10 reclame tipic americane pentru un model tipic american: Dodge Durango

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 08.08.2011
Dodge şi-a silit echipa de marketing să găsească nu mai puţin de 10 reclame pentru promovarea noului Durango. primele clipuri atacă direct şi fără menajamente rivalul Ford Explorer.

Comentarii (8)

  • Opinie
    Interesant! Cum se va numi in Europa? Lancia? Fiat? Il asteptam...
    6 0
  • :|
    Mda...incepe sa miroasa a Audi. Au fost cumparati de Audi? Sau le-au furat departamentul de marketing?
    3 5
  • @Dpp
    Mirosea a audi daca furau coloana sonora de la alta reclama, sau minteau cu puterea, vanzarile, etc.
    7 3
  • @ztele
    "Suntem mai buni decat X,Y,Z,Dublu Sh Prim" ...nu-ti suna oarecum cunoscut?...pe langa toata pleiada de "audisme" enumerata de tine :)
    3 4
  • BaditzaEx
    americanii
    raman tari in a face reclame originale ,interesante si cu anumite mesaje , comparatia cu audi mi se pare aiurea Dodge n-a preluat coloana sonora ...! ;-) si e de ajuns . Eu sper sa se numeasca Lancia in Europa ca sa aibe parte de niste finisaje si motoare superioare ( + ca Fiat e prea mic ca brand pt a putea imbraca un asemenea monstru ).
    Singurul minus , imi par stopurile care seamana f mult cu cele de la X5
    5 0
  • @Dpp
    Iti dau dreptate:)

    @BaditzaEx: ne refeream la altceva, in speta la furatul coloanei sonore al Chrysler de catre audi, la reclamele "imported from Detroit".

    Ar fi frumos sa-l primim si in Europa, e o masina foarte masculina. La fel si Ford Edge. Noi, in schimb, primim petarda aia de Kuga.
    1 2
  • BaditzaEx
    @ztele
    la aceeasi ma refeream si eu,aceea coloana sonora care < impumuta > melodia lui Eminem care era prezenta pe spotul Imported fromDetroit in care prezenta noul 300,de aceea spuneam ca aiurea comparatie ,ca celputin la reclame americanii nu < imprumuta >,iar prin aceea reclama Audi si-a coborat standardul ,fiind o marca premium si mai ales una germana putea folosi o coloana sonora la acel A6 fff bine un Beethoven, si chiar,de ce nu ,un Rammstein :D
    1 0
  • impresie
    Vad ca americanii inca nu au descoperit stergatoarele "aero"!
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru