2.2 CRDi pe Hyundai Grandeur

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 23.08.2007
Cel mai luxos model al creenilor de la Hyundai a primit un motor diesel de 2200 cmc, 155 CP si 343 Nm.

Hyundai a anuntat ca Grandeur, "nava-amiral" a gamei constructorului coreean, va primi un motor diesel care sa vina in intampinarea clientilor europeni. Este vorba de un 2.2 CRDi (155 CP si 343 Nm) care va fi cuplat la o cutie automata cu cinci trepte. Performantele noului Grandeur 2.2 CRDi: 11.8 secunde pentru 0-100 km/h si un consum de 7.1 litri/100 km.

Nu este primul model pe care apare acest motor, actualul Santa Fe beneficiind deja de aportul acestei motorizari. Pretul de Germania al acestei versiuni este de 41.000 de euro. Cam piperat la prima vedere, insa logic avand in vedere faptul ca Grandeur 2.2 CRDi vine echipat full, incluzand aici un sistem de navigatie performant.

Comentarii (3)

  • varza de motor
    varza de motor, cu cel de 2 litri de 140cp de pe Passat cu DSG, faci suta in 9,5 si consum de 8L
    0 0
  • Adrian
    re: varza
    Dar ai citit ca este un motor cuplat la o cutie automata? Si apoi sa te uiti si la diferenta de gabarit, clasa (Hyundai este comparativ cu Phaeton ca si clasa) si in final sa vezi diferenta in greutate.
    0 0
  • AndreiRN
    Pretul
    Enorm pretul dar ..... in Europa taxarile sunt enorme. La bani astia iei un Lexus peste ocean.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru