10 ani de M-Klasse celebrati cu "Edition 10"

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 12.07.2007
Mercedes va celebra 10 ani de la lansarea SUV-ului M-Klasse cu o editie speciala, disponibila din aceasta toamna.

Pentru a marca implinirea a 10 ani de la lansarea primului model M-Klasse, Mercedes a pregatit o editie speciala a SUV-ului de succes.

Botezat "Edition 10" versiunea aniversara vine cu elemente noi de exterior printre care: jante de 20 de inch, blocuri optice fata cu aspect sportiv si contur negru si faruri bi-xenon. La interior clientii vor fi tratati cu doua tipuri de piele, instrumente de bord cu aspect sportiv si pedale din otel. M-Klasse Edition 10 va fi disponibila incepand cu toamna acestui an.

Mercedes a ales sa aniverseze 10 ani de M-Klasse pentru ca acesta a fost primul vehciul de pasageri pe care Mercedes l-a produs in afara Germaniei. In 1997, pe poarta fabricii Tuscaloosa din Alabama, Statele Unite, iesea primul SUV al constructorului german.

Comentarii (8)

  • scipio
    frumos....nemtii astia...
    0 0
  • foarte frumos.....da unde este schimbatoru de viteze?sau are doar pe volan?
    0 0
  • E ceva
    Pentru un automobil german e kiar dragut.
    0 0
  • :)
    camion pentru fotbalisti si amenintare la adresa stabilitatii climatice
    0 0
  • laurro
    !!
    mercedes-ul ramane o masina dorita de tata lumea, chiar daca unii nu vor sa recunoasca. asta e ! din pacate nu toti avem posibilitatea sa avem asa ceva deocamdata. pt. "ecologistul" de mai sus: trebuie sa stii ca dacia ta veche polueaza mult mai mult decat SUV-ul asta! daca am scapa de toate daciile vechi, de aro si tv-uri, de roman-urile si saviem-urile noastre antice, aerul ar fi mai curat si s-ar circula mult mai bine pe sosele.
    0 0
  • Ciprianx
    .....
    nu are schimbator pt ca are cutie automata......
    0 0
  • SUV
    .. ce sa mai vb. despre mercedes... e masina perfecta,din toate punctele..
    0 0
  • AndriSLR
    O poveste de succes!
    M Klasse de la Mercedes a creat o noua clasa in randul masinilor de teren,sa nu uitam faptul ca datorita lui au aparut drept concurenta:Bmw x5,Vw Touareg,Porsche Cayenne,Audi Q5 etc.
    Modelele vechi de 10 ani impresioneaza si astazi,este pur si simplu cel mai bun SUV la ora actuala,ma refer la modelul nou!!!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru