125 € pentru o bucata de Lamborghini

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 27.04.2007
Pe e-bay s-a vandut o bucata dintr-un Lamborghini busit de ciclistul belgian Tom Boonen. Pretul final: 125 de euro.

In cazul in care v-ati intrebat care este cea mai interesanta licitatie de pe celebrul site e-bay, avem o nominalizare care are toata sansele sa ia marele premiu. Este vorba insa de o licitatie care deja s-a incheiat.

Vorbim de o bucata de fibra de carbon de 4 pe 4 centimetri "prelevata" din Lamborghini-ul Murcielago cu care ciclistul Tom Boonen (cunoscut multora dintre noi din verile calde ale Turului Frantei) a suferit un accident in 17 aprilie. Apropo de acest accident, Boonen a declarat ca si-a impachetat Lambo-ul din cauza faptului ca a vrut sa evite o pisica pe care a prins-o in raza de actiune cand aceasta trecea strada. In ultimele doua fotografii il puteti vedea pe belgian atat la "locul de munca", pe bicicleta, cat si in masina, inainte de producerea accidentului.

Povestea care a urmat este insa mai interesanta. Unul dintre cei prezenti la locul accidentului a ramas cu o amintire pe care a vrut sa o dea mai departe. Astfel, el a postat pe e-bay o oferta prin care vindea bucatica din masina lui Boonen la un pret de pornire de 50 de euro.

La final, fericitul castigator al licitatiei a dat 125 de euro.

Comentarii (5)

  • ...
    Ii dadeam mai mult, pacat ca RO nu poate licita ebay! :(
    0 0
  • Chucky
    Poti licita pe ebay
    Eu am cumparat ceva de pe ebay, dar e drept ca m-am inteles cu vanzatorul sa-i trimit banii prin posta, pentru ca nu puteam face cont la PayPal. Dar daca vrei neaparat, si asta se poate face. Asa ca, romanasi, poftiti de cumparati resturi de lambo de pe ebay...
    0 0
  • Constantin
    ramane la bicicleta ...
    Ce bine ca se poate totusi plimba in continuare cu bicicleta ... :)
    0 0
  • Masacru
    Am shi eu o bucata dintr-un monopost... cat datzi pe ea?

    Eu nu sunt foarte sigur k bucata aia venea chiar de la Lam-ul ala
    0 0
  • Mda!
    Cand n-ai ce face cu banii...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru