11 zile pana la lansarea noului Audi A4

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 17.08.2007
Audi a anuntat ca pe 28 august fanii modelului A4 se vor putea bucura de primul teaser oficial al noii generatii.

Constructorii din toata lumea pregatesc terenul pentru debutul modelelor lor la Salonul Auto de la Frankfurt. Cu mai putin de o luna inaintea deschiderii portilor salonului german si Audi anunta o noua premiera.

Dupa indelungi speculatii si ipoteze de design, constructorul din Ingolstadt a hotarat sa nu mai prelungeasca asteptarea fanilor modelului A4. Site-ul oficial Audi din Olanda, a prezentat un banner prin care anunta ca noul A4 isi va face debutul oficial in data de 28 august.

Dupa cum va anuntam si acum trei luni, noul A4 va imprumuta partea mecanica de la proaspat lansatul coupe A5, urmand sa fie construit pe inovativa platforma longitudinala modulara (MLP) brevetata de Audi.

Fanii modelelor Audi vor putea admira noile forme de design interior si exterior abia la Salonul Auto de la Frankfurt, site-ul olandez promitand doar un teaser al sedan-ului care se va lupta cu BMW Seria 3 si Mercedes C-Klasse.

Comentarii (50)

  • ..
    daca o tin tot asa o sa ajungem sa avem un nou model A4 in fiecare an
    0 0
  • virgil
    ce prostie...
    ultima modificare este in 2004 cand a aparut actualul A4, de fapt doar un face-lift al modelului A4 care are ceva ani de cand a aparut...
    0 0
  • Sunt curios...
    ...daca se va ridica la inaltimea standardului de design impus de noul Mercedes C. Probabil ca nu.
    0 0
  • URAGANU
    porcarie
    Ce porcarie ! Au vazut ca au facut rahatul praf cu A4 de cand l-au lansat si ca doar A6 si A8 au avut succes si acum IAR il schimba. Puteau sa se tina de modelul din 2002 cel putin 7 ani si ar fi avut un succes enorm, cum a fost cu Passatul sau cu modelul de A4 lansat in '96. Asta face diferenta intre Audi si BMW sau Mercedes.
    0 0
  • PT. URAGANU
    ....A EXISTAT VREO DATA TERMEN DE COMPARATIE INTRE AUDI SI BMW SAU MERCEDES....?
    0 0
  • asfalttango
    nu fiti rautaciosi
    A4 nu este o masina rea(pret/calitate/aspect/dotari)
    0 0
  • KhaosQ
    Lol
    Vand foaie A4 sau schimb cu audi acelasi model.
    0 0
  • nu stiti ce vorbiti... am trait sa o vad si pe asta: oameni sa critice audi. lol
    0 0
  • CRITICA
    ADY.POATE STI TU CE VORBESTI,DAR ATITA TIMP CIT VAD ZI DE ZI CEREREA DE PIESE PT. ACEASTA MASINA (AUDI A4 SI ATIT DE LA AUDI),NORMAL CA-M S-O CRITIC.EXEMPLU:DEBITMETRU DE AER,BRATELE PE FATA(OPT LA NUMAR),SI MAI SUNT CITEVA DAR SI ASTEA SUNT DE AJUNS REFERITOR LA COSTURI.
    0 0
  • cressty
    :)))
    auzi la ala mah: cica vedem audi a4 model nou in fiecare an :))) inseamana ca are ochii cu infrarosu:))))))))))
    0 0
  • Audi A4
    daca tot criticati acest model,macar aveti idee despre ce inseamna Audi A4!?aveti masina?
    0 0
  • AUDI A4 de john
    ......NU.
    0 0
  • piesele de la suspensie pt A4 se potrivesc si la Passat si Superb, asa ca nu vad de ce faci atat caz , astea sint drumurile noastre ,in plus pe noul Passat sa renuntat la aceasta suspensie ,iar referitor la debitmetre de aer , eu ma "lupt' cu clientii sa le schimbe filtrul de aer la schimbul de ulei care si asa vor sa-l faca cit mai rar , avind in vedere ce praf e la noi in tara .In rest o masina ok dpdv al meu , pacat ca sa ajuns sa se schimbe modelele asa repede .
    0 0
  • IO
    DE CE"PACAT CASA AJUNS SA SE SCHIMBE MODELELE ASA DE REPEDE" ?.PE DE ALTA PARTE SA RAMINA LA FEL CALITATEA ACESTEI MASINI SI NU NUMAI ACESTEIA,NOUA,CEI CE VINDEM PIESE,NE PLACE.
    0 0
  • AUDI
    Pentru toti care nu au stiut decat sa critice sa isi mai tina gura ca nu sunt ei in stare sa comenteze un brand ca AUDI , sper sa va multumiti cu Loganul vostru , apropo Uraganu :))) mai saprt apropo :))) Uraganu ... daca il tinea pe cel vechi inca 7 ani erau criticati de toti fanii AUDI si se ducea pe rapa AUDI ... Un model nou in fiecare an f.bine sa o tina tot asa chiar daca ar fi numai un face-lift ...
    0 0
  • no comment
    nu era cazu pt un nou A4
    0 0
  • Robert
    posesor Audi A4
    Am un audi A4 modelul 2006 achizitionat de nou.Nu l-as schimba niciodata cu un BMW sau Mercedes.Si nu este decat un 2.0 diesel!!Tinuta de drum si raport de putere/franare extraordinar si asta pe autostrada in Germania.Conduci 12 ore non - stop fara probleme!
    0 0
  • punjaby
    hai sa fim serioshi
    mei ajtia de va pricepetzi aja bine la mashini inkt sa le critiktzi....... ce mashina konducetzi??.... ktzi bani avetzi in buzunar?.....hai k va raspun io in loku vostru: 1.batrana dacia ....... 2.nici makr de-o kifla ....... vulpea knd nu ajunge la struguri zice k sunt acri ..... shi in kz k nu atzi aflat BMW kre tot il laudatzi se duce de rapa ;) ......
    0 0
  • fraieri
    decat jafurile astea de audi mai bine imi iau lexus si mai cititi si voi inainte sa vb
    0 0
  • cressty
    de c zici jafuri?? pt cris
    de ce zici jafuri bah cris??:)) adevarul e ca mi-ar place un jaf de ala:P:P:P
    0 0
  • andrei
    nu-ti merge tasta "c" ?
    punjaby, unde ai invatat sa scrii, la Scoala de Messenger si mIRC? De ce e asa de greu de scris cu "c" in loc de "k" sau "ca" in loc de "k". Sunt curios cum te descurci la scoala.
    0 0
  • Daca laudati atata masinile nemtesti inseamna ca nu stiti ce inseamna o masina buna (Toyota, Honda, Nissan)
    In caz ca nu stiati topul celor mai fiabile masini este ocupat in primele zece locuri de masinile japoneze audi & co fiind undeva dupa locul 20 de wolsvagen nu mai vorbesc (locul 32)
    Asa ca ganditiva de doua ori cand alegeti o masina!!!
    0 0
  • gaijin
    parere
    toate firmele de masini i-si lasa loc de "mai bine", asa ca nu o mai dati de gard. Si mai conteaza in ce tari sint facute respectivele masini. Nu poti compara o masina facuta pentru est cu una facuta in si pentru Germania. La revedere!, drum bun!
    0 0
  • pt URAGANU
    Daca A4 e porcarie, poate ne spui tu ce masina ai. Esti total dezinformat, primul A4 a fost lansat in 1995. Am 2 A4, unul din 1995 1.8 benzina si unul din 2002, diesel, 131CP; Te invit la un test cu ambele si cu BMW modele similare, macar sa ai idee cand vorbesti despre ceva ce probabil vezi in parcarea vecinilor
    Pentru BBB: corect, japonezele sunt cele mai fiabile dar reteaua de service lasa grav de dorit in Ro, cel putin momentan. Cred ca exagerezi cu pozitionarea concernului VAG in topul fiabilitatii
    0 0
  • pareri repetate
    Nu vreau sa critic audi, dar critic conceptia v ag de a folosi piese de ww si skoda in masina ca audi, ori esti premium ca mercedes si bmw folosind piese proprii si autentice ori nu mai zici ca esti premium si lasi preturile in jos; nu sa minti clientii ca dai minim 30000euro pt masina acre imparte solutii tehnice cu masini de 2 ori mai ieftine
    0 0
  • Audi A4!
    Unii chiar au probleme si scriu in necunostinta de cauza. Audi nu schimba modelele de la an la an si in nici un caz nu s-a intamplat asta cu modelul A4. Actualul model A4 a fost lansat undeva in 2000 si ceea ce considera unii o alta masina este doar un facelift, modificare care a avut loc in 2005. Asadar, lansarea noului Audi A4 se face la 7 ani de la lansarea modelului anterior si nicidecum o data pe an.

    @Alex, politica VAG este in dese randuri criticata, insa lucrurile nu sunt asa cum le prezinti tu pt ca daca ar fi asa profitul Audi ar depasi de "n" ori pe cel al Mercedes si BMW pt ca ar vinde masini cu preturi similare dar cu costuri reale de 3 ori mai mici. Audi foloseste materiale de constructie de mai buna calitate si implicit mai scumpe decat o masina VW, care pama la urma nu este un constructor low end (Despre VW este vorba).
    0 0
  • hmm
    ce tare..pacat ca nu imi permit. poate peste 10 ani o sa imi iau shi eu modelu asta :-j
    0 0
  • bavariarent.ro
    mda
    cei de la audi sunt intr-adevar o legenda.urmariti istoria companiei...eu zic ca o sa fie un succes
    0 0
  • super masina
    Da...chiar asa aveti masina?...si mai ales un audi? E cea mai tare masina si este la egalitate cu BMW sau Mercedes. Abia astept sa vad noul model A4
    0 0
  • moment dificil...
    pentru Audi pentru ca in segment 3-ul tocmai a depasit faza problemelor copilariei pe care le are orcie model la lansare si acum chiar e bun de cumparat, Mercedes-ul are o imagine pozitionata mai aproape de clientul mai tanar si au lansat de curand.

    Sper pentru ei doritorii marcii sa pastreze calitatea interioarelor (cea mai bun din clasa, desi design-ul e usor discutabil)dar mai ales sa rezolve problema motoarelor TDI pompa injector care sunt mizerabile (2 turbine duse la 1,9 TDI in 90000 km in care masina a fost tratata dupa carte, iar a 3-a schimbata in garantie)si sa treaca odata la common-rail pe scara larga (speram sa le iasa macar astea bune)
    0 0
  • Maxxone
    TDI
    Pai daca abia in 2004 au inceput si ei sa faca common-rail ... Oricum am o parere foarte proasta despre Audi in general si ma refer aici la A4 si A6 masini care le-am testat cu intentia de a le cumpara in cele din urma am optat pt un Bmw E60 :)
    0 0
  • A 4
    Da,de obicei vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acrisori...eu am un A4 din 2002 diesel,asa masina mai rar,o am de un an si doar filtre,ulei si motorina,in rest multe satisfactii,la tinuta,la condus,la eleganta...
    0 0
  • Istorie
    pt. maxxone
    Audi are o experienta foarte buna in ceea ce priveste TDI, iar common-rail foloseste din 2001.

    Primele motoare turbo diesel cu injectie Audi le-a facut, iar primele curse de viteza tot Audi le-a castigat cu un diesel.
    0 0
  • vasile
    MASINI
    Ca si masina de teren nu mi-as lua nici o data o masina nemteasca , japonezi sant cei mai meseriasi dar ca masina de toata ziua cred ca nemti sant NO 1 deci tind sa cred A4 este mult mai reusita decat un avensis sau corola
    0 0
  • Lascu George
    Audi nr. 1 in lume
    Audi A4 este maximum de calitate, finisari ale interiorului, design si dinamism oferite de un sedan din aceasta clasa. Clar!! cei care critica Audi....fratilor, probabil ca ori lucrati pe la BMW sau Mercedes si va este f teama de Audi( aveti si de ce) ori sunteti niste papagali ce merg zilnic cu autobuzul!! Ca sa critici marca Audi inseamna nu ai nici cea mai mica legatura cu lumea auto!! Pt voi necunoscatorilor....va spun ca Audi este marca auto cea mai echilibrata din toate p. de vedere din intreaga lume!! Rusine sa va fie...pai daca ati ajuns sa criticati aceasta marca...!!!!
    0 0
  • Danielson
    Asa este
    Da, corect! Eu am avut BMW seria 3 modelul nou si a trebuit sa-l dau dupa un an 1/2: suspensia prea dura si cauciucurile run-flat supertari, faceau rulajul pe gropile made in romania un supliciu; la 30.000km deja trancanea ca o caruta; apoi probleme cu pornirea la rece, dimineata, chiar si vara motorul se oprea si trebuia sa-i mai dau o cheie (ca la dacie). Noul C klasse mi se pare mai batranesc chiar si decat E klasse (are niste oglinzi ridicol de mari si oricat s-au straduit sa-l faca mai tineresc, sorry, n-au reusit). Asa ca dintre toate 3, A4 ramane singura alternativa. Toyota si Honda sunt bune, evident, dar nu vor avea niciodata sarmul unui BMW/Audi. Singurul model pe care l-as cumpara este Toyota Camry, dar din nou sorry, nu se importa in Europa.
    0 0
  • FloRio
    audi a4
    vad aici niste gloabe care critica noul audi a4 da care habar nu au despre ce vorbesc..nici nu am ce sa va explic,mai bine o lasati balta ...cu rondiurile voastre de bmw si mercedes
    0 0
  • audi a4
    bai baieti, a4 este unul dintre cele mai vandute modele din clasa sa. bmw, mai ales negru, si mercedes din aceeasi clasa, au toti aiuritii, baietii cu sepci si tatuaje, pantaloni in vine si lanturi cat mana de groase. asta este imaginea bmw si mercedes in romania!!!iar interiorul la a4 bate mult orice model chair si actual bmw !!!!!
    0 0
  • andrei
    audi
    eu zic ca audi este foarte reusit am si eu un audi si un mercedes normal nu se compara audi cu mercedes dar si audi este elegant si are foarte multe dotari dar mercedes ii unu restul sunt masini masinile sunt de doua feluri mercedes si restul
    0 0
  • andrei catinas
    audi
    sa vi le bateti de cap audiuri mercedesu ii baza
    0 0
  • andrei
    ma io zis ca si audi ii masina da cand iesi cu mertanu iesabanu cand esti cu mertanu softica dusmanu

    nu?
    0 0
  • doryan
    piese audi a4
    de unde pot sa iau si eu un debimetru la un aud.vi a4 benzina?cine ma poate ajuta rog sa ma contacteze pe tudorel_doryan@yahoo.com
    0 0
  • bogdan
    audi
    eu am avut audi a4 1.9 tdi quattro de nou cumparat in 2002 am mers cu el 170000km,nu am avut nici cea mai mica problema
    0 0
  • .....ramine o masina adevarata
    Multi si-au facut parerea despre Audi in functie de cine era la volan, ...in momentul cind le luau fata, ii lasau in urma, se bagau in depasire la limita...insa ramine o masina adevarata indiferent cine o conduce ..este stapinul 0000 inelelor
    0 0
  • Warrior
    tembeli
    Toti habarnistii isi dau cu parerea..cum un audi a4 sa fie praf?? voi chiar nu ganditi. are un raport calitate/pret/dotari foarte bun fata de alte masini, de asemenea este un sedan extrem de elegant.

    Dar ce sa stie niste sedmidocti, au auzit si ei de mercedes sau bmw si gata alea sunt cele mai tare masini...vai de capu vostru..macar de ati fi calcat si voi intr-o masina precum audi.

    La o masina conteaza mult mai multe lucruri, sincer sa am toti banii din lume, mai bine imi iau un aston martin sau un jaguar decat un mercedes.

    Dar la tarani ce sa le zici, ei stiu de mercedes da habar n-au ce inseamna un esp de ex
    0 0
  • saraci
    conduceti un A4 si vorbiti dupa ...vai de voi BRAVO AUDI
    0 0
  • eu vreau sa cumpar un audi a4/140cp/disel/2007 si in bord ii apare filtru de particule este o problema grava?se poate remedia la garantie?
    0 0
  • DENISA
    soferilor...pazea ca vin!!!!!
    Imi cumpar un a 4 MARFA si sunt foarte incantata de model !!!!! e una din cele mai frumoase desing-uri ....ma rog la clasele astea,e o limuzina perfecta de fitze cu care ii lasi cu gura cascata pe toti !!!!! uraaaaaaaaa ,S-O CONDUC SANATOASA ....NU???????????
    0 0
  • audi
    audiA4 este cea mai grozava masina;cei care o critica n-au condus-o sau n-au bani s-o cumpere
    0 0
  • nelutu
    hotarire
    ajutatima sa ma hotarasc odata ce masina sa imi iau secand din 2006 ww pasat sau audi a4
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru