227.372 de euro pentru un numar personalizat

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 12.07.2007
Un amator de accesorii auto a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a platit 227.372 euro pentru un numar de inmatriculare.

Cei care doresc sa-si individualizeaza masina apeleaza de multe ori la o casa de tuning. Mai exista insa o solutie: placutele de inmatriculare personalizate. Si se pare ca unii ar fi in stare sa plateasca oricat pentru un astfel de accesoriu.

Site-ul britanic eBayMotors.co.uk a inregistrat un nou record omologat si de Cartea Recordurilor Guinnes. Este vorba de vanzarea online, a celei mai scumpe placute de inmatriculare personalizate, pentru care un excentric a platit 227.372 de euro. Pretul poate fi considerat exorbitant avand in vedere ca pe placuta scria simplu si sec: "CEO 1".

Jody Ford, administratorul site-ului eBayMotors.co.uk, a declarat: "Aceasta licitatie demonstreaza ca unii oameni sunt capabili sa plateasca oricat pentru accesoriile auto. Cu toate acestea numerele de inmatriculare personalizate nu se adreseaza exclusiv celor bogati, pretul lor putand fi si de doar cativa euro. O asemnea placuta starneste invidia celorlati participanti la trafic si multumita diversitatii de modele suntem de parere ca vom putea satisfcae orice dorinta."

Comentarii (5)

  • CEO
    Chief Executive Owner parca insemna
    0 0
  • Prostia...
    Fratie, tre sa fii tare prost sa dai atatia bani pe o placuta de inmatriculare. Asta e foarte buna pentru cei care nu sunt in relatii prea bune cu detinatorul. Pot identifica foarte repede masina si pot sa ii aplice cateva bate in geam si in faruri.
    0 0
  • de fapt ....
    E acronimul de la Chief Executive Officer, sau boss-ul ala mare :))). Credeam ca numai in Romania vor unii sa arate mai mult decat sunt cu numere de genul, dar uite ca si la britanii e posibil. Nice.
    1 0
  • Marele Anonim
    Despre CEO
    Chief Executive Officer (CEO) sau şeful executiv este şeful cu gradul cel mai mare într-o companie, corporaţie sau agenţie, echivalent cu Director General Executiv [1].

    In Statele Unite ale Americii, CEO poate fi, de asemenea şi preşedintele administrativ sau preşedintele companiei în cazul micilor afaceri, însă aceste roluri sunt adesea divizate în organizaţii mai mari, pentru a preveni compania de dominanţa unei singure personalităţi şi pentru a preveni un conflict de interese îndreptat împotriva proprietarilor (acţionarilor).

    În Uniunea Europeană există condiţia ca şeful executiv şi preşedintele administrativ să fie funcţii separate. Acest lucru asigură o distincţie între conducere şi management şi permite delimitarea clară a autorităţii. Scopul este acela de a preveni un eventual conflict de interese şi concentrarea puterii în mâinile unei singure persoane.

    În Regatul Unit multe organizaţii de binefacere şi agenţii guvernamentale sunt conduse de un şef executiv care este răspunzător în faţa unui comitet de directori administrativi.

    În lumea francofonă, echivalentul pentru CEO este PDG (Président-Directeur Général).

    Sursa: wikipedia
    0 0
  • laurro
    !!
    paranoia imbraca diverse forme si nu are granite !!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru