de mână şi al schimbătorului de viteze primesc acelaşi tratament. Nu lipsesc nici inserţiile din aluminiu şi nici covoraşele din textil şi cusăturile gri contrastante.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru