Nissan TownPod, un concept misterios aşteptat la Paris

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 09.09.2010
Nissan a publicat astăzi primul teaser al conceptului TownPod, un vehicul misterios, cu propulsie electrică, destinat unei noi generaţii de public.

Nissan se pregăteşte să dezvăluie în cadrul Salonului Auto de la Paris un concept în premieră mondială. Intenţiile sunt trădate de un prim teaser al prototipului, care afişează designul futurist al blocului optic faţă.

Potrivit comunicatului de presă emis de constructorul japonez, conceptul este 100% electric. Botezat TownPod, vehiculul va anticipa un viitor model de serie, complet diferit de ceea ce oferă Nissan în prezent în gamă. Oficialii susţin că conceptul va "combina un design atrăgător cu un interior spaţios şi bine gândit."

În acelaşi comunicat de presă, destul de zgârcit în informaţii, se arată că TownPod este destinat unei noi generaţii de clienţi, ceea ce face din creaţia japoneză "un concept care este mai mult decât o simplă maşină".

via | leblogauto

Comentarii (1)

  • Atentie
    e Townpod
    e Townpod
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru