Comentarii (36)

  • Mircea
    hmmm
    Sunt curios sa le vad si pe celelalte 3999 sa vad daca e chiar mai smecher asta ca ele ca nu prea sunt convins.
    0 0
  • mda
    Cand om vedea masini d-astea ruland pe strazi, inseamna ca va fi anul 2100 si salariul minim pe economie va fi 30.000$
    0 0
  • da
    Mircea , aici e vorba de altceva. Smekeria nu e compatibila cu asta !Omul asta are TALENT , ceea ce tu n-o sa ai niciodata !Cu asta te nasti . Ca si cu bunul simt..........
    Iar pt.ggg......Ctnd salariul va fi 30.000$ , 1000$va fi un bilet de metrou.............
    Probabil ca va vine greu sa credeti ca un concetatean al vostru a facut ceva.Mai sunt si altii , sa stiti ! Pentru voi , insa , va fi foarte greu.............
    0 0
  • arta asta e greu de inteles pt unii
    designul auto e o arta la fel ca fotografia, pictura, sculptura, nu stiu altii ce cred dar parerea mea e ca arta asta e la fel ca si cu temele abstracte din orice alta arta, mai oameni la o asemenea masina nu poti sa ai nici siguranta nici performanta, nici confort nici nimic, e doar o arta nu va asteptati romanilor sa vedeti asa ceva pe strazi si daca ati vedea nu ar arata la fel, in mare parte ar pastra proportiile dar nu ar fi aceeasi masina ca in imaginile de mai sus. Cine se pricepe la masini si-ar da seama ca masina asta nu are o structura de rezistenta bine pusa la punct si la testele NCAP ar lua mai putine stelutze decat un lastun :), ar fi foarte greu de condus mai ales pt cei impatimiti de curse uitati-va un pic la volan, imi spuneti si mie cum faceti drifturi cu masina asta????? ROMANILOR e doar arta luati-o ca atare si nu va mai plageti atata, arta e doar pt cei care au ochi sa o vada. Sustin cu convingere ceea ce a scris alex mai sus. ciao :*
    0 0
  • Pasi inainte
    E un lucru bun: romanul nostru isi face un nume in design, iar Peugeot isi poate imbunatati designul modelelor de serie imprumutand pe masinile sale linii desenate de Mihai Panaitescu pentru acest prototip.
    0 0
  • Victor
    Aceasta lehamite
    In loc sa ne simtim mandri ca dintr-o tara imbecila s-a putut ridica un talent adevarat, ne e mai la indemana sa aruncam cu noroi. Mi-e scarba!
    0 0
  • pare ok
    dar cu noi saracii cum ramane ~ daciotii~????? cu ce o cumparam ? :))
    0 0
  • Andrei
    Superb
    Desi e un pic cam futuristica pt mine(subiectivismul asta) arata incredibil de bine...cred ca va da nishte linii interesante la masinile Peugeot de acum inainte D-l Panaitescu. GOOD JOB!
    0 0
  • Bastet
    :)
    Poate nu va ramane un prototip.. Poate va fi o reducere de pret.. asa ca suntem si noi ROMANI. Poate nu se va ocupa de rezistenta/siguranta tot designerul. Poate totul va fi OK.. :)
    0 0
  • daniel-mircea
    concept
    Felicitari pentru premiul obtinut. In ceea ce priveste detaliile legate de siguranta, conducere etc., sa nu uitam ca este vorba de un concept. Adica sa nu ne asteptam sa iasa mâine pe strada si sa ne punem problema pretului. Nu este tocmai pe gustul meu dar denumirea si design-ul se potrivesc, iar cei care l-au premiat se pricep mai bine.
    0 0
  • robert
    frumos
    daca va confirma si peste 10 ani se va vorbi la fel despre el, va fi intr-adevar o realizare, inceputul este mai mult decat promitator...
    0 0
  • moarte cocalarilor
    mda......si pare ok. va meritati saracia
    0 0
  • Bravo Mihai Panaitescu
    Felicitari pentru munca depusa. Valorile ne parasesc si Romania nu se mai schimba odata...
    Mediul toxic comunist goneste din tara pe cei harnici, buni si valorosi. Pacat domnilor care conduceti Romania !
    0 0
  • julian
    Felicitari
    Superb, felicitari ! ! !
    Asta dovedeste nu numai ca se poate, dar ca noi suntem cei care tebuie sa ne schimbam daca vrem sa avem succes.
    Pentru primul post, Mircea... esti un romin tipic, motivul pentru care Mihai a plecat din tara, pentru care eu am plecat si pentru care inca multi oameni destepti isi vor gasi de munca acolo unde stiu ca sunt apreciati.
    0 0
  • !!!
    Flux este un concept si nu va fi produs niciodata in serie (desi ar fi minunat sa vedem cateva modele pe strazi) , asta pentru cei care nu inteleg notiunea de concept. Este facut ca un studiu de deign , liniile lui regasindu-se in viitor pe modelele de serie . Ar cam trebui sa foloseasca cei de la Peugeot designul acestei masini pentru ca mai nou au cam luat-o p ulei cu 407 si 308 !!

    Bravo pentru Mihai , se vede atat talentul cat si cunostiintele care le-a dobandit studiind dincolo !!!
    E cam tarziu acum pentru presa sa ii ia un interviu atat timp cat a fost l anoi in tara nu il baga nimeni in seama !!! sa ne fie rusine !!!

    BRAVO MIHAI !!!

    O zi buna !
    0 0
  • Visul unui copil devenit realitate..
    ... cu mult talent si si mai multa munca. Cat despre faptul ca Mihai a studiat in strainatate, asta nu inseamna ca nu mai e roman. La institutul european de design din Milano, unul din cele mai prestigioase din lume, studiaza si americani si japonezi si francezi si chinezi, asta inseamna ca sunt toti italieni, sau nu mai sunt americani, japonezi, francezi sau chinezi?
    Si sa nu uitam ca in finala (5 proiecte din 4000 ) a mai fost un roman, Cristian Sano. Cinste lor.
    0 0
  • BRAVO!
    Felicitari Mihai Panaitescu. Esti genul de om care ne face sa ne simtim mandri ca suntem romani.

    Sper ca acele companii din Romania care chiar fac CSR sa sprijine multe initiative din astea care produc lucruri concrete. Avem nevoie de macar cate 10 astfel de oameni in fiecare domeniu ca sa ajungem la nivelul UE.

    In sfarsit un pas inainte dupa 1000 inapoi! abia acum si firav incepe integrarea in fiecare domeniu. Astept sa vedem si alte idei, proiecte, produse cu care sa fim competitivi in Europa.
    0 0
  • la cat sunt unii de ......
    daca ar fi produsa in serie probabil baietzashii de bani-gata ar lua-o imediat si ar merge asa ushor pe strada cu super hituri gen "CINE-I MARE BAROSAN" ETC.....design-u e super! felicitari!
    0 0
  • Andrei
    Concept excelent!
    Felicitari! Un concept excelent... Bravo Mihai!
    0 0
  • Bravo
    Felicitari Mihai!
    0 0
  • Mihai Panaitescu
    Multumesc
    Va multumesc tuturor care ati scris aici si sper ca intr-o zi sa existe mai multi romani care sa aiba aceasta inspiratie si sa duca Romania in top . Imi pare rau pentru celalalt roman din finala care nu a castigat , dar nici nu a pierdut . Bravo , Cristian Sano , mi-a placut proiectul lui dar Peugeot a decis ca al meu e mai bun . Tara trebuie sa incerce sa descopere si ea astfel de artisti si sa ii foloseasca la noi designuri de masini romanesti .
    0 0
  • Multumim Mihai Panaitescu
    Echipa Automarket vrea sa-ti multumeasca Mihai si sa se declare mandra ca un roman a reusit sa atinga aceasta performanta. Felicitarile noastre si ne vedem la Frankfurt.
    0 0
  • carcotasul de serviciu
    Felicitari, Mihai!
    Masinuta ta este absolut superba. Pacat ca nu te-au intrebat si cei din echipa Logan daca ai vreo idee, poate ar fi iesit ceva frumos. Oricum, de-abia astept sa copieze chinezii masinuta asta si sa o scoata la vreo sapte mii de coco...
    0 0
  • laurro
    No. 1
    Felicitari Mihai !! Tine-o tot asa. Nu te uita la noroiul pe care-l arunca in noi prostii si tiganii. Mergi pe drumul tau si totul va fi O.K.!! Iti multumim pt. faptul ca ne-ai adus o raza de speranta, si ai aratat lumii fata adevarata a romanilor. Felicitari si lui Criti Sano pentru aceleasi merite !! Va doresc sa fiti mereu in fruntea topurilor ! Bravo baieti!!!
    0 0
  • and i say romania is my country..
    Cu asemenea exemple chiar ma mandresc ca sunt roman,un strop de fericire peste imaginea murdara vazuta de occidentali. Felicitarile mele pentru Mihai Panaitescu!
    Imi ramane totusi un gust amar cand ma gandesc la faptul ca mai avem atatea talente in romania, nedescoperite... si totodata prea putin interes in descoperirea si investirea in ele...poate generatiile ce vor urma vor eradica toti comunistii ce colcaie la putere..
    Inca odata toate cele bune si mult succes in continuare !
    0 0
  • Mircea
    fraieri
    Ce dracu vedeti frumos?Doar ca e ala roman?Sunteti nebuni!
    0 0
  • BRAVO!!!!
    BRAVO Mihaitza Panaitescu, felicitari si trebuie sa fim mandrii de AL NOSTRU!!!!Nu avem doar tigani,hoti, pesti si curve, avem si oameni ca Mihai.
    Felicitari again!!!!
    0 0
  • uniku007
    superb
    absolut superb

    nu cred ca o sa conduc asa ceva, dar sper sa il vad in productia de serie...

    si foarte important: astept mai multe proiecte puse in practica...

    iata ca se poate

    FELICITARI !
    0 0
  • Pentru Herr Mircea !
    Ai incercat efectul unei halbe de bere din cristal pur, la un bratz viteza perpendicular asupra zonei libere, tulburi si unice de gandire pe care o ai ,banuiesc, in zona capului???(dar nu sunt absolut sigur)
    Cat despre Mihai: ai reusit mai baiete o imbinare superba a unor linii specifice unui Roadster original, sau cum crezi tu ca il poti si vrei sa-l definesti. Chiar este original si placut ca si concept. Toti ar trebui sa visam si sa concepem ...frumosul, in toate formele lui, insa mai ales aici, ca sa fim si noi mai partinitori :))
    0 0
  • Mircea
    Clar!!
    Daca toti ziceti ca masinuta asta e misto astunci e clar:eu am gusturi proaste!Multumiti carcotasilor?
    0 0
  • LexMark
    Rup Asfaltu'
    Felicitari! Foarte reusita masinutza asta!
    0 0
  • Postul de mai sus nu este al meu.

    Va multumesc pentru toate laudele dvs. shi pt. critici mai ales:)

    Rusine celui care a postat in numele meu mai sus.

    mihai p.
    0 0
  • Pentru Herr Mircea
    Nu mai baiete, nu asta, replica mea a fost cam dura, dar, posteaza si tu un proiect de design deosebit, unic, apreciabil oriunde de profesionisti si dupa aia te rog fa praf orice individ care se exprima in lipsa de cunostintza. Chiar te rog !Daca nu, compara ce a facut baiatul asta cu tot ce s-a creat ca si concepte pana acum si daca gasesti similitudini da-ne link-urile, sa invatam si noi. OK ???
    0 0
  • Mircea
    Nu intelegeti ideea!
    Nu am zis ca omu asta nu e destept si creativ!Am zis doar ca e f urata masina ca design!Ce nu intelegeti?Am voie sa imi spun parerea chiar daca e buna chiar daca e rea!
    0 0
  • Concepte/pareri
    Felicitarile mele pt creatia ta! O bila neagra pentru cei care critica parerile contra!...parca ziceati ceva de comunisti, se simte un iz si pe aici, sau mi se pare doar mie?ziceti de diferite rase care exista pe la noi ...oare suntem rasisti? daca da atunci de ce nu facem noi ceva?
    Imaginea Romaniei ?!? am participat toti la ea.....
    0 0
  • nu m-ar mira ca peste ceva timp sa vedem cateva elemente de la flux si pe masinile de serie de la peugeot. oricum, masina arata super misto (nu prea ma omor dupa masinile sport) si sper sa nu ramana toata viata doar o "tanara speranta" in domeniu. la cat mai multe reusite.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru